Ieri au fost cativa cu barca dadeau dupa salau da din cate am vazut fara succes.dodo12 scrie:Maine ma duc da cu feederu:d...Intreb maine pe acolo daca se prinde ceva si te anunt!
Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES
dodo12 scrie:Ieri au fost cativa cu barca dadeau dupa salau da din cate am vazut fara succes.dodo12 scrie:Maine ma duc da cu feederu:d...Intreb maine pe acolo daca se prinde ceva si te anunt!
Merci pentru informatii
nu merge salaul pe bezid ! sincer sa fiu nici nu stiu cat mai este ? a fost pescuit destul de mult noaptea cu pestisor si retinut mult sub masura ! erau pescari de stationar care aveau si peste 10 bete puse peste noapte fara sa fie deranjati de nimeni, in felul acesta nush de ce ne mai miram !!!
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
La Bezid a mai dat cate un semn avatul si e plin, dar plin, de clean mic si biban mic. As spune bancuri intregi. Acestea sunt semne foarte clare ca populatia de salau este mult redusa fata de anii trecuti. Acum 4 ani era mult, acum 3 mai putin, anul trecut modest si anul asta as spune destul de rar. Plase monofilament de 200 m, eu stiu 3 scoase anul asta, pripoane pt somn ca-n "Falci" cu peturi de 2-5 L in loc de baliza, plin de braconieri si contravenienti, pescari cu pretentii care tin salau sub dimensiune si in prohibitie, salau proaspat in piata si la pensiunile din apropiere, somn la fel... ce mai... ca la balamuc... Restul e 

Treaba buna! Am mai taiat un lac de pe lista! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
incet incet le taiem pe toate man ! daca o sa vrei sa prinzi peste o sa trebuiasca sa bagi mana cat mai adanc in buzunar !
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Magazinul Riverland Tg Mures
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Arata beton! In 16 merg la aeroport si poate ma bag prin Mures...
Da' salai aveti?
Da' salai aveti?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
frumos magazin,
marfa multa si din cate vad destul de diversificata, spatiu aranjat, investitie in mobilier si accesorii
se vrea a fi un magazin serios - bravo, felicitari
p.s. aline, au spinerbaituri
marfa multa si din cate vad destul de diversificata, spatiu aranjat, investitie in mobilier si accesorii
se vrea a fi un magazin serios - bravo, felicitari
p.s. aline, au spinerbaituri

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Multumim frumos pt aprecieri! va astept,am pt toti rapitorii din lumea asta ,nu scapa niciunul.
Si Spinnerbait-urile sunt de 7-11-14 grame .
toata stima si respectul / Victor 
Si Spinnerbait-urile sunt de 7-11-14 grame .

!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!