deci 3.1 e valabil si cu barca proprie (ca nu scrie clar)3. COSTURI
3.1 30 lei/persoana/zi – pescuit sportiv in regim C&R (prinde si elibereaza)
3.2 80 lei/persoana/zi – pescuit sportiv cu barca proprie si retinerea a trei salai in greutate maxima de 4 kg
3.3 30 lei/ambarcatiune/zi – inchiriere ambarcatiune. Barca inchiriata se preia si se preda doar in prezenta unui reprezentant al Administratiei Lacului Stolnici. Taxa de inchiriere include: barca, vasle si ancora.
Salau la Stolnici
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Salau la Stolnici
f tare
vreo recomandare de loc bun ?
mai e cineva tentat sa mearga ?
eu as vrea sa merg sambata sau duminica.

mai e cineva tentat sa mearga ?
eu as vrea sa merg sambata sau duminica.

Domnu , aveti fileuri de vanzare ?

Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
ce-s bubele alea rosii de pe botul pestelui din fotografii? e acelasi sau mai multi au problema asta?
Este probabil sange de la intepatura carligului. E acelasi peste.grizzly scrie:ce-s bubele alea rosii de pe botul pestelui din fotografii? e acelasi sau mai multi au problema asta?

Do it with passion or not at all !
Salut,
Stie cineva daca intre timp patronul a marit nr barcilor din dotare? Nu dispun de o barca adecvata si as dori sa stiu daca
m-as putea baza pe barca admninistratorului baltii, dl Stefan!
Merci!
Stie cineva daca intre timp patronul a marit nr barcilor din dotare? Nu dispun de o barca adecvata si as dori sa stiu daca
Merci!
Eu stiu ca in acest moment este doar o barca pentru inchiriat, dar am inteles ca in viitor dl Stefan o sa mai achizitioneze cateva inclusiv cu motoare el.mss scrie:Salut,
Merci!
Do it with passion or not at all !
barcile au fost achizionate din Austria parca, dar sunt inca pe drum. daca vreti sa stiti de barca, sunati inainte.
Bravo! O veste beton!grizzly scrie:barcile au fost achizionate din Austria parca, dar sunt inca pe drum.

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.