Sfaturi de abordare loc cu avati
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Daca doar plimba la suprafata, sunt slabe sanse sa prinzi
.... eventual cu un streamer sau o musca mai argintie daca tragi in fata lor ....
...ar fi sau este o montura cu mai multe voblere insiruite pentru asemenea situatii cand imiti un banc de pestisori cu 3-4minivoblere trase la suprafata, unii se jura ca fac ravagii printre bancuri de avati, dar eu personal nu am incercat , am auzit doar ca ar fi eficient pe la vecinii de pe lacul Tisa....
Poti incerca, poate prinzi chiar 2-3 deodata

...ar fi sau este o montura cu mai multe voblere insiruite pentru asemenea situatii cand imiti un banc de pestisori cu 3-4minivoblere trase la suprafata, unii se jura ca fac ravagii printre bancuri de avati, dar eu personal nu am incercat , am auzit doar ca ar fi eficient pe la vecinii de pe lacul Tisa....
Poti incerca, poate prinzi chiar 2-3 deodata

vleydyx, incearca eventual sa te camuflezi bine de tot si arunca in apa ceva vobler de suprafata ... sa incepi cu ceva WTD care sa il recuperezi cat de cat mai rapid (eventual scurte pauze) dupa care in cazul in care nu merge incearca un poper ... dar neaparat sa stai bine ascuns si sa nu te vada in prealabil ... poate iese vreunul pentru o poza ...
ca si marimi ti-as zice sa incerci ceva intre 7-10 cm (mai degraba 9-10) avand in vedere dimensiunea avatilor tinta ...
si preferabil ar fi sa incerci la rasarit (chiar si cand e inca intuneric) sau la apus, mai cand deja incepe sa se intunece ...
ca si marimi ti-as zice sa incerci ceva intre 7-10 cm (mai degraba 9-10) avand in vedere dimensiunea avatilor tinta ...
si preferabil ar fi sa incerci la rasarit (chiar si cand e inca intuneric) sau la apus, mai cand deja incepe sa se intunece ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
vleydyx
nu te mai ajita atata, pune un mono de 0.16-0.20 , un vobler de 2-3 maxim 4 cm (ideal cat mai mic) si dai pe acolo, ii fraieresti tu, pune culoare inchisa, chiar negru, daca e apa asa limpede, si nu te lasa la vedere ca dai degeaba porma,oriucm iti dau sanse sa prinzi doar 1 din aia la cum ai descris situatia dupa ce balacesti cu acela apa, restu is dusi
nu te mai ajita atata, pune un mono de 0.16-0.20 , un vobler de 2-3 maxim 4 cm (ideal cat mai mic) si dai pe acolo, ii fraieresti tu, pune culoare inchisa, chiar negru, daca e apa asa limpede, si nu te lasa la vedere ca dai degeaba porma,oriucm iti dau sanse sa prinzi doar 1 din aia la cum ai descris situatia dupa ce balacesti cu acela apa, restu is dusi
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
pikeman ... ceva ma face sa cred ca a incercat deja cu voblere mai micute sa dea dupa ei si se pare ca nu au fost rezultate ... tocmai datorita faptului ca de multe ori avatul ataca naluci mari i-am zis sa incerce ceva de 9-10cm ca sa incerce sa atraga atentia si poate reuseste sa il pacaleasca pe vreunul care din agresivitate se va arunca pe naluca ...pikeman scrie:vleydyx
ai mai putea incerca si cu ceva voblere tip SDR, sa razi fundul cu ele in speranta ca poate ataca mai jos decat normal, mai ales ca ai zis ca nu si-au facut simtita prezenta deloc pe acolo ...
ps : incearca sa joci ceva de suprafata inclusiv de-a lungul malurilor, la nici 1 metru de mal (chiar daca avatii nu sunt acolo) si poate atragi atentia vreunuia care iti ia voblerul drept vreun pestisor pe jumatate mort sau vreo broscuta ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Intradevar..am incercat cu voblere micute ca eram pregatit de clean cu echipamentul UL si la un moment dat in timp ce incercam sa-i pacalesc mi-a traznit o idee: "Ba da ce fac daca il agat pe vreunul?" Eu cu ULX 2.10,Abu Stealth 500 si PP 5LB ,mai ales ca malul are 1-1,5m inaltime cam in toate locurile 

C&R