Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Si eu zic ca ar fi bine sa nu se mai pescuiasca deloc la alti pesti decat rapitori ( tot este numit lacul stiucilor) dar poate are o ratiune pentru care nu se interzice pescuitul pestilor pasnici ( sper ca nu una economica fiindca sunt sigur ca un lac pe care s-ar pescui doar la rapitor ar fi mult mai eficient decat unul mixt fiindca din astea sunt destule).
In plus pescuitul la rapitor este un pescuit mobil in care locurile de pescuit se schimba intre participanti ceea ce nu este cazul cu ceilalti fiindca acestia ocupa un loc destul de mare de care nu putem sa ne apropiem fara sa-i deranjam .
In continuare cred ca un lac din cele multe existente numai pentru pescuitul rapitorilor ar fi binevenit.
Adrian
In plus pescuitul la rapitor este un pescuit mobil in care locurile de pescuit se schimba intre participanti ceea ce nu este cazul cu ceilalti fiindca acestia ocupa un loc destul de mare de care nu putem sa ne apropiem fara sa-i deranjam .
In continuare cred ca un lac din cele multe existente numai pentru pescuitul rapitorilor ar fi binevenit.
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
poate si din ratiuni economice pentru ca cheltuielile sant destul de mari.eu am umblat si umblu in continuare dupa sponsorizari,nu mult ,doar acel 2% admis de stat dar multi promit si putini di ei isi aduc aminte .Energofish care este sponsorul nostru face si el ce poate dar intre niste limite.Oricum anul asta se anunta greu pentru toata lumea nu dorim sa ridicam taxele in mod sensibil.
ne gandim si la faptul ca aici se prinde frecvent caras si platica peste 1-2kg.nu stiu altundeva in zona noastra sa se mai prinda pesti asa de mari.deci sa ii lasam si pe altii sa se simta bine.Plus de asta asociatia Pro Sacalaia este in parteneriat cu APS Cluj iar membrii acesteia nu sant toti pescari de spining.
ne gandim si la faptul ca aici se prinde frecvent caras si platica peste 1-2kg.nu stiu altundeva in zona noastra sa se mai prinda pesti asa de mari.deci sa ii lasam si pe altii sa se simta bine.Plus de asta asociatia Pro Sacalaia este in parteneriat cu APS Cluj iar membrii acesteia nu sant toti pescari de spining.
Oricum ,felicitari pentru ce ati facut pana acum si din pacate ca sa dai 2 % din profit, trebuie sa ai profit, ceea ce la multe firme este foarte greu in ziua de azi , mai ales la cei legati de constructii si auto.
Pe de alta parte criza aceasta este buna fiindca ne ramane mai mult timp pentru pescuit asa ca ne vedem pe balta.
Ce stiti despre autorizatia necesara in acest an pe lacul Belis?
Tot la Romsilva?
Adrian
Pe de alta parte criza aceasta este buna fiindca ne ramane mai mult timp pentru pescuit asa ca ne vedem pe balta.
Ce stiti despre autorizatia necesara in acest an pe lacul Belis?
Tot la Romsilva?
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
-
- utilizator nou
Cacalaia-Lacul stiucilor
Salut. Imi poti spune si mie cat ma costa o partida pe balta asta. Am citit undeva ca ar fi nevoie de permis si nu il am vizat pe anu asta(sper ca pana la sfarsitu anului sa se hotarasca astia in privinta legii) si oricum sunt din bucuresti si oricum nu era valabil.dadrian scrie:poate si din ratiuni economice pentru ca cheltuielile sant destul de mari.eu am umblat si umblu in continuare dupa sponsorizari,nu mult ,doar acel 2% admis de stat dar multi promit si putini di ei isi aduc aminte .Energofish care este sponsorul nostru face si el ce poate dar intre niste limite.Oricum anul asta se anunta greu pentru toata lumea nu dorim sa ridicam taxele in mod sensibil.
Merci
- Catalin M.
- utilizator constant
Sunt impatimit de spinning din Cluj si planuiesc de ceva vreme sa fac o partida de pescuit pe Sacalaia. Mentionez ca nu am mai pescuit niciodata acolo si nici nu stiu exact traseul. Imi poate spune cineva traseul si cam cati km ar fi pana acolo? As vrea sa aflu si despre cum este drumul pana acolo.
Am nevoie de vesta de salvare? Care ar fi perioada cea mai buna? Ce ziceti de inceputul lui aprilie?
Am nevoie de vesta de salvare? Care ar fi perioada cea mai buna? Ce ziceti de inceputul lui aprilie?
-
- senior
traseul este cam asa :
Gherla - bulevard ( strada principala ), indicator de circulatie mare,dreapta : Sacalaia rezervatia naturala Lacul Stiucii. Dupa aceea mai este cel putin un indicator clar si vre-o 15 km pe un drum asfaltat.
Vesta de salvare nu se foloseste.
Barca ( care se inchiriaza obligatoriu) are visle si ancora. Are si burete pentru scos apa.
Plata se face la ingrijitorul cabanei.
Peste drum este un bar satesc ( are cafea OK)
Cred ca inca suntem in prohibitie la stiuca !
Fire zbuciumate !
Gherla - bulevard ( strada principala ), indicator de circulatie mare,dreapta : Sacalaia rezervatia naturala Lacul Stiucii. Dupa aceea mai este cel putin un indicator clar si vre-o 15 km pe un drum asfaltat.
Vesta de salvare nu se foloseste.
Barca ( care se inchiriaza obligatoriu) are visle si ancora. Are si burete pentru scos apa.
Plata se face la ingrijitorul cabanei.
Peste drum este un bar satesc ( are cafea OK)
Cred ca inca suntem in prohibitie la stiuca !
Fire zbuciumate !
Din punct de vedere strict legal nu suntem in prohibitie la nimic, fiindca ministrul agriculturii nu si-a gasit timp sa semneze ordinul privind prohibitia pe 2009. Cel de anul trecut nu se refera decat la 2008.Pop Vasile scrie: Cred ca inca suntem in prohibitie la stiuca !
Fire zbuciumate !
Din punct de vedere al administratorului se la Sacalaia sunt convins ca pescuitul acolo e oprit acolo, fiindca administratorul are cap si stie ca acum stiuca se reproduce. Administratorul poate opri pescuitul, chiar daca legea nu-l obliga!