Sacalaia - Lacul stiucilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nu sunt SRL uri sunt ONG uri cele doua dosare . Numai e mai complicat lacul apare in monitorul oficial trecut in propretatea primariei Fizesul Gherlii Ministerul si academia isi dau acordul de custode dar trebuie si acordul proprietarului
IMPORTANT E SA SE REVINA LA C&R si numai asta o vad ca busines pentru viitorul concesionar daca are capul pe umar
IMPORTANT E SA SE REVINA LA C&R si numai asta o vad ca busines pentru viitorul concesionar daca are capul pe umar
-
- veteran
Daca e ONG s-ar putea sa fie asc. ProSacalaia care are intre membrii fondatori si compania Energofish,ceea ce este bine in principiu ....georcaef scrie:ar fi bine daca l-ar lua in administrare sau concesionare sau orice altceva energofishul. datorita lor am mai prins cateo stiucana pe sacalaia.
Nu banui cine este al 2 -lea ONG care sa doreasca Sacalaia ...daca ne-ar spune unleashed poate "sapam" si aflam cite ceva si despre ei.

Totusi e bine ca nu-s SRL -uri care sa vrea doar sa faca bani...
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
eu cred ca prosacalaia e obligata sa depuna dosar, altfel care ar mai fi rostul ei?
ar fi bine sa nu fie ceva asociatie de pasarari, care sa interzica pescuitul cand cuibaresc ratele si restul sau mai rau.
cine merge mai departe cu dosarul trebuie sa aiba abilitatea sa convinga pe primarul comunei, stiu ca e un ANTI C&R.
@ unleashed, zi-ne, ceilalti is pescari sau pasarari??? tnx
ar fi bine sa nu fie ceva asociatie de pasarari, care sa interzica pescuitul cand cuibaresc ratele si restul sau mai rau.
cine merge mai departe cu dosarul trebuie sa aiba abilitatea sa convinga pe primarul comunei, stiu ca e un ANTI C&R.
Nici nu stiu cine ar fi bine sa ia custodia . Nenea care reprezenta Energofish si era mare adept al C&R acum reprezinta interese AJPS si implicit ridicarea stiucii. Cant e vorba de bani si ursu joaca.
Si cred totus ca sa vandut pe bani marunti.
Pana acum nu m'am implicat chiar daca domeniul meu de activitate e protectia mediului , dar o sa o fac de acum.
Si cred totus ca sa vandut pe bani marunti.
Pana acum nu m'am implicat chiar daca domeniul meu de activitate e protectia mediului , dar o sa o fac de acum.
Nu stiu nume informaiile sunt destul de pitite si tare cred ca o sa aflam doar custodelegeorcaef scrie:eu cred ca prosacalaia e obligata sa depuna dosar, altfel care ar mai fi rostul ei?
- serbanhbk!!
- veteran