Snagov
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Snagov
mda, am inteles fara barca nici sa nu incerc sa ajung pe acolo.
-
- utilizator constant
Sunt zile cand nu vezi peste. Nu vorbesc de rapitor ci si de caras sau platica. Biban este si maricel chiar! Fara barca poti pescui pe snagov doar pe la capat langa Mirage sau Vlasiei. Mai sunt pontoane insa nu ai loc. Gasesti sa inchiriezi barca daca vrei. Prin Gruiu pe langa baza sportiva, cauti pe la localnici. Barca din lemn.
Florin
Salutare
Intrebare de nota 2: unde lansati gonflabilele in apa ? stiti vreun mal lin fara betoane la margine si iarba/pamant ?
Am fost weekendul trecut in cautarea unor locuri pe langa Izvorani, am gasit numai maluri abrupte si stuf inpenetrabil...
Intrebare de nota 2: unde lansati gonflabilele in apa ? stiti vreun mal lin fara betoane la margine si iarba/pamant ?
Am fost weekendul trecut in cautarea unor locuri pe langa Izvorani, am gasit numai maluri abrupte si stuf inpenetrabil...
este cineva interesat de o iesire pe Snagov saptamana viitoare? astept Pm
Salut
din pacate forumul nu ma lasa sa dau PM.
Cand si unde te-ar interesa sa iesi ?
din pacate forumul nu ma lasa sa dau PM.
Cand si unde te-ar interesa sa iesi ?
discutam, in principiu in weeked, dar am putea incerca si intr-o zi din cursul saptamanii
se mai prinde peste pe sangov fratilor? si unde?
am fost luni 09.09 pe snagov la coflinceni. caras frumos dar foarte rar. nu prea se mai meritacastillio scrie:se mai prinde peste pe sangov fratilor? si unde?
nu mai viziteaza nimeni forumul asta? mai postati si voi cate ceva sa ne tinem informati. oricum la snagov e slab anul asta. carasul cred ca s-a ratacit prin balta ca nu mai mananca deloc. vedem dupa prohibitie.
Probabil că vor mai fii postări, dar dupa prohibiţiecastillio scrie:nu mai viziteaza nimeni forumul asta? mai postati si voi cate ceva sa ne tinem informati. oricum la snagov e slab anul asta. carasul cred ca s-a ratacit prin balta ca nu mai mananca deloc. vedem dupa prohibitie.

Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!