contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
paul
- Moderator

-
soveja lucian scrie:salut...vreau sa va intreb ceva....unde tre sa anunt daka ma duc la pescuit la prut ,la ungheni(cu trenu') ?????????

si sunt ceva locuri bune ???? ca nu am mai fost pe acolo (io obisnuiam sa ma duc pe la opriseni cu masina cu un prieten )??????
Salut!
Nu cred ca trebuie sa anunti... Oricum, granicerii si politia de frontiera patruleaza zona si este aproape imposibil sa nu te intalnesti cu ei... Daca esti in regula cu actele nu cred ca va fi nici o problema.
In ceea ce priveste locurile mai mult sau mai putin bune, ai sa le vezi

Nu-ti stric surpriza
Probabil daca mergi cu trenul de dimineata (cel de 7 din Iasi) vor mai fi pescari destui (cred) care vor merge pe Prut.
Fir intins!
-
soveja lucian
- junior

mersi ....mai io am o curiozitate...permisul ala de la ajvps care e valabil pentru prut ....unde pot sa mai pescuiesc cu el .....

???????????
-
paul
- Moderator

-
soveja lucian scrie:mersi ....mai io am o curiozitate...permisul ala de la ajvps care e valabil pentru prut ....unde pot sa mai pescuiesc cu el .....

???????????
Pe toate apele curgatoare si statatoare de pe raza jud. Iasi, care apartin filialei: Prut, Siret, Jijia, Jijia Veche, Bahlui... si or mai fi.

Pe Aroneanu si Dorobanti mai trebuie platita o taxa de vreo 800.000 lei pentru cei care au permis de pescuit si vor sa pescuiasca acolo.
La Cotu Morii ai reducere (parca de 100.000 lei ) platesti doar vreo 250.000 lei in loc de 350 mii lei, daca ai permis
-
soveja lucian
- junior

ce faza...adika io nu ma pot duce in alt judet sa pescuiesc???de ex la dunare ...... (nu in delta.).... la dunare imi trebuie alt permis sau ce??
-
paul
- Moderator

-
soveja lucian scrie:ce faza...adika io nu ma pot duce in alt judet sa pescuiesc???de ex la dunare ...... (nu in delta.).... la dunare imi trebuie alt permis sau ce??
Nu alt permis in totalitate ci doar sa mai platesti o taxa care este pusa de fiecare judet in parte
Pe Iasi este, parca, 350 mii lei. (inclusi in astia 850.000 lei cat costa permisul pe anul 2005 cu tot cu viza pentru PG)
-
soveja lucian
- junior

k mersi ..am sa vad ..vreau sa mai intreb ceva....de regula cand cauti crapu la prut la montura dai si cu ce fel de mamaliga sau poate la porumb????(asta in conditiile in care nu pot momi cu cateva zile sau cu una inainte)k m-ar tenta o partida de pescuit la crap pe prut.....aa si locurile in care ar trebui sa-l caut
-
paul
- Moderator

-
soveja lucian scrie:k mersi ..am sa vad ..vreau sa mai intreb ceva....de regula cand cauti crapu la prut la montura dai si cu ce fel de mamaliga sau poate la porumb????(asta in conditiile in care nu pot momi cu cateva zile sau cu una inainte)k m-ar tenta o partida de pescuit la crap pe prut.....aa si locurile in care ar trebui sa-l caut
Sorry... n-am pescuit niciodata la crap pe Prut... sau in general nu prea am fost la crap...
Daca vrei, iti pot arata niste locuri bune de clean, avat, somn si chiar salau

-
soveja lucian
- junior

aaa pai nici io nam pescuit crap la prut si ie oleaka tentat da las kestia asta mai spre toamna........as fi incatntat si recunoscator dak mi-ai putea prezenta niste locuri pentru somn si clean(somn am mai prins da clean deloc la prut)

da zimi si mie ceva despre tine sa stiu cum sa vb k poate ar trebui sa ma adresez cu dumneavoastra k io am doar 18 ani
-
paul
- Moderator

-
soveja lucian scrie: 
da zimi si mie ceva despre tine sa stiu cum sa vb k poate ar trebui sa ma adresez cu dumneavoastra k io am doar 18 ani
Nu trebuie, stai linistit..

Zi-mi pe nume ca nu sunt cu mult mai tanar

Cat despre locuri... degeaba as spune acum... Trebuie sa le vezi