contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
RaPpSodIq
- senior

-
Nemernic scrie:RaPpSodIq scrie:Daca doresti sa te abati putin si ai barca un loc in care sa prins mult salau a fost confluenta Perivolovca cu bratul Sf Gheorghe (pe a treia bucla) Poate te ajuta. In zona sulina chiar nu prea stiu pe unde sa iti spun, incearca pe Dunarea veche prin anafore. Oricum salau este cam peste tot.
Mersi frumos....Da, o sa am o barca + barcagiu inchiriat....
Auzisem lucruri bune si despre canalul Sulina-Caraorman.....Pana in Iunie...tot sa ma informez

Pe caraorman in iunie o sa fie barca dupa parca, nu o sa ai liniste deloc. Oricum daca cauti salau, cauta-l la confluente langa structuri, si din caraorman se fac ceva intrari inspre lacurile Puiulet parca. Prin zonele alea ai sanse sa il gasesti unde ii apa ceva mai rapida. Poti incerca si la confluenta Litcovului cu Caraormanul.

O sa citesti tu apa si iti vei da seama cam pe unde il gasesti. Eu in delta am mers numai pe crap, la spining dadeam doar 1 ora dimineata si una seara si la confluenta perivolovca sf gheorghe in fiecare seara am prins cate 2 3 salai si o gramada de avati. Banuiesc ca o sa dai pe silicoane, eu am dat numa la vobler si oscilante. Si apropos pe Litcov erau acu 2 ani niste bibanoi de te durea sufletu. Iti intra aia pe jig in continuu

)
spinning la scobar
-
crystianoo
- veteran

Nemernic scrie:andreiu_32 scrie:sefulica,in marea neagra,am inteles ca numai la trena cu sania cu vele o mai ia acu
Interesant, sefulica

Sefulica ?

....mai lasa caterinca proasta.... daca ai ceva de comentat in privinda locurilor din Sulina, bine....daca nu ....nu......
Vezi ca omu e Mareeee Nemernic

Nu lasa pe maine ce poti sa faci poimaine cand defapt totul se rezolva raspoimaine...
-
Ionut the carp
- veteran

alo sefulica... daca meri singur in sulina... eo itz dau eo freo doua contacte de uiti de salau

in alta ordine de idei, dimineata devreme la 'barja' (

) poti incerca salaul, dar senzatia maxima e pe dana mare din barca la avat

-
Nemernic
- veteran

Ionut the carp scrie:alo sefulica... daca meri singur in sulina... eo itz dau eo freo doua contacte de uiti de salau

in alta ordine de idei, dimineata devreme la 'barja' (

) poti incerca salaul, dar senzatia maxima e pe dana mare din barca la avat

Nu merg singur...totusi, astept un MP sau nu...mai bine te sun sa-mi dai mai multe detalii

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
adrian99
- veteran

gaby,ai reusit sa epuizezi stocul de salai din baltile bucurestene?
acum te orientezi spre bratul Sulina?
acolo iti trebuie gramaje serioase(60-80gr).deci va trebi sa-ti cumperi matrita,alta lanseta si mulineta....greu si costisitor.
mai bine dai cate 300lei la barcagiu si te plimba...dar nu prea mult
poti sa incerci "bazinul".acolo mai era salau in trecut.
de avat nu-ti spun nimic....doar nu este peste

-
Nemernic
- veteran

Adry
Mersi ptr sfaturi, ca intotdeauna un dragut
Din greseala am si echip. ptr gramaje mari....asa ca nu vad un impediment. Da, de avat sa nu-mi spui nimic.....nu's interesat de el...ptr mine nu exista

....eventual bibi....
Barcagiu tot o sa iau....ca si anul trecut, numai ca cel de anul trecut, la telefon, s-a dat mare pescar de salau.... mare cunoscator de locuri bune....m-am bazat pe cunostintele lui, si mare greseala am facut ca nu m-am interesat din timp..... Asa ca anul asta o sa incerc cat pot mai mult.... sa am ceva idei de locuri din zona Sulina.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
adrian99
- veteran

oricand,cu placere
nu stiu de ce-ti place tie atat de mult zona Sulina(strict).sunt cateva zone de salau,dar pe bratul Sulina.eu pescuiesc acest brat de peste 10 ani.aici am prins mult mai mult salau decat ai facut tu pe lacurile bucurestene(sau crezi c-ai facut).

-
Nemernic
- veteran

adrian99 scrie:oricand,cu placere
nu stiu de ce-ti place tie atat de mult zona Sulina(strict).sunt cateva zone de salau,dar pe bratul Sulina.eu pescuiesc acest brat de peste 10 ani.aici am prins mult mai mult salau decat ai facut tu pe lacurile bucurestene(sau crezi c-ai facut).

Stai linistit, Adrian.....bea cafeaua calm....ca nimeni n-a prins mai mult salau ca tine

....Nu-ti inteleg frustrarea

....Tu pescuiesti de 10 ani (pe Sulina)...eu de 2 ani abia m-am apucat de spinning, deci de unde atata frustrarea pe tine ?!
Cine a zis ca-mi place atat de mult Sulina ?!

E pentru prima data cand merg la Sulina, si ptr a 2-a oara in Delta, tocmai de aceea cer cateva informatii binevoitorilor ..... Constrans de imprejurari (socrul caruia ii place fotografia), n-am incotro....il duc acolo unde vrea....
-
adrian99
- veteran

gabita,eu nu beau cafea.
la ora asta lucrez....am destula treaba.
de 2 ani te-ai apucat de spin sau de pescuit salau?
spin(in conceptia ta)este echivalent doar cu pescuitul de salau,nu?
sa inteleg ca tu mergi in Delta doar la dorinta socrului nu pentru ca esti pescar si-ti doresti asta?

-
Nemernic
- veteran

adrian99 scrie:gabita,eu nu beau cafea.
la ora asta lucrez....am destula treaba.
de 2 ani te-ai apucat de spin sau de pescuit salau?
spin(in conceptia ta)este echivalent doar cu pescuitul de salau,nu?
sa inteleg ca tu mergi in Delta doar la dorinta socrului nu pentru ca esti pescar si-ti doresti asta?

Si nu poti dormi noaptea ca ptr mine spinn inseamna doar salau ?

iti recomand cafeaua.....face bine la stres

Intelegator fiind, nu te mai retin .....ai multa treaba, se stia asta

.... Spor la munca