Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- PescarNebun
- senior
Salutare! Am si eu o intrebare. Cand se termina prohibitia la stiuca? Nu mai stiu pe unde citisem ca anul asta nu ar mai fi sau asa ceva.....
Multumesc!
Nu de alta, dar nu mai rezist. Cred ca am ajuns sa deschid in fiecare zi cutiile cu maimute, sa numar voblerele, poate or mai fi facut pui, poate or mai fi murit, sa ma uit la lansete, sa vad daca au toate inelele, sau s-au mai uscat dinele, daca le-au dat altele noi.... Cunoasteti sindromul prea bine. Numit stiintific Tzacaneala din lipsa de pescuiala.

Nu de alta, dar nu mai rezist. Cred ca am ajuns sa deschid in fiecare zi cutiile cu maimute, sa numar voblerele, poate or mai fi facut pui, poate or mai fi murit, sa ma uit la lansete, sa vad daca au toate inelele, sau s-au mai uscat dinele, daca le-au dat altele noi.... Cunoasteti sindromul prea bine. Numit stiintific Tzacaneala din lipsa de pescuiala.

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
- PescarNebun
- senior
- PescarNebun
- senior
Am o mare nedumerire. Nu prea am reusit eu sa inteleg toata legislatia de anul asta, mai ales partea cu prohibitia si as vrea sa stiu daca pe Sacalaia, din 1 aprilie cand o sa se dea drumul la stiuca, daca o sa fie permis pescuitul fara restrictii, cu toate ca intervine si prohibitia la celelalte specii de pesti, din data de 5 aprilie si in textul de lege este foarte ambiguu formulata toata treaba asta cu prohibitia generala. Vreau sa stiu daca si din 5 aprilie o sa pot pescui linistit pe Sacalaia.
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!

"Pescuitul e cel mai frumos sport, pestele e doar bonus."