Si acum, pentru cine are timp, povestea intreaga: Lanseta mea de musca (marea mea dragoste in materie de pescuit) se plictiseste in husa fiindca la noi ploua zilnic si raurile sunt de ne pescuit. Cu foarte putin timp in urma am petrecut cateva luni la Bucuresti si, cu ajutorul unor colegi de breasla (pescari) carora le multumesc si pe aceasta cale, am deprins pescuitul cu twister la salau si biban. Cum s-ar zice, ca sa raman la tonul cu care am inceput, mi-am luat o amanta. Adica inca o amanta mai bine zis, pentru ca mai am una veche si focoasa, spiningul cu voblere si lingurite, care, pentru cine nu stie, e cu totul altceva decat cel cu twistere. Problema e ca mi-a placut si vreau sa recidivez, dar nu stiu unde in jud. Suceava. Poate ma ajutati voi, prieteni pescari? Ma gandesc la o balta, pentru ca raurile sunt mari si tulburi. Hai ca ma opresc, c-am vrut sa scriu un mesaj si a iesit aproape articol. Va multumesc pentru rabdarea cu care ati citit mesajul meu si de asemeni pentru gandul care va bate chiar acum, acela de a ma ajuta.