Prut

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 11 Iul 2008, 14:27

Observ ca stii locurile....cel mai bine e ca nu sunt asa de multi pescari prin zona (cu toate ca la ultima iesire erau un grup de fomisti ce ocupasera cam 200 m de mal cu lansetele lor).

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 11 Iul 2008, 14:47

De asta vreau sa incerc in zona Darabani-Radauti Prut... teoretic malurile ar trebui sa fie pustii, cu mici exceptii. Am sa vad Duminica dimineata, sper sa nu se fi schimbat lucrurile mult in acea zona. Nu am mai fost pe acolo de 4-5 ani.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 24 Iul 2008, 09:48

cum mai e maria sa, Prutul? :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 24 Iul 2008, 10:53

Ieri seara in zona Stanca, apa era limpede, bibanii erau activi....clenii si avatii s-au lasat asteptati.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 23 Oct 2008, 16:02

are careva vesti? :?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 23 Oct 2008, 17:34

da ! eu am vesti proaspete! :wink: :wink:

Rellu
junior
junior

Mesaj de Rellu » 23 Iul 2009, 16:21

Haideti sa improspatam putin topicul asta!!
Cine a fost pe Prut in zona IASi este rugat sa ofere citeva informatii - locuri, momeala, capturi, metode.
Tocmai mi-am luat avizul de granita si vreau sa merg pe Prut dar nu prea stiu locuri...si tinind cont ca nu pot merge 2 - 3 zile ca sa descopar locurile cele mai bune, as aprecia daca mi-ati da citeva indicatii!
multumesc!

8888
junior
junior

Mesaj de 8888 » 23 Iul 2009, 17:06

Rellu scrie:Haideti sa improspatam putin topicul asta!!
Cine a fost pe Prut in zona IASi este rugat sa ofere citeva informatii - locuri, momeala, capturi, metode.
Tocmai mi-am luat avizul de granita si vreau sa merg pe Prut dar nu prea stiu locuri...si tinind cont ca nu pot merge 2 - 3 zile ca sa descopar locurile cele mai bune, as aprecia daca mi-ati da citeva indicatii!
multumesc!
+1

s-ar putea sa ajung prin zona vara asta, poate aflu ceva locuri si stiri noi

tzutzurel
junior
junior

Mesaj de tzutzurel » 23 Iul 2009, 21:35

la galati e tulbure..salau pauza.

thunderdx
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de thunderdx » 30 Iul 2009, 23:13

Rellu scrie:Haideti sa improspatam putin topicul asta!!
multumesc!
Salut!
De ceva timp am descoperit si eu fascinatia pescuitului pe Prut.Locuind in Iasi,imi este usor sa ajung si La Ungheni,si la Sculeni,Bivolari,Zabaloteni, Trifesti,insa m-am axat pe zona Tutora - Holboca, fiindca sunt cateva locuri bune,cu trepte sapate,plaja numai buna de dat la rapitor(lipseste stiuca,insa salaul e prezent).Nefiind familiarizat cu lansete,deocamdata ma joc cu batul de mana.Fir de 0.23(5.25 kg) plumb culisant cat mai finut(1,1-5,2g) si ac Gamakatsu nr 8 sau 10.Am luat in mare parte fusari,chiar si mai mari decat scrie aici pe site,insa crapul se lasa asteptat.Carasul o incaseaza la rama neagra,pufulete,chiar si boaba de paine.Mreana pune gura cand are chef,insa sunt zile cand te saturi de dansa.Somnul incepe parada dupa ora 19:00,atacand rama neagra.Mamaliga nu e prea eficienta zilele acestea,deoarece Prutul e in scadere,si se stie faptul ca neavand un nivel constant,pestele(cel mare mai ales) se retrage in locuri adanci,sau chiar se deplaseaza in amonte.Pe timp de noapte pune gura salaul,chiar si crapul(la cubul de mamaliga,mai rar).
Sunt cateva locuri foarte bune,exact la iesirea din Tutora,stanga dupa lanul de porumb,insa acolo "ruleaza" seful de la AJVPS Iasi,unde are montate aruncatoare.Satenii nu te deranjeaza,singurul inconvenient il constituie tantarii extrem de agresivi.
E bine de stiut faptul ca sunt sanse mult mai mari la un loc nadit,de aceea iti recomand sa vii cu ceva boabe de porumb,grau fiert,chiar nada cu Betaina,sau orice atractant industrial.
Sper ca ti-au fost de folos cele de mai sus.Bafta si fir intins!

PS : La buchet de rame negre,ac nr 2 Mustad,am agatat pe lung cu o bolognesa o pastruga de peste jumate de metru.Am reusit sa o aduc la mal si sa o obosesc,insa minciogul nu era prezent in trusa,iar malul abrupt de peste 1 metru m-au pus in imposibilitatea de a posta o poza cu sturionul.

Scrie răspuns