Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- serbanhbk!!
- veteran
-
- junior
permise
cum e pana la urma cu permisele pe anul asta? ce permise trebuie sa imi fac pentru a pescui pe sacalaia? sau mai bine astept? sa nu iau teapa ca si anul trecut
-
- junior
prohibitie
eu am gasit urmatorul fragment legat de prohibitie:
(1)Se interzice pescuitul comercial, recreativ/sportiv şi familial al speciilor de peşti, după cum urmează:
a)ştiuca, începând cu data intrării în vigoare a prezentului ordin până la data de 26 martie în anul 2011 şi
pe o durată de 40 de zile în perioada 15 februarie - 26 martie în anul 2012; în perioada 4 aprilie - 2 iunie
inclusiv, pescuitul ÅŸtiucii se poate efectua numai cu folosirea echipamentelor de pescuit recreativ/sportiv
ÅŸi a momelilor artificiale;
Deci ar trebui sa fie interzis la baboieri pana pe 2 iunie
(1)Se interzice pescuitul comercial, recreativ/sportiv şi familial al speciilor de peşti, după cum urmează:
a)ştiuca, începând cu data intrării în vigoare a prezentului ordin până la data de 26 martie în anul 2011 şi
pe o durată de 40 de zile în perioada 15 februarie - 26 martie în anul 2012; în perioada 4 aprilie - 2 iunie
inclusiv, pescuitul ÅŸtiucii se poate efectua numai cu folosirea echipamentelor de pescuit recreativ/sportiv
ÅŸi a momelilor artificiale;
Deci ar trebui sa fie interzis la baboieri pana pe 2 iunie