Rapitori la Vadu Rosu-Brasov

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Laurentiu T
utilizator nou
utilizator nou

Rapitori la Vadu Rosu-Brasov

Mesaj de Laurentiu T » 01 Apr 2008, 19:46

Buna ziua!

Din 28.03.2008 s-a deschis pescuitul la Vadu Rosu. Acum 2-3 ani era o placere pescuitul
la salau. De anul trecut nu am mai prins nici unul si nu stiu daca mai sunt populate
baltile, desi administratorii sustin ca da. A prins cineva de anul trecut?

Multumesc!

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 01 Apr 2008, 22:10

Spune-mi te rog, ai dat la spin, si daca da - fara probleme? Nu de alta da am auzit voci care ziceau ca nu te-ar lasa la spin

Merci!

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Apr 2008, 23:46

Au in proiect o etapa din turneul Aventuri la pescuit sau un open asa ceva!
Nu stiu unde sa-l tina(pe care balta).Eu stiu ca te lasa la spin.

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 02 Apr 2008, 00:18

daca te-ar lasa si cu barca ce frumos ar fi... :roll:
ca asa de pe mal nu prea ai cum sa dai de cei care pescuiesc la stationar...

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 02 Apr 2008, 21:29

fishi scrie:Au in proiect o etapa din turneul Aventuri la pescuit sau un open asa ceva!
Nu stiu unde sa-l tina(pe care balta).Eu stiu ca te lasa la spin.
Da....si la etapa din turneul Aventuri la Pescuit, concurentii o sa stea frumos la rand la bariera in ordinea sosirii, iar cand unul dintre paznici va binevoii sa vina pe la ora 8 si sa taie bilete, concurentii isi vor rupe picioarele incercand sa prinda o bucata de pamant sa dea la peste...desigur barcile vor fi total interzise... :lol:

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 13 Apr 2008, 12:30

:lol: :lol: da....conditiile de acolo sunt cel putin ciudate!am patit-o de mai multe ori cu ei.........desi de fiecare data cand am mers acolo am prins.....nu extraordinar da..........la spin nu am incercat :oops: din mai multe motive.......in primu rand nu ai acces pe balta cu mai mult de trei bete!!!! :shock: :shock: cum naiba?!pai daca merg la crap....imi trebe trei bete pt pescuit......spod-u tre sa-l las acasa!nu ai ce sa le explici ca nu ai cum sa prinzi peste fara carlig.....ca e pt momit batu ala! :evil: ultima data incercau sa ma convinga sa las batu in plus la ei! :lol: :lol: bineanteles ca nu am facut-o!m-am tziganit cu ei.......ca pixu inceputu de partida!
iar la spin nu m-am dus niciodata acolo(desi ma batea gandu sa stresez otzara somnii si salaii de acolo)din cauza ca e ca la nunta acolo tot timpu.....si nu toti pescarii de acolo sunt civilizati si "iesiti in lume" :twisted: asa ca imediat sar la tine ca le sparii caraseii cu aratarile alea cu care tot strecori apa!asa ca..... :roll: desi e pacat pentru ca cel putin somn fain este acolo si sunt convins ca l-ai putea pacali cu un vobler sau o guma!

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 13 Apr 2008, 20:49

Personal mai de kkt si reguli mai stupide mai gasesti doar la Moara Vlasiei.... Sa stea ei mult si bine pana m-oi mai ruga eu de de ei... Dar sa fiu sincer, astia de la Vadu Rosu mi-au facut si un bine... Din cauza lor m-am lasat de pescuit la crap... :lol: :lol:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 13 Apr 2008, 21:28

Oricum nu cred ca iti pare rau.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 13 Apr 2008, 21:42

:lol: :lol: :lol: mie inca imi face placere.......nasol e cu impartirea fondurilor.....care si asa sunt destul de subtiri! :lol:
oricum pacat de baltile alea....acuma balta nr4 e meseriasa,da acolo meri numa pe baza de recomandare.care nu mi-ar fi greu sa o obtin pana la urma,da... :roll: acolo ar merita......este si salau si somn si stiuca!da si preturi :D no de 2-3 ori pe an ar merita sa meri si pe acolo

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 13 Apr 2008, 21:59

Cum adica numa cu recomandare? Hai ca asta e tare de tot.. Romanu pana nu da cu batzu in balta nu se simte bine. Pai ar fi cazu sa imi pun relatiile in functiune sa o pun si eu de o recomandare, ca poate ajung vreodata pe acolo si nu am documentaia necesara... o sa postez probabil la anunturi: '' cumpar recomandare pt vadu-rosu, pretul in euro, la cursul bnr". :lol1:

Scrie răspuns