Prut

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Mar 2008, 16:31

la iasi crescut cam cu un metru, apa limpede.
pestii-s pe fund :)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 08 Mai 2008, 14:01

Salutare.
Cine a pescuit pe Prut in zona Darabani - Radauti-Prut? Ce ati prins? Stiti ceva locuri mai "deosebite"?
Eu am fost ultima in zona ( in dreptul satului Paltinis la gradina de legume ) acum 3 ani. Am prins clean frumos si mult . Nu am dat la altceva decat artificiale, dar am inteles/auzit ca zona ar fi foarte buna de somn, crap, salau si cum se termina prohibitia as face un weekend in zona. Ceva sfaturi/pareri?
Ms anticipat.

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 08 Mai 2008, 14:02

Salutare.
Cine a pescuit pe Prut in zona Darabani - Radauti-Prut? Ce ati prins? Stiti ceva locuri mai "deosebite"?
Eu am fost ultima in zona ( in dreptul satului Paltinis la gradina de legume ) acum 3 ani. Am prins clean frumos si mult . Nu am dat la altceva decat artificiale, dar am inteles/auzit ca zona ar fi foarte buna de somn, crap, salau si cum se termina prohibitia as face un weekend in zona. Ceva sfaturi/pareri?
Ms anticipat.

marcel gheorghita
senior
senior

Prut

Mesaj de marcel gheorghita » 08 Mai 2008, 14:07

Poti merge si acum, doar pescuiesti la stiuca, nu? :wink:
Oricum eliberezi tot ce prinzi.....
Deocamdata nu e de mers mai sus de baraj, apa e mare, insa e bine de mers aval de Stanca, apa e in scadere si e limpede, am vazut la suprafata atac de avati, se prinde biban, clean, avat

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 08 Mai 2008, 14:46

Nu vreau sa ma laud dar de cel putin 4 ani eu nu am mai oprit nici un peste. Sunt adept inversunat al "catch and realease all" iar toate "plasticele" mele au spinul ancorelor/acelor stranse.
Intrebarea era pusa la modul general, adica dupa prohibitie cand vremea va fi frumoasa, vreau sa fac o iesire de 3-4 zile in zona cu pricina. Vreau sa imi incerc norocul la crap/somn/salau etc, deoarece cred ca zona respectiva ar avea potential. Cred ca e mai putin braconata si mai putin batuta de pescari. E o zona mai salbatica, sa zic asa ... Voi ce parere aveti?
ps. Imi cer scuze de double post de mai sus...rog un moderator sa stearga unul dintre mesaje.

siluru
junior
junior

Mesaj de siluru » 10 Mai 2008, 14:15

mai dau rusii cu curent, uneori vin si pana in malul nostru

siluru
junior
junior

Mesaj de siluru » 10 Mai 2008, 14:22

Prutul e singurul rau din Romania ( Dunarea-i fluviu ), unde fostul CNAFP, actualul ANPA, concesioneaza luciu de apa pt pescuit industrial. Nu cred ca e corect. Tot pestele din Prut e peste salbatic si nimeni n-are dreptul sa faca o sursa de venituri din asta. Plus ca pe Prut nu se pune problema populatiei dependente de activitatea de pescuit.

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 11 Iul 2008, 10:11

Cine stie cum e prutul? Ma intereseaza zona Darabani - Radauti prut :D.
Ms anticipat!

marcel gheorghita
senior
senior

Mesaj de marcel gheorghita » 11 Iul 2008, 13:11

Intra pe apeprut.ro, la buletin - ai cotele la intrarea prutului in tara si mai jos de baraj. Observ ca e putin in crestere, dar nu stiu daca conteaza chiar f.mult pt cei care vor sa mearga, eu oricum in seara asta sunt pe salai la Mitoc.

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 11 Iul 2008, 14:00

Eu vreau sa imi incerc norocul la un somn....ar trebui sa "pape" in perioada asta.
Ms de informatie si fir intins.
La mitoc unde mergi :D? Sunt locuri frumoase tare pe acolo...mai ales "la buci" sau cu ii spune...

Scrie răspuns