nici eu nu i-am vazut niciodata si pescuiesc de la varsta de 7 ani,dar decat sa tremur pt un eventual control dau 30 ron si stau linistit pe scaun.Nu merita sa tremuri pt 10euro parerea mea.grecu scrie:io nu mai dau nici un ban la boschetarii aia pana nu vad ca fac ceva . pescuiesc de cand ma stiu si niciodata nu i-am vazut !
Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
asa e
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
ha
Vectrex94 scrie:Eu m-am intalnit cu ei in 25 de ani de pescareala de 3 ori.
Ultima oara au fost jandarmii, de ne-au controlat. Credeau ca ne ciuruiesc, au venit cu zambetul pe buze, dar li s-a taiat grimasa de pe fatau cand am prezentat trei permise

!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
Re: ha
Daca nu vine o echipa mixta, nu esti obligat sa arati permisul, sau da ? Apropo la jandarm sau la politist comunitar nici buletinul nu esti obligat sa arati, apoi permisul ...sau ma insel ?VicToR . scrie:Vectrex94 scrie:Eu m-am intalnit cu ei in 25 de ani de pescareala de 3 ori.
Ultima oara au fost jandarmii, de ne-au controlat. Credeau ca ne ciuruiesc, au venit cu zambetul pe buze, dar li s-a taiat grimasa de pe fatau cand am prezentat trei permise)))) foarte tare,de asta l-am facut,sa l-e rad in fata cand vin ,sper sa vina sa vad si eu ca exista asa numitul control
)
Jandarmeria NU poate sa ceara nici un document, te intreaba si raspunzi, dar NU esti obligat sa dai actele din mana, doar POLITIEI, nici inspectorul anpa neinsotit de politist nu are dreptul sa ceara actele personale.dan70 scrie:@kzoli - Drept de control il au inspectorii ANPA, politia si jandarmeria.
... deci cand vine toata trupa atunci Da altfel declari ce vrei ...
kzoli, vezi art. 67 din OUG 23/2008 cu modificarile aduse de legea 219 din 11 Noiembrie 2010.
" 3. La articolul 67, alineatul (3) va avea urmatorul cuprins:
"(3) Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor prevazute la art. 58-63 se fac de catre personalul prevazut la alin. (1), de catre ofiterii si agentii din cadrul Politiei Romane si Politiei de Frontiera Romane, precum si de catre ofiterii si subofiterii din cadrul Jandarmeriei Romane."
" 3. La articolul 67, alineatul (3) va avea urmatorul cuprins:
"(3) Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor prevazute la art. 58-63 se fac de catre personalul prevazut la alin. (1), de catre ofiterii si agentii din cadrul Politiei Romane si Politiei de Frontiera Romane, precum si de catre ofiterii si subofiterii din cadrul Jandarmeriei Romane."