Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- PescarNebun
- senior
am fost azi de la 1la 6, am luat una de 50-60cm la un zam deep, am dat majoritatea timpului cu jerkuri grele si cu linguri si voblere pe cealalta lanseta. din pacate am ranit stiuca urat de tot, gura rupta, carlig infipt in cap, nu am mai patit pana acuma , am si incheiat pescuitul pe ziua de azi dupa ce am nenorocit marla.
la debarcader am vazut un card de bibanoi cum numai pe youtube am mai vazut, am incercat sa-i pacalesc cu un dollinger de 16gr, fara efect insa. pescuitul in cursul saptamanii nu se compara cu pescuitul de sambata, duminica.

la debarcader am vazut un card de bibanoi cum numai pe youtube am mai vazut, am incercat sa-i pacalesc cu un dollinger de 16gr, fara efect insa. pescuitul in cursul saptamanii nu se compara cu pescuitul de sambata, duminica.
is putine barci pe lac, e liniste, sambata sau duminica il auzi pe nea fasole cum comunica cu badea ion la 50m unu de altul, pescuiesc cu jerku la 30-40m, normal ca vasilica trece la 10m de mine.la ora cand ajung eu pe balta nu mai gasesc parcare in incinta, nu mai prind barca mare si de aici multe limitari, plus altele.
- Catalin M.
- utilizator constant
De ziua barbatilor am hotarat sa o petrecem asa cum dorim , asa ca am fost la SACALAIA .
Am dat toata ziua la tot felul de Zalturi si nicio trasatura.
La sfarsit la iesirea spre debarcader am zis sa mai dam o data de doua ori .
In timp ce eu faceam scurta la mana cu aruncarile suna tel prietenului Marius si se apuca de vorbit cu tatal lui vreo 5 min.
Intre timp i se incurca firul si cand termina de vorbit si-l descalceste si incepe sa mulineze ca sa-si recupereze Zamul.
Cand se intinde firul vad ca-i smulge batul ceva din mana.
Incepe distractia care se termina cu o stiuca de 100 cm si 7,2 KG.
Din pacate s-a luptat destul de tare si si-a rupt o branhie cand a facut o lumanare.
Am incercat sa i-o taiem astfel incat sa nu o deranjeze.
A plecat destul de vioaie si sper sa supravietuiasca si fara o bucata de branhie.
Sigur ca s-ar putea sa o prinda altcineva daca se ridica sus dar ne-a parut rau sa o retinem chiar daca era ranita, sper sa o mai revedem.
Acum in concluzie ma gandesc sa transform telefonul in accesoriu de pescuit sau sa incepem sa pescuim cu zalturile cu bambina , le lasam pe fundul apei si vedem cand se ridica bambina, contram si vedem ce prindem.
Voi incerca sa pun niste poze :

Uploaded with ImageShack.us

Adrian
Am dat toata ziua la tot felul de Zalturi si nicio trasatura.
La sfarsit la iesirea spre debarcader am zis sa mai dam o data de doua ori .
In timp ce eu faceam scurta la mana cu aruncarile suna tel prietenului Marius si se apuca de vorbit cu tatal lui vreo 5 min.
Intre timp i se incurca firul si cand termina de vorbit si-l descalceste si incepe sa mulineze ca sa-si recupereze Zamul.
Cand se intinde firul vad ca-i smulge batul ceva din mana.
Incepe distractia care se termina cu o stiuca de 100 cm si 7,2 KG.
Din pacate s-a luptat destul de tare si si-a rupt o branhie cand a facut o lumanare.
Am incercat sa i-o taiem astfel incat sa nu o deranjeze.
A plecat destul de vioaie si sper sa supravietuiasca si fara o bucata de branhie.
Sigur ca s-ar putea sa o prinda altcineva daca se ridica sus dar ne-a parut rau sa o retinem chiar daca era ranita, sper sa o mai revedem.
Acum in concluzie ma gandesc sa transform telefonul in accesoriu de pescuit sau sa incepem sa pescuim cu zalturile cu bambina , le lasam pe fundul apei si vedem cand se ridica bambina, contram si vedem ce prindem.
Voi incerca sa pun niste poze :

Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
-
- veteran
- serbanhbk!!
- veteran
- PescarNebun