Salau in zona Sulina

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Nemernic
veteran
veteran

Salau in zona Sulina

Mesaj de Nemernic » 02 Feb 2012, 16:09

:bere:

Dintre cei care au pescuit in zona Sulina, stiti ceva locuri de salau ? Nu doresc mura-n gura.....ci doar informativ (ex. canal, lac....brat...etc)

Multam
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 02 Feb 2012, 16:22

La copca ??? :lol:
Am auzit ca in zona acum se da la copca :lol:
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 02 Feb 2012, 16:26

MatrixVR5 scrie:La copca ??? :lol:
De ce nu ?! :lol: ... :wink:
Imi planific o ieseala peste ceva timp....si as vrea sa ma informez cat mai mult....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 02 Feb 2012, 20:44

in perioada asta cel mai bine merge la dandineta sau mormasca...recomand calduros.... :wink: ...direct in Marea Neagra...la copca... :shock:

rine
veteran
veteran

Re: Salau in zona Sulina

Mesaj de rine » 02 Feb 2012, 20:58

Nemernic scrie::bere:

Dintre cei care au pescuit in zona Sulina, stiti ceva locuri de salau ? Nu doresc mura-n gura.....ci doar informativ (ex. canal, lac....brat...etc)

Multam
incearca pe canalul Sulina sau pe bratul Sulina.
amandooouuuaaa tin salau :lol:

crystianoo
veteran
veteran

Mesaj de crystianoo » 02 Feb 2012, 22:20

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...

andreiu_32
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreiu_32 » 05 Feb 2012, 09:26

sefulica,in marea neagra,am inteles ca numai la trena cu sania cu vele o mai ia acu

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 05 Feb 2012, 09:44

andreiu_32 scrie:sefulica,in marea neagra,am inteles ca numai la trena cu sania cu vele o mai ia acu
Interesant, sefulica :shock: Sefulica ? :lol1: ....mai lasa caterinca proasta.... daca ai ceva de comentat in privinda locurilor din Sulina, bine....daca nu ....nu......

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 05 Feb 2012, 17:59

Nemernic scrie:
andreiu_32 scrie:sefulica,in marea neagra,am inteles ca numai la trena cu sania cu vele o mai ia acu
Interesant, sefulica :shock: Sefulica ? :lol1: ....mai lasa caterinca proasta.... daca ai ceva de comentat in privinda locurilor din Sulina, bine....daca nu ....nu......
Daca doresti sa te abati putin si ai barca un loc in care sa prins mult salau a fost confluenta Perivolovca cu bratul Sf Gheorghe (pe a treia bucla) Poate te ajuta. In zona sulina chiar nu prea stiu pe unde sa iti spun, incearca pe Dunarea veche prin anafore. Oricum salau este cam peste tot.
spinning la scobar

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 05 Feb 2012, 18:23

RaPpSodIq scrie:Daca doresti sa te abati putin si ai barca un loc in care sa prins mult salau a fost confluenta Perivolovca cu bratul Sf Gheorghe (pe a treia bucla) Poate te ajuta. In zona sulina chiar nu prea stiu pe unde sa iti spun, incearca pe Dunarea veche prin anafore. Oricum salau este cam peste tot.
Mersi frumos....Da, o sa am o barca + barcagiu inchiriat....

Auzisem lucruri bune si despre canalul Sulina-Caraorman.....Pana in Iunie...tot sa ma informez :)

:bere:

Scrie răspuns