Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Lasa ca-i bine ca scot stiuca ca o sa se faca din nou platicile, linii, caracudele, carasii aia cu medie peste 3kg si rosioarele, bibanii de 2kg cum era mai demult acu 15 ani. Stiuca, salaul si somnul distrug lacul bine ca le-au dat drumul la retinut ca poate anul viitor nemaiavand ce sa manance se dadeau la pascut stuf ca fitofagul si distrugea astfel si habitatul ratelor, becatelor si corcodeilor. Iar daca ar fi terminat toata vegetatia ramanea pontonul, barcile, cabana si pensiunea de peste drum...hm mare pacoste este rapitorul asta e mai periculos decat Predator, Alien si Termiator la un loc.
Trebuie sa facem o petitie ca la anul sa dea voie si la navod si la prostovol.
Trebuie sa facem o petitie ca la anul sa dea voie si la navod si la prostovol.

-
- veteran
Din pacate nu mai apuc momentul cand o sa am si io o balta de 666 ha si pt a scapa de stuf sa aduc Stiuci si Salai Erbivorizati din Sacalaia sa regleze echilibrul.
Cred ca populatia de rapitor de pe Sacalaia a trecut in proportie de 90%de Partea Luminoasa a Fortei si le-a crescut aripioare pe spate si sunt acum Ingeri!
Cred ca populatia de rapitor de pe Sacalaia a trecut in proportie de 90%de Partea Luminoasa a Fortei si le-a crescut aripioare pe spate si sunt acum Ingeri!

-
- junior
glume, glume, dar sa stim si noi:))
vipificator III scrie:Din pacate nu mai apuc momentul cand o sa am si io o balta de 666 ha si pt a scapa de stuf sa aduc Stiuci si Salai Erbivorizati din Sacalaia sa regleze echilibrul.
foarte dubios simt al umorului ai...