Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- PescarNebun
- senior
Intortochiate sunt caile domnului. Daca mi-ar fi spus cineva ca a luat salau la Zalt de 20 cm i-as fi zis sa se duca sa ma caute pe afara.
Probabil domnul din poza pazea cuibul. Altfel nu imi pot da seama de ce sa fi atacat o naluca mare si probabil prezentata destul de agresiv.
Oricum, felicitari inca o data pentru captura. Si felicitari de 2 ori pentru atitudinea C & R.
Saptamana viitoare ajung sigur si eu pe acolo. Sper pana atunci sa ii treaca focurile dragostei cumetrei pana atunci si sa inceapa sa haleasca.

Oricum, felicitari inca o data pentru captura. Si felicitari de 2 ori pentru atitudinea C & R.
Saptamana viitoare ajung sigur si eu pe acolo. Sper pana atunci sa ii treaca focurile dragostei cumetrei pana atunci si sa inceapa sa haleasca.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
Nu e singurul caz.PescarNebun scrie:Intortochiate sunt caile domnului. Daca mi-ar fi spus cineva ca a luat salau la Zalt de 20 cm i-as fi zis sa se duca sa ma caute pe afara.![]()
Respectatul nostru coleg, Vipificator, dl.Paul (http://www.flickr.com/photos/zerooflow/ ... 888057147/) are la activ unul asemanator, la un Zalt de 19cm ( 38 ) luat pana la cap, de fata cu mine si Tristian.

Bravo Georcaef !
PS : Misto combo

- PescarNebun
- senior
Interesant comportament. Oare de ce or fi asa agresivi? Sa fie poate competitia pentru hrana ridicata din cauza stiucilor...?
De curiozitate, a incercat cineva sa testeze pe Sacalaia teoria conform careia intr-o zona cu densitate mare de stiuci acestea vor prefera pesti prada medii-mici ca dimensiune? Explicatia fiind aceea ca desi pentru rapitor acest mod de a vana este mai putin eficient energetic, este totusi mai sigur deoarece elimina practic sansele ca pestele prada sa ii fie furata de o alta stiuca (cleptoparazitism). Cu un peste mai mare stiuca se va chinui mai mult timp sa il inghita, timp in care ea e mai vulnerabila atacului altei stiuci care ar vrea sa ii fure pestele. De aceea ele ar prefera pesti care sa poata fi inghititi mai repede, fara probleme, deci mai mici si preferabil cu un profil alungit.
Eu am de gand sa testez saptamana viitoare teoria. Am pregatit deja artileria medie-usoara de voblere.
P.S.: Am remarcat si eu combo-ul dar nu l-am complimentat din invidie.
De curiozitate, a incercat cineva sa testeze pe Sacalaia teoria conform careia intr-o zona cu densitate mare de stiuci acestea vor prefera pesti prada medii-mici ca dimensiune? Explicatia fiind aceea ca desi pentru rapitor acest mod de a vana este mai putin eficient energetic, este totusi mai sigur deoarece elimina practic sansele ca pestele prada sa ii fie furata de o alta stiuca (cleptoparazitism). Cu un peste mai mare stiuca se va chinui mai mult timp sa il inghita, timp in care ea e mai vulnerabila atacului altei stiuci care ar vrea sa ii fure pestele. De aceea ele ar prefera pesti care sa poata fi inghititi mai repede, fara probleme, deci mai mici si preferabil cu un profil alungit.
Eu am de gand sa testez saptamana viitoare teoria. Am pregatit deja artileria medie-usoara de voblere.
P.S.: Am remarcat si eu combo-ul dar nu l-am complimentat din invidie.

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
Incerc un raspuns eu 
http://www.zalt.se/sortiment/kategori.aspx?c=1 ...asta e vobleru, firu pare un PP yellow, sau Sufix Performance, cel putin un 15-20 lb...restul...baitcasting
...zice el mai departe daca vrea 

http://www.zalt.se/sortiment/kategori.aspx?c=1 ...asta e vobleru, firu pare un PP yellow, sau Sufix Performance, cel putin un 15-20 lb...restul...baitcasting