Sacalaia - Lacul stiucilor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 01 Noi 2010, 14:29

Nicio grija. Se dezechilibreaza, se mananca intre ele, se ingrasa alea mari si se fac babane, altele se fac si mai babane si incet incet se raresc, raman alea mari si se dezvolta pasnicul din nou care o sa fie un peste sanatos, care va fi nevoit sa ajunga si el repede la o dimensiune mare ca sa iasa din vizor si apare si concurenta, nu pot fi decat beneficii. Ca a scazut pasnicul se vede de la an la an. Sa bage platica daca tot plang ca am auzit ca arunca cu ea dupa tine la Sarulesti numa s-o iei, la 2-3 lei kilu. Ca deja e asa mare ca le mananca boiliurile crapilor. Nu sunt baltile alea de la cariere in care de 10 ani nu s-a bagat gram de peste si mereu este si stiuca si caras si numa se cara, fiecare cum poate.

Gandeste-te ca o stiuca de 1m care are aproximativ 7,5 kile are cam 10 ani de viata. Ca sa prinzi asemenea exemplare trebuie sa le lasi sa creasca la dimensiunea aia. Alea de 10-12 kile ce le-am mai prins noi pe-acolo erau dinozauri. Nu zic sa nu mancam peste ca-i sanatos, nu zic sa nu ne exercitam dreptul de a retine pe care ni-l da legea. Foarte bine, dar asta era o balta facuta special pentru recreere, rezervatia naturala lacul stiucilor, s-au chinuit oamenii sa-l populeze si sa-l promoveze s.a.m.d. Ca in delta sa prinzi asa ceva si mai rar. Ca daca nu curenteaza si nu baga setcile de 500 de metri mor de foame saracii infractori, ca nici n-au din ce trai... o nici nu ma mai enervez...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Stelif
junior
junior

Mesaj de Stelif » 01 Noi 2010, 15:32

unleashed scrie:Pacat ca au dat drumu .Peste o luna o sa fie C&R din surse sigure se schimba custodele
Se schimba custodele dar n-ai de unde sa stii ca ala care va castiga nu va face din Sacalaia o pista de concurs pentru jetski-uri......exagerez.... dar sincer sa fiu daca aria n-ar fi protejata (cel putin ca denumire) ar veni un conational smecheras,cu banuti .. cu pile....si ar deschide un sat de vacanta in care atractia principala ar fi plimbatul cu barca cu motor..... :evil: .....sa fiu al naibii daca il doare pe careva de istoria lacului si de pestii care sunt in el....ca doar suntem romani ce dreaq

Stelif
junior
junior

Mesaj de Stelif » 01 Noi 2010, 15:53

O alta chestie care ma dezgusta.......la foamea pe care o au nu tin cont ca oamenii civilizati (patroni sau concesionari ) lasa femeile sa pescuiasca gratis ....ei bine la Sacalaia am platit permis pt sotia mea astfel incat sa nu ma simt jenat ca mint in legatura cu cunostintele ei in materie de spinning.Sigur le da lectii tuturor baboierilor si fomistilor care vin pe Sacalaia.....dar noi nu suntem civilizati...noi suntem jepcari...noi suntem interesati doar de castig.....incep sa dau dreptate strainilor...poporul roman este jalnic in mare parte,iar cei care au o gandire sanatoasa si sunt cu bun simt sunt foarte putini....greu tinem piept idiotilor

Stelif
junior
junior

Mesaj de Stelif » 01 Noi 2010, 15:58

georcaef scrie:in 'campania' trecuta, cand s-a permis retinerea a 2 stiuci de om pe luna, s-au scos de pe balta aprox. 70 de stiuci.
acum, daca in 2 zile s-au scos 40, plus toata iarna la copca, eu unul nu mai vad speranta pt. lacul asta.
cat despre balti c&r, mai sunt in zona si tin exemplare mari 8)
eu m-am mutat cu stiuca pe alt lac si is multumit.
Georcaef nu tine pentru tine locatiile pe care le-ai gasit....impartaseste si celorlalti colegi de suferinta denumiri de lacuri :D care tin stiuca mare

unleashed
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de unleashed » 01 Noi 2010, 16:11

Stiuca e mai valoroasa in lac decat in farfurie da asta nu inteleg cei de la AJPS( sechele de pe vremea raposatului).Daca continua asa dau tunu acu(cateva zeci de mii roni ) cateva luni, da mor de foame la vara ca nu mai vine nimeni.
Primul lucru care o sa'l fac reclamatie OPC nu se poate sa'zi inchirieze barca fara vasle si cu accesorii gen burete si galeata sa nu te ineci
2 Agentia de mediu lipsa pubele gunoi selectiv(obligatoriu prin lege)
3 agentia de mediu lipsa autorizatie mediu( trebuie sa fie afisata )
4 Flagrant evaziune fiscala lipsa bon fiscal / chitanta
5 plangere SANEPID lipsa autorizatie
etc din ce am vazut cu nimic nu sunt in regula

o sa ii tin in reclamatii pana stopeaza macelul

Alta solutie nu vad

Stelif
junior
junior

Mesaj de Stelif » 01 Noi 2010, 16:32

Daca stau bine sa ma gandesc nici macar bani frumosi nu fac...un calcul simplu ar fi cam asa 15 barcix15 RON/zi = 225 RONx 30 zile= 6.750 RON pe luna din inchiriere barci plus costul permiselor facute de cei care pescuiesc exclusiv pe Sacalaia

Asa ca ce mare c***t fac?

Poate gresesc eu.....

unleashed
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de unleashed » 01 Noi 2010, 16:46

Pana acum aveau doar venituri De luni o sa aiba si cheltuieli daca nu stopeaza macelu. Peitiile nu mai au efect vad , o sa incep cu reclamatiile .
O sa cer sa merg cu organul de control . NU SE MAI POATE foamea a invins ratiunea.

andreypck
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreypck » 01 Noi 2010, 22:43

Si cine se zvoneste ca ar fi "noul" concesionar al lacului?
Prinde si Elibereaza!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 01 Noi 2010, 23:34

unleashed...credca candideaza ;)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Stelif
junior
junior

Mesaj de Stelif » 02 Noi 2010, 08:37

Din cate stiu eu inca n-a depus nimeni dosarele pentru concesionare....asa zicea Dl. de la Energofish

Scrie răspuns