Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- PescarNebun
- senior
A mai vorbit cineva cu tipul de la cabana? El ce stia, s-au mai luat stiuci? Adica flamanzii care vin sa ia stiuca au mai prins? Ca ma gandesc la faptul ca daca un pescar cu experienta, echipament pentru stiuca, si destule cunostinte in domeniu prinde probabil 1-2 pe zi, unul care joaca mecanic o oscilanta cu cine stie ce lanseta de somn, nu are prea mari sanse sa prinda ceva.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
Din 4 iunie nu se vor mai putea lua stiuci pentru a sature pofta de peste a unora.
Asta dupa informatiile pe care le-am luat de la cabana
.Nu a fost 1 mai fiindca nu se putea face asa ceva de ziua oamenilor muncii!
De ce 4 iunie ? De ce nu 4 iulie ca sa fim Americani?Sau 23 august ca sa fin Tovarasi cu cei de la AJVPS?
Fiindca in 3 se termina prohibitia si atunci poate incepe C&R pe SACALAIA,
Nu gasesesc logica dar astea sunt informatiile.
Adrian
Asta dupa informatiile pe care le-am luat de la cabana
.Nu a fost 1 mai fiindca nu se putea face asa ceva de ziua oamenilor muncii!
De ce 4 iunie ? De ce nu 4 iulie ca sa fim Americani?Sau 23 august ca sa fin Tovarasi cu cei de la AJVPS?
Fiindca in 3 se termina prohibitia si atunci poate incepe C&R pe SACALAIA,
Nu gasesesc logica dar astea sunt informatiile.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
Logica este simpla, ceea ce fac cei de la AJPS cu taxe suplimentare si conditionarea pescuitului pe un lac care face parte din "habitatele piscicole naturale" nu este legal. Sa nu mai vorbim de nerespectarea prohibitiei (la restul speciilor care sunt in prohibitie in aceasta perioada), este o metoda de atragere se fonduri pentru burtile lor, "ca si copii lor trebuie sa manca ceva"!!!!! Sper ca macar oasele sa le stea in gat!!!!
- andreypck
- utilizator constant
Eu am platit in Ian. 2010 (cand cica era redus cu 10%) -> 970 RON (taxa Sacalaia + ses + munte + marele carnet de MEMBRU) si asta la jumatate de pret (pentru studenti.)
In cele din urma REDUSUL s-a IEFTINIT !!!
pentru toata lumea...
Din cate am inteles, altii care au patit la fel ca mine, au mers la AJPS si drept despagubiri au primit cateva barci gratuite pe lac...
Ati patit si voi?
Ce sfaturi aveti?
MERSI.
In cele din urma REDUSUL s-a IEFTINIT !!!

Din cate am inteles, altii care au patit la fel ca mine, au mers la AJPS si drept despagubiri au primit cateva barci gratuite pe lac...
Ati patit si voi?
Ce sfaturi aveti?
MERSI.
Prinde si Elibereaza!
- serbanhbk!!
- veteran