si au mers bibanii?Silviu7 scrie:nu am mai fost de sapt trecuta..Razvan V. scrie:Silviu ai mai iesit la pescuit? Ieri si azi? Duminica am fost la baraj da nimic... Oricum apa ii plina de puiet
am fost la Taureni la bibani sa ma distrez putin...)
Pt. pescarii din zona TG-MURES
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Rapala Man
- veteran
nu prea, am prins vre-o 5-6 intr-o ora...au fost multe atacuri ratate:| e multa vegetatie si mno, nu se prea poate da cum trebuieRapala Man scrie:si au mers bibanii?Silviu7 scrie:nu am mai fost de sapt trecuta..Razvan V. scrie:Silviu ai mai iesit la pescuit? Ieri si azi? Duminica am fost la baraj da nimic... Oricum apa ii plina de puiet
am fost la Taureni la bibani sa ma distrez putin...)

aha
e murdar,numa bun pentru catfish,barbel :> incercati
!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
-
- utilizator constant
Am iesit sambata pe Mures in zona Vidrasau, am juns dimineata la 4 am incercat la somn (numai la spin) apoi la avat clean. Am reusit performanta sa nu avem nici un atac 4 pers
.
Din pacate se braconeaza la greu cu linii legate pe crengile salciilor, pe celalalt mal care era mai greu accesibil se vedeau din 10 in 10 metri liniile puse cu pestisor.

Din pacate se braconeaza la greu cu linii legate pe crengile salciilor, pe celalalt mal care era mai greu accesibil se vedeau din 10 in 10 metri liniile puse cu pestisor.
mda
Belenyessy S scrie:Am iesit sambata pe Mures in zona Vidrasau, am juns dimineata la 4 am incercat la somn (numai la spin) apoi la avat clean. Am reusit performanta sa nu avem nici un atac 4 pers.
nu prea ai ce face,data viitoare cand te duci anunta-ma te rog ca am barca si rezolveu problema cu pripoanele

!!!!!!! C&R FISHING !!!!!!!!
Re: mda
VicToR . scrie:Belenyessy S scrie:Am iesit sambata pe Mures in zona Vidrasau, am juns dimineata la 4 am incercat la somn (numai la spin) apoi la avat clean. Am reusit performanta sa nu avem nici un atac 4 pers.
nu prea ai ce face,data viitoare cand te duci anunta-ma te rog ca am barca si rezolveu problema cu pripoanelein stil mare! bafta
Acolo zilnic gasesti pripoane... scoti azi acum si maine iarasi sunt la loc... insa daca te prind "brunetii de la sanpaul " ... vai de tine, cu barca cu tot...
-
- utilizator constant
Corect ! .... insa in asemenea cazuri ce este de facut ?Belenyessy S scrie:Au fost "baietii" sa verifice pripoanele, au fost numa 3 cu o dacie si o barca mica. Noi am fost 4 si au fost si alti pescari carora nu le placea ce au vazut, dar nu e o solutie sa-i luam la bataie, nu rezolvam nimic si nici la pescuit nu mai putem merge in zon respectiva.