Pt. pescarii din zona TG-MURES

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 01 Iun 2011, 18:17

Silviu7 scrie:
Razvan V. scrie:Silviu ai mai iesit la pescuit? Ieri si azi? Duminica am fost la baraj da nimic... Oricum apa ii plina de puiet
nu am mai fost de sapt trecuta..
am fost la Taureni la bibani sa ma distrez putin...:))
si au mers bibanii?
Rapala worlds favorite fishing lure

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 01 Iun 2011, 18:42

Razvan V. scrie:Daca ar iesi Bear cu MaXimo i-ar manca ramele si coropisnitele :))
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Silviu7
junior
junior

Mesaj de Silviu7 » 02 Iun 2011, 14:08

Rapala Man scrie:
Silviu7 scrie:
Razvan V. scrie:Silviu ai mai iesit la pescuit? Ieri si azi? Duminica am fost la baraj da nimic... Oricum apa ii plina de puiet
nu am mai fost de sapt trecuta..
am fost la Taureni la bibani sa ma distrez putin...:))
si au mers bibanii?
nu prea, am prins vre-o 5-6 intr-o ora...au fost multe atacuri ratate:| e multa vegetatie si mno, nu se prea poate da cum trebuie :)

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 05 Iun 2011, 14:09

Muresu ii cam ciocolatiu...

VicToR .
veteran
veteran

aha

Mesaj de VicToR . » 05 Iun 2011, 17:57

e murdar,numa bun pentru catfish,barbel :> incercati
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Belenyessy S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Belenyessy S » 06 Iun 2011, 11:42

Am iesit sambata pe Mures in zona Vidrasau, am juns dimineata la 4 am incercat la somn (numai la spin) apoi la avat clean. Am reusit performanta sa nu avem nici un atac 4 pers :).
Din pacate se braconeaza la greu cu linii legate pe crengile salciilor, pe celalalt mal care era mai greu accesibil se vedeau din 10 in 10 metri liniile puse cu pestisor.

VicToR .
veteran
veteran

mda

Mesaj de VicToR . » 06 Iun 2011, 12:17

Belenyessy S scrie:Am iesit sambata pe Mures in zona Vidrasau, am juns dimineata la 4 am incercat la somn (numai la spin) apoi la avat clean. Am reusit performanta sa nu avem nici un atac 4 pers :).
Din pacate se braconeaza la greu cu linii legate pe crengile salciilor, pe celalalt mal care era mai greu accesibil se vedeau din 10 in 10 metri liniile puse cu pestisor.

nu prea ai ce face,data viitoare cand te duci anunta-ma te rog ca am barca si rezolveu problema cu pripoanele :D in stil mare! bafta
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

kzoli
veteran
veteran

Re: mda

Mesaj de kzoli » 06 Iun 2011, 12:41

VicToR . scrie:
Belenyessy S scrie:Am iesit sambata pe Mures in zona Vidrasau, am juns dimineata la 4 am incercat la somn (numai la spin) apoi la avat clean. Am reusit performanta sa nu avem nici un atac 4 pers :).

nu prea ai ce face,data viitoare cand te duci anunta-ma te rog ca am barca si rezolveu problema cu pripoanele :D in stil mare! bafta

Acolo zilnic gasesti pripoane... scoti azi acum si maine iarasi sunt la loc... insa daca te prind "brunetii de la sanpaul " ... vai de tine, cu barca cu tot...

Belenyessy S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Belenyessy S » 06 Iun 2011, 12:56

Au fost "baietii" sa verifice pripoanele, au fost numa 3 cu o dacie si o barca mica. Noi am fost 4 si au fost si alti pescari carora nu le placea ce au vazut, dar nu e o solutie sa-i luam la bataie, nu rezolvam nimic si nici la pescuit nu mai putem merge in zon respectiva.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 06 Iun 2011, 12:58

Belenyessy S scrie:Au fost "baietii" sa verifice pripoanele, au fost numa 3 cu o dacie si o barca mica. Noi am fost 4 si au fost si alti pescari carora nu le placea ce au vazut, dar nu e o solutie sa-i luam la bataie, nu rezolvam nimic si nici la pescuit nu mai putem merge in zon respectiva.
Corect ! .... insa in asemenea cazuri ce este de facut ?

Scrie răspuns