salau in suceava

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Adrien
junior
junior

salau in suceava

Mesaj de Adrien » 02 Iun 2007, 15:40

Salutare tuturor. Iata problema mea pe scurt: A PESCUIT CINEVA PE VRE-O BALTA DIN JUD. SUCEAVA SALAU SI BIBAN LA TWISTER?
Si acum, pentru cine are timp, povestea intreaga: Lanseta mea de musca (marea mea dragoste in materie de pescuit) se plictiseste in husa fiindca la noi ploua zilnic si raurile sunt de ne pescuit. Cu foarte putin timp in urma am petrecut cateva luni la Bucuresti si, cu ajutorul unor colegi de breasla (pescari) carora le multumesc si pe aceasta cale, am deprins pescuitul cu twister la salau si biban. Cum s-ar zice, ca sa raman la tonul cu care am inceput, mi-am luat o amanta. Adica inca o amanta mai bine zis, pentru ca mai am una veche si focoasa, spiningul cu voblere si lingurite, care, pentru cine nu stie, e cu totul altceva decat cel cu twistere. Problema e ca mi-a placut si vreau sa recidivez, dar nu stiu unde in jud. Suceava. Poate ma ajutati voi, prieteni pescari? Ma gandesc la o balta, pentru ca raurile sunt mari si tulburi. Hai ca ma opresc, c-am vrut sa scriu un mesaj si a iesit aproape articol. Va multumesc pentru rabdarea cu care ati citit mesajul meu si de asemeni pentru gandul care va bate chiar acum, acela de a ma ajuta. :D

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 02 Iun 2007, 16:03

Mergi ~100km, jud. BT-Stefanesti..si dai de Prut..., unde poti pescui ce vrei tu .
Din viata scapa cine poate.

Adrien
junior
junior

salau in suceava

Mesaj de Adrien » 02 Iun 2007, 17:55

Crezi ca Prutu-i limpede? :?:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 02 Iun 2007, 19:06

Salut Adrien!
Ar fi ceva balti in si pe langa Suceava ce tin biban si, poate si salau.
Ma gandesc in primul rand la barajul de la Itcani... Acolo mai prindeam biban si la stationar. Ar mai fi, aproape de centrul Sucevei o balta ( a unei statiuni de cercetari agricole) Acolo am vazut primii bibani la kil prinsi la pestisor, primavara si ar mai fi , la vreo 5 km de Suceava, inspre Faltineci, balta de langa manastirea Hagicadar... ce-i drept, trecand anul trecut pe langa ea, am vazut ca a scazut mult, fata de cum o stiam....

watermoccasin
veteran
veteran

Re: salau in suceava

Mesaj de watermoccasin » 03 Iun 2007, 10:40

Adrien scrie:Crezi ca Prutu-i limpede? :?:
Nu stiu astazi sau ieri.. daca a fost limpede; dar ai timp tot anul sa-l descoperi si nu vei regreta !
Din viata scapa cine poate.

ioanignat
junior
junior

Mesaj de ioanignat » 09 Aug 2007, 14:05

Paul scrie:Salut Adrien!
inspre Faltineci, balta de langa manastirea Hagicadar... ..
La Falticeni te refereai cand ai scris asta :roll:

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 10 Aug 2007, 14:26

Acumulare Rogojesti, langa Siret, nu'ti place? Ca are de toate . Chiar si cu salau a fost populat anul acesta. Iar in aval si amonte locuri superbe de muscarit (la clean de ex.). O fi apa Sucevei tulbure dar Siretul e inca acceptabil.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 10 Aug 2007, 16:59

la intrarea in Falticeni dinspre Sv e un lac si-un popas pe dreapta. acolo am prins un strap odata de pe dig. balta e privata din cate stiu dar n-am mai pescuit acolo de 100 de ani. :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Aug 2007, 17:11

leba scrie:la intrarea in Falticeni dinspre Sv e un lac si-un popas pe dreapta. acolo am prins un strap odata de pe dig. balta e privata din cate stiu dar n-am mai pescuit acolo de 100 de ani. :roll:

ooo domnu' sunteti pe cale sa bateti recordu mondial la varsta...daca nus indiscret cat aveti acu ?....la 100 de ani de experienta inpescuit creca aveti cate ceva de povestit :twisted: :P

florinescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florinescu » 10 Aug 2007, 17:42

eu am prins la falticeni la piscicola salau la kil.au salau in baltile alea.io am prins ,, la chimie,,. daca ti poti face o intrare akolo e perfect,numai ca locul bun akolo e la pod unde se varsa apa din celalalt iaz .akolo e piatra,restul e mal numai ca nu te prea lasa sa pescuiesti la pod.tre sa stai cu ei la cabana.se vorbea ca anul asta sa se dea drumul la bon dar nu mai styu nimic.io zic ca tot prutul e mai frumos.fir intins.

Scrie răspuns