Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pt. pescarii din zona TG-MURES
a mai fost cineva pe mures?s'o prins ceva?eu am fost la barajul de la weekend am prins 3 stiuci la 3-400g si un clenutz!
am fost eu mai jos de barajul din sancrai la al 4-lea rand de bolovani...nimiccccc 

Am fost la Bezid dar fara rezultate notabile.In scimb mai nou se cere taxa de acces pe acolo in afara permisului vizat.Cine sunt respectivii nu stiu dar nici nu au vazut bani de la mine.
Pe Faragau a fost prapad...plin de salai si bibani morti.Se pare ca a fost ceva boala printre ei pt. ca alte specii nu au fost afectate.Stie cineva mai multe?
Pe Faragau a fost prapad...plin de salai si bibani morti.Se pare ca a fost ceva boala printre ei pt. ca alte specii nu au fost afectate.Stie cineva mai multe?
aducu7 scrie:Am fost la Bezid dar fara rezultate notabile.In scimb mai nou se cere taxa de acces pe acolo in afara permisului vizat.Cine sunt respectivii nu stiu dar nici nu au vazut bani de la mine.
am vazut si eu ca a dat boala in salai din pacate,i-a piscat vreo tenie cv

!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
VicToR . scrie:aducu7 scrie:Am fost la Bezid dar fara rezultate notabile.In scimb mai nou se cere taxa de acces pe acolo in afara permisului vizat.Cine sunt respectivii nu stiu dar nici nu au vazut bani de la mine.
am vazut si eu ca a dat boala in salai din pacate,i-a piscat vreo tenie cv) careva i-a otravit ca altfel nu-mi explic dc ar muri..
Care din lacuri a fost afectat , sau e general valabil pentru toate din zona?
paul_pike scrie:am fost eu mai jos de barajul din sancrai la al 4-lea rand de bolovani...nimiccccc
Am fost aztazi pe mures zone ernei.Am prins cateva clenutz de 15-25cm(10maxim).Batea stiuca in multe locuri am dat dupa ea da nici un rezultat!
La Taureni au tras din nou primul lac, e dezastru, au adunat si salaii de 100gr, am trecut pe acolo aseara si paznicul avea o lada de puiet de salai pe care ii curata, in gratarul de la deversor erau sute de salai si bibani morti. DEZASTRU
muresul iarasi in standby.....
nimic in ultimele 3 zile inafara unei stiuci care s-a dus cu tot cu vobler...dezastru...am cedat pshihic 

am fost si eu azi iesit ulpik : la santioana mai multi pescari cu zeci de bete iar pe mures liniste si pace ! 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Asa e , slab in ultima perioada.
Doar vineri am reusit sa iau un avat mai rasarit undeva pe la 1,5 -2kg .
In rest pauza.
Doar vineri am reusit sa iau un avat mai rasarit undeva pe la 1,5 -2kg .
In rest pauza.