salau in suceava

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

florinescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florinescu » 10 Aug 2007, 17:47

eu am prins la falticeni la piscicola salau la kil.au salau in baltile alea.io am prins ,, la chimie,,. daca ti poti face o intrare akolo e perfect,numai ca locul bun akolo e la pod unde se varsa apa din celalalt iaz .akolo e piatra,restul e mal numai ca nu te prea lasa sa pescuiesti la pod.tre sa stai cu ei la cabana.se vorbea ca anul asta sa se dea drumul la bon dar nu mai styu nimic.io zic ca tot prutul e mai frumos.fir intins.

florinescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de florinescu » 10 Aug 2007, 17:48

eu am prins la falticeni la piscicola salau la kil.au salau in baltile alea.io am prins ,, la chimie,,. daca ti poti face o intrare akolo e perfect,numai ca locul bun akolo e la pod unde se varsa apa din celalalt iaz .akolo e piatra,restul e mal numai ca nu te prea lasa sa pescuiesti la pod.tre sa stai cu ei la cabana.se vorbea ca anul asta sa se dea drumul la bon dar nu mai styu nimic.io zic ca tot prutul e mai frumos.fir intins.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 10 Aug 2007, 17:51

pikeman scrie:
leba scrie:la intrarea in Falticeni dinspre Sv e un lac si-un popas pe dreapta. acolo am prins un strap odata de pe dig. balta e privata din cate stiu dar n-am mai pescuit acolo de 100 de ani. :roll:

ooo domnu' sunteti pe cale sa bateti recordu mondial la varsta...daca nus indiscret cat aveti acu ?....la 100 de ani de experienta inpescuit creca aveti cate ceva de povestit :twisted: :P

nepoaaate! lasa vrajeala, stiucarule! :)
si pe stanga la intrare in Falticeni mai sunt niste lacuri, merita incercat.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 10 Aug 2007, 19:06

ioanignat scrie:
Paul scrie:Salut Adrien!
inspre Faltineci, balta de langa manastirea Hagicadar... ..
La Falticeni te refereai cand ai scris asta :roll:
da, da... ca doar nu era sa se inece cineva ... :)
Scuzele mele :oops:

Scrie răspuns