Deci...cam nasol!
Putineiu Conacu
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Putineiu Conacu
...din surse oficiale, se pare ca intr-o zi (nu demult) au sucombat vreo 30-40 de bucati, nu din cele capitale dar oricum din cele mari.
Deci...cam nasol!
Deci...cam nasol!
pai, nu era de asteptat?
sunt sanse mari ca si exemplarele capitale in perioada de canicula sa fi iesit la plimbare pe mal
asa se intampla cand nu iti protejezi investitia, zgarcitul plateste de doua ori
sunt sanse mari ca si exemplarele capitale in perioada de canicula sa fi iesit la plimbare pe mal
asa se intampla cand nu iti protejezi investitia, zgarcitul plateste de doua ori
...mi-e teama sa nu fie mai mult decat de la temperaturile caniculare.
Cam multe decese...pentru o zi. (sper sa fi inteles corect informatia, dar asta a spus si asta m-a socat: "intr-o zi")
Nu stiu ce fac ei cu investitia lor, insa n-am nicio bucurie pentru cele intamplate, asta-i clar!
Cam multe decese...pentru o zi. (sper sa fi inteles corect informatia, dar asta a spus si asta m-a socat: "intr-o zi")
Nu stiu ce fac ei cu investitia lor, insa n-am nicio bucurie pentru cele intamplate, asta-i clar!
Pe balta asta se plateste de pescar sau poate pescui si colegul pe acelasi bon?
plata este individuala pentru pescar, dar daca mergeti 2 cu o lanseta, cred ca puteti da pe rand
si cu nada cum ramane?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
pai sa rupa rama in doua 
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
Hrana are, au pus vreo 2,5 tone de maruntis prin vara. (o deversare am prins si io prin Mai)MuskMd scrie:si cu nada cum ramane?
Se observa asta si pe balta, sunt momente cand misuna maruntisul si se vede treaba ca nu-i lipseste.
Ghenadie, vezi ca nentu Cosmin a prins un caras la slider...deci mai iexerseaza.