Prut

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

dorint
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dorint » 17 Feb 2010, 16:18

VORBIM :)

Ciobanu Tiberiu
junior
junior

Mesaj de Ciobanu Tiberiu » 17 Feb 2010, 16:48

lasa id tau de mess plsss :D

dorint
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dorint » 17 Feb 2010, 17:03

nu am Tiberiu,iti las adresa mea de mail: d.tudoreanu@gmail.com :P

Ciobanu Tiberiu
junior
junior

Mesaj de Ciobanu Tiberiu » 17 Feb 2010, 17:06

ok cel mai bn vorbim pe forum.;) 8) :wink:

dorint
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dorint » 17 Feb 2010, 17:22

apropo,spuneai ceva de Siret, nu-ti recomand sa pierzi timpul pe Siret,deoarece dupa '90, de cand au aparut setcile monofilament ,a disparut si pestele de pe Siret,cumulat cu efectul celor 2 baraje din zona noastra,dar si a celor din aval(zona BC),care nu mai permit pestelui sa urce la noi.
Ceva caras,putin crap mai este in Rogojesti,se implica filiala de la orasul Siret,barajul de la Bucecea e plin.... de setci si branconieri,peste f. putin,care de obicei sta pe vechiul curs , unde e mai adanc (restul e colmatat lacul),in aval de Bucecea peste f. putin ,apa foarte putina,fiind lacul colmatat.
Daca vrei sa pescuiesti pe Siret,doar sa mergi la vale ,dupa Liteni,unde se intalneste cu Suceava,acolo mai e ceva peste ,dar si branconieri la fel ,cu ecrane,setci etc.
Cam asta e in mare povestea Siretului!
Am copilarit in zona Bucecea si cat era vara de lunga bateam toate cotloanele Siretului si baltile din jur ,dar acum au ramas numai amintirile.Peste era peste tot:lin ,stiuca ,tipari ,caras ,caracuda in balti,crap ,avat ,stiuca,scobar ,mreana ,clean,etc in Siret.
Omul este distructiv asupra naturii,in tot ceea ce face si pacat ca nu constientizam!
Acum totul este :a fost odata!....... :cry:

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 17 Feb 2010, 17:40

Dorine,ai uitat de morunasii aia negrii pe spate si mai mari decat scobarii pe care ii prindeai primavara. Asa e "a fost o data".
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Ciobanu Tiberiu
junior
junior

Mesaj de Ciobanu Tiberiu » 17 Feb 2010, 17:42

pe fomistii astia cu setcile imi vine sa iy impusc :x :evil: :evil:

dorint
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dorint » 17 Feb 2010, 18:12

da Tibi,te inteleg ,la fel gandim toti ,cei ce pescuim sportiv,dar atata timp cat legislatia nu va fi foarte drastica cu branconierii(mai bine zis aplicarea acesteia),multi branconand ca sa traiasca sau sa bea alcool, nu se va intampla nimic.
Ieri vb. cu prietenul Nicu(Pensionarul),eram in Piatra Neamt si ma miram cum este posibil ca intr-o apa ca Bistrita,sa nu fie peste mai deloc? :evil:
Mare parte dintre acesti branconieri ,branconeaza ,cu stiinta celor in drept sa ia masuri,asta se stie !Asa ca.... :(

Ciobanu Tiberiu
junior
junior

Mesaj de Ciobanu Tiberiu » 17 Feb 2010, 18:21

Domnule Dorin va rog frumos sa imi spuneti cat costa in bazar la SV o husa de 1.80 pt lansete .Nu ma intereseaza firma.Va multumesc :wink: de asta am ajuns unde am ajuns(asa e romanul iy place sa fure)Daca vad plasarii ce rauri sunt in afara zic ca sunt pe alta lume.Numai ca acolo doar daca iy vad pe mal cu monofilament iy leaga. :roll:

dorint
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dorint » 17 Feb 2010, 19:25

nu Tibi,in Suceava este magazinul Baracuda(au si site),unde gasesti scule bunisoare si la preturi f. bune,comparabile cu cele din bazar,pentru toate buzunarele.
Cand esti in bani si vrei sa-i cheltui pe scule de pescuit,da-mi un mail cu o zi inainte(nu in week-end ca e inchis,Radu,merge si el la pescuit) si te conduc eu 8)

Scrie răspuns