Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
prohibitie
din cate am citit pe legislatie, prohibitia la stiuca a fost pana in 26 martie. dupa aia, 40 de zile se poate pescui doar la artificiale. am inteles eu gresit?
O intrebare: stiti cumva daca se poate pescui acum pe Sacalaia? si daca da, ce taxe mai practica astia acum? si va rog, care aveti, sa imi dati un contact de la noul administrator
O intrebare: stiti cumva daca se poate pescui acum pe Sacalaia? si daca da, ce taxe mai practica astia acum? si va rog, care aveti, sa imi dati un contact de la noul administrator

E traditional si concursu ala a jandarmeriei. Nu stim daca se lasa cu masa de peste sau nu dar cred ca in fiecare an a fost. In prohibitie se va pescui la stiuca numai cu artificiale dar se va putea retine peste, in general, si la fel si la Sacalaia cica >40cm sub 5 kg... de parca o pune careva pe cantar, ma rog...
-
- veteran
Am trecut azi pe la Sacalaia unde tocmai se desfasura a 2-a mansa din concursul organizat de jandarmerie ....
Ce pot sa va transmit e faptul ca cei 40 de pescari prezenti ieri pe apa au prins in total 1 STIUCA
iar azi la ora 12 inca nu prinsese nimeni nimic ....concursul terminindu-se la ora 13,30.
Nu stiu rezultatele finale sau numarul total de stiuci prinse , dar cred ca Sacalaia nu mai este nici umbra Sacalaei de altadata ....
In cele citeva vorbe purtate cu Andrei Pop unul dintre coorganizatori se pare ca stiucile se afla in stuf la depus si de aceea rezultatele nu au fost cele scontate ...
Pacat de frumusetea locului si de mirajul baltii ...personal traiesc cu speranta ca vreodata Sacalaia va redeveni RAIUL STIUCILOR ...si cum speranta moare ultima ..
Ce pot sa va transmit e faptul ca cei 40 de pescari prezenti ieri pe apa au prins in total 1 STIUCA

Nu stiu rezultatele finale sau numarul total de stiuci prinse , dar cred ca Sacalaia nu mai este nici umbra Sacalaei de altadata ....
In cele citeva vorbe purtate cu Andrei Pop unul dintre coorganizatori se pare ca stiucile se afla in stuf la depus si de aceea rezultatele nu au fost cele scontate ...
Pacat de frumusetea locului si de mirajul baltii ...personal traiesc cu speranta ca vreodata Sacalaia va redeveni RAIUL STIUCILOR ...si cum speranta moare ultima ..

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Sacalaia
Domnilor colegi pe mine asa ma scoate din sarite Andrei Pop ala de numai mor cand ii aud replicile alea alui si ipotezele despre pescuit
Eu tare am impresia ca el e unul dintre capii faradelegilor si a schimbarilor de regulamente pe Sacalaia

rapala the best vobler in the world
-
- junior
eu subscriu pentru o inatlnire pe sacalaia a celor de pe acest forum. bem o bere si mai plangem dupa vremurile apuse. facem si un pescuit..propuneti o data si pe mine puteti conta:)andreypck scrie:Mai bine faceam cei de pe forum un "amical" inainte de jandarmi. Cred ca ar fi fost mai mult decat fantastic...