Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 22 Feb 2011, 23:26

RYOBI scrie:
Sa speram ca la AGVPS maramures sunt minti mai luminate.
...fiti fara nadejde , asa va fi :oops:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 22 Feb 2011, 23:28

oby 1 scrie:cica ...
si la celelalte 3 ai de dat 20 lei "taxa de acces"
...ma tem ca numai ..."cica"

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 22 Feb 2011, 23:36

Georcaef, nu stiu de ce, dar cred ca tot pe motis va fi mai bine :?
mai raman de stabilit detalii, inca nu se stie ce vor sa faca cei din MM.
Poate carpodrom :?

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 23 Feb 2011, 00:02

ce pot sa zic, om trai si om vedea :)
pe motis e mai bine ca e balta privata. platesti biletu si stii o treaba.
astia cu sacalaia numa ne streseaza de un an incoace :lol:

stradic
veteran
veteran

Sacalaia

Mesaj de stradic » 23 Feb 2011, 05:41

Mah ce cretini cum pola mea sa atribui in gestionare Sacalaia din Jud. Cluj la AJVPS Maramures! :evil: :evil: Ii stiu pe astia de aici de la AJVPS in frunte cu TOVARASUL Radu George si cu vasnicul secretar al filialei Pop Ionica care sunt tot ei la comanda de inainte de '89. O adunatura de smenari si afaceristi lipsiti de scrupule! In ce-l mai bun caz vor transforma Sacalaia in carpodrom dar exista si varianta sa o transforme in strand sau stand de asteptare la vanatoare de mistreti! Oricum si banii din cotizatiile pescarilor au mers mereu peste 80% la sectiunea vanatoare din cadrul AJVPS Maramures! Pt.pescuit nu prea au facut ei multe! Arz-o focu' de lume si de cretini care conduc destinele pescuitului in tara asta. Niste canalii si niste mizerabili! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
rapala the best vobler in the world

vali stratonov
veteran
veteran

Re: Sacalaia

Mesaj de vali stratonov » 23 Feb 2011, 13:03

stradic scrie:Mah ce cretini cum pola mea sa atribui in gestionare Sacalaia din Jud. Cluj la AJVPS Maramures! :evil: :evil: Ii stiu pe astia de aici de la AJVPS in frunte cu TOVARASUL Radu George si cu vasnicul secretar al filialei Pop Ionica care sunt tot ei la comanda de inainte de '89. O adunatura de smenari si afaceristi lipsiti de scrupule! In ce-l mai bun caz vor transforma Sacalaia in carpodrom dar exista si varianta sa o transforme in strand sau stand de asteptare la vanatoare de mistreti! Oricum si banii din cotizatiile pescarilor au mers mereu peste 80% la sectiunea vanatoare din cadrul AJVPS Maramures! Pt.pescuit nu prea au facut ei multe! Arz-o focu' de lume si de cretini care conduc destinele pescuitului in tara asta. Niste canalii si niste mizerabili! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
O informatie neoficiala (inca)care circula in piata spune ca AJVPS Maramures are o intelegere cu o asoc. din Cluj(poate chiar APS Cluj) in "spatele" careia se afla domnul Pop Andrei ,actualul administrator delegat de Energofish sa aibe grija de cabana Sacalaia ....un fel de 2in 1.
Vom vedea ce va fi ,dar eu nuprea cred ca cei din Maramures vor putea gestiona Sacalaia singuri... :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

stradic
veteran
veteran

scalaia

Mesaj de stradic » 23 Feb 2011, 14:01

Vali a fost o expozitie de articole de pescuit in Baia Mare de vreo 2 saptamani si a fost si respectivul de care zici tu sper sa nu ma insel dar cred ca e aceiasi persoana avea niste aere tipu asta parca era ceva senator!!!! E unul cumva asa mai plinut ce tot umbla cu un leptop dupa el in care prezinta cate au facut ei pt Sacalaia? :?: dar avea mai mult poze cu platici si carasi pe leptop si cand i am dat un pic peste nas ca de ce s a dat drumul la pescuitul cu retinera stiucii pe Sacalaia a invocat niste scuze de toata jena!!!! M as bucura daca ar iesi ceva bine dar din pacate aici vor fi doar interese financiare sunt sigur de asta,Doamne da sa ma insel!!!!

unleashed
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de unleashed » 23 Feb 2011, 14:48

azi e ultima zi de depunere a proiectelor:) 23 februarie 2011

unleashed
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de unleashed » 23 Feb 2011, 14:50

Cei interesaţi pot depune dosarele, întocmite în conformitate cu Ordinul ministrului mediului şi pădurilor nr.1948/2010, la sediul Ministerului Mediului şi Pădurilor, la adresa Direcţia Biodiversităţii, Bdl. Libertăţii nr. 12, sectorul 5 Bucureşti, până la data de 23 februarie 2011, urmând a fi evaluate de către comisiile de evaluare

stradic
veteran
veteran

sacalaia

Mesaj de stradic » 23 Feb 2011, 15:04

degeaba :cry: :!: eu zic ca zarurile au fost aruncate :evil:

Scrie răspuns