Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 31 Mar 2011, 08:12

Cand se intra in prohibitie o sa mai fie numa spinneri pe-acolo, cel putin teoretic, vrem sa dam o tura dupa 15 aprilie, facem o gasca?
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

lucian_cluj
junior
junior

prohibitie

Mesaj de lucian_cluj » 31 Mar 2011, 09:11

din cate am citit pe legislatie, prohibitia la stiuca a fost pana in 26 martie. dupa aia, 40 de zile se poate pescui doar la artificiale. am inteles eu gresit?
O intrebare: stiti cumva daca se poate pescui acum pe Sacalaia? si daca da, ce taxe mai practica astia acum? si va rog, care aveti, sa imi dati un contact de la noul administrator :)

stradic
veteran
veteran

Sacalaia

Mesaj de stradic » 31 Mar 2011, 16:28

Sambata si dumineca nu puteti pescui pe Sacalaia :!: :!: E un concurs organizat de Jandarmerie :idea: :idea:
rapala the best vobler in the world

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 31 Mar 2011, 20:19

E traditional si concursu ala a jandarmeriei. Nu stim daca se lasa cu masa de peste sau nu dar cred ca in fiecare an a fost. In prohibitie se va pescui la stiuca numai cu artificiale dar se va putea retine peste, in general, si la fel si la Sacalaia cica >40cm sub 5 kg... de parca o pune careva pe cantar, ma rog...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

andreypck
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreypck » 02 Apr 2011, 00:10

Mai bine faceam cei de pe forum un "amical" inainte de jandarmi. Cred ca ar fi fost mai mult decat fantastic...
Prinde si Elibereaza!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Apr 2011, 15:36

Am trecut azi pe la Sacalaia unde tocmai se desfasura a 2-a mansa din concursul organizat de jandarmerie ....

Ce pot sa va transmit e faptul ca cei 40 de pescari prezenti ieri pe apa au prins in total 1 STIUCA :oops: :oops: :oops: :oops: iar azi la ora 12 inca nu prinsese nimeni nimic ....concursul terminindu-se la ora 13,30.

Nu stiu rezultatele finale sau numarul total de stiuci prinse , dar cred ca Sacalaia nu mai este nici umbra Sacalaei de altadata ....

In cele citeva vorbe purtate cu Andrei Pop unul dintre coorganizatori se pare ca stiucile se afla in stuf la depus si de aceea rezultatele nu au fost cele scontate ...

Pacat de frumusetea locului si de mirajul baltii ...personal traiesc cu speranta ca vreodata Sacalaia va redeveni RAIUL STIUCILOR ...si cum speranta moare ultima .. :arrow:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 03 Apr 2011, 17:55

Da... sigur ca era mare fu-tai in stuf, scuzati expresia...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

stradic
veteran
veteran

Sacalaia

Mesaj de stradic » 03 Apr 2011, 20:57

Domnilor colegi pe mine asa ma scoate din sarite Andrei Pop ala de numai mor cand ii aud replicile alea alui si ipotezele despre pescuit :evil: :evil: :evil: Eu tare am impresia ca el e unul dintre capii faradelegilor si a schimbarilor de regulamente pe Sacalaia :idea: :idea:
rapala the best vobler in the world

lucian_cluj
junior
junior

Mesaj de lucian_cluj » 04 Apr 2011, 17:21

andreypck scrie:Mai bine faceam cei de pe forum un "amical" inainte de jandarmi. Cred ca ar fi fost mai mult decat fantastic...
eu subscriu pentru o inatlnire pe sacalaia a celor de pe acest forum. bem o bere si mai plangem dupa vremurile apuse. facem si un pescuit..propuneti o data si pe mine puteti conta:)

andreypck
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreypck » 04 Apr 2011, 18:43

eu propun data de 16.04.2011, intr-o sambata...ce spuneti?
Prinde si Elibereaza!

Scrie răspuns