contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Leba
- veteran

-
la iasi crescut cam cu un metru, apa limpede.
pestii-s pe fund

-
nes
- junior

Salutare.
Cine a pescuit pe Prut in zona Darabani - Radauti-Prut? Ce ati prins? Stiti ceva locuri mai "deosebite"?
Eu am fost ultima in zona ( in dreptul satului Paltinis la gradina de legume ) acum 3 ani. Am prins clean frumos si mult . Nu am dat la altceva decat artificiale, dar am inteles/auzit ca zona ar fi foarte buna de somn, crap, salau si cum se termina prohibitia as face un weekend in zona. Ceva sfaturi/pareri?
Ms anticipat.
-
nes
- junior

Salutare.
Cine a pescuit pe Prut in zona Darabani - Radauti-Prut? Ce ati prins? Stiti ceva locuri mai "deosebite"?
Eu am fost ultima in zona ( in dreptul satului Paltinis la gradina de legume ) acum 3 ani. Am prins clean frumos si mult . Nu am dat la altceva decat artificiale, dar am inteles/auzit ca zona ar fi foarte buna de somn, crap, salau si cum se termina prohibitia as face un weekend in zona. Ceva sfaturi/pareri?
Ms anticipat.
-
marcel gheorghita
- senior

de marcel gheorghita » 08 Mai 2008, 14:07
Poti merge si acum, doar pescuiesti la stiuca, nu?
Oricum eliberezi tot ce prinzi.....
Deocamdata nu e de mers mai sus de baraj, apa e mare, insa e bine de mers aval de Stanca, apa e in scadere si e limpede, am vazut la suprafata atac de avati, se prinde biban, clean, avat
-
nes
- junior

Nu vreau sa ma laud dar de cel putin 4 ani eu nu am mai oprit nici un peste. Sunt adept inversunat al "catch and realease all" iar toate "plasticele" mele au spinul ancorelor/acelor stranse.
Intrebarea era pusa la modul general, adica dupa prohibitie cand vremea va fi frumoasa, vreau sa fac o iesire de 3-4 zile in zona cu pricina. Vreau sa imi incerc norocul la crap/somn/salau etc, deoarece cred ca zona respectiva ar avea potential. Cred ca e mai putin braconata si mai putin batuta de pescari. E o zona mai salbatica, sa zic asa ... Voi ce parere aveti?
ps. Imi cer scuze de double post de mai sus...rog un moderator sa stearga unul dintre mesaje.
-
siluru
- junior

mai dau rusii cu curent, uneori vin si pana in malul nostru
-
siluru
- junior

Prutul e singurul rau din Romania ( Dunarea-i fluviu ), unde fostul CNAFP, actualul ANPA, concesioneaza luciu de apa pt pescuit industrial. Nu cred ca e corect. Tot pestele din Prut e peste salbatic si nimeni n-are dreptul sa faca o sursa de venituri din asta. Plus ca pe Prut nu se pune problema populatiei dependente de activitatea de pescuit.
-
nes
- junior

Cine stie cum e prutul? Ma intereseaza zona Darabani - Radauti prut

.
Ms anticipat!
-
marcel gheorghita
- senior

de marcel gheorghita » 11 Iul 2008, 13:11
Intra pe apeprut.ro, la buletin - ai cotele la intrarea prutului in tara si mai jos de baraj. Observ ca e putin in crestere, dar nu stiu daca conteaza chiar f.mult pt cei care vor sa mearga, eu oricum in seara asta sunt pe salai la Mitoc.
-
nes
- junior

Eu vreau sa imi incerc norocul la un somn....ar trebui sa "pape" in perioada asta.
Ms de informatie si fir intins.
La mitoc unde mergi

? Sunt locuri frumoase tare pe acolo...mai ales "la buci" sau cu ii spune...