Rapitori la Vadu Rosu-Brasov

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 13 Apr 2008, 21:59

adrignat scrie::lol: :lol: :lol: mie inca imi face placere.......nasol e cu impartirea fondurilor.....care si asa sunt destul de subtiri! :lol:
oricum pacat de baltile alea....acuma balta nr4 e meseriasa,da acolo meri numa pe baza de recomandare.care nu mi-ar fi greu sa o obtin pana la urma,da... :roll: acolo ar merita......este si salau si somn si stiuca!da si preturi :D no de 2-3 ori pe an ar merita sa meri si pe acolo
No, pai vezi... de aia m-am lasat de crap... am avut recomandare de la unii dintre cei mai meseriasi crapari din brasov.... da dupa aia mai vroiau 1,5 mil sa-mi faca o legitimatie cica... dupa ce mai dadeam inca pe atata pentru ziua de pescuit... faza e ca numa sa te stoarca de bani... asa ca am zis pas fara... am vandut sculele de crap si m-am apucat de lucruri serioase :lol: Una peste alta m-am scarbit de sistemul lor exclusivist...lasa-ma frate sa pescuiesc ca de aia iti platesc....asa ca le-am zis fuck off... aici esti binevenit pe orice apa atata timp cat respecti regulile si in plus este de trei ori mai ieftin.

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 13 Apr 2008, 22:09

:lol: :lol: pe asta cu legitimatia nu o mai stiam!! :lol: hai ca-i prea de tot!pana la urma astia se poarta de parca ti-ar face ei tie un bine,si nu tu lor cum e de fapt!!!asta plus sistemu ala idiot de control si paza e un fel de:ia hai da-te tu cu curu de asfalt sa vedem cat de tare vrei si cat de multe esti dispus sa inghiti ca sa te lasam sa incerci adancimea in balta la noi!! :evil:
no bine ca stiu ca asa m-am mai calmat si cu balta asta! :lol:

Laurentiu T
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Laurentiu T » 17 Apr 2008, 09:17

Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns!

adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 17 Apr 2008, 19:10

no.......nu stiu cat de "la obiect" o fost raspunsurile,si cate informatii ai primit apropo de subiect! :lol: da.....daca vrei sa prinzi somn io zic ca poti incerca cu sperante mari!!pe vadu rosu io am prins de 5.5kg cel mai mare....din pacate la stationar.....si am vazut prinsi mai mari,am vazut si rupturi multe,si si poze cu capturi de peste 20 kg........asa ca io zic ca ai sanse! :wink: da la rotbav am vazut anu trecut in primavara "bataia"somnilor......si nu era numa unu si nu erau nici mici! :shock: erau chiar impresionanti.......in plus acolo ai marele avantaj ca nu e limitata ziua de pescuit.......adica ai voie si noaptea!!!io zic ca asta e un avantaj foarte mare,mai ales la somn! :wink:
pana la urma daca vrei sa prinzi tre sa fii pe apa....daca stai acasa sigur nu prinzi!! :lol: :lol: asa ca.........sa ne spui ce prinzi!! :lol: :wink:

Scrie răspuns