Prut

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fishmaster
junior
junior

Mesaj de fishmaster » 19 Feb 2007, 21:10

Situatia e neagra...Trei partide(Sambata,Duminica si azi) pe Siret=una bucata morunas agatat de spate cu rotativa+voblere si lingurite jertfite pe altarul spinning-ului.Astept ghioceii si mugurasii cu nerabdare...

angler
junior
junior

Cleni de Prut

Mesaj de angler » 21 Feb 2007, 10:18

Am fost de doua ori anul asta la Prut pe 11.02 (Bosia) si pe 18.02 (Moreni).
Conditiile atmosferice si-au spus cuvantul la ambele iesiri.
Prima data a fost cald (8 grade), fara vant, innorat, ploaie putina. Clenii au fost activi (4 pacaliti, 2 de retinut), am avut si cateva rateuri. Frumos, ce mai...
A doua partida s-a schimbat situatia: frig (-2 grade), vant tare, soare cu dinti. Clenii au fost greu de convins (2 prezenti, 1 mai rasarit).
Mai vedem noi duminica viitoare...
...si pescuitul va va face liberi!

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 21 Feb 2007, 17:01

Clenii la artificiale?
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 21 Feb 2007, 18:12

Nu am observat mari variatii la clean in functie de temperatura.Am avut capturi constante,indiferent daca erau grade cu plus sau minus.Am facut experimentul pe acelasi loc,tocmai ca sa pot face comparatia.Am ajuns la concluzia ca singuar problema consta in gasirea cleanului si mai putin in conditiile atmosferice,spre deosebire de alte speciii de pesti.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

angler
junior
junior

Mesaj de angler » 22 Feb 2007, 16:24

La partida de la Bosia am vazut si o faza tare: 2 tipi (25-30 de ani) practicau "spinning de pe scaunel"...
Cum adica?
Mergeau cativa metri pe mal, se opreau unde li se parea locul potrivit (si pe mal si in apa), se asezau pe scaunele si lansau (gratios, cum altfel?) la punct fix (in malul celalalt), recuperau incet (inceet-inceeet, desigur)... asta de 60-70 ori, fara rezultat (asta e, nu e bun locu'), dupa care o luau de la capat...
...si pescuitul va va face liberi!

Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 22 Feb 2007, 16:31

:D :D Ha ha ha nu am mai ras cu o asa o pofta de multa vreme :lol: In situatia asta as vrea sa fiu si eu,da peste vreo 100 de ani :lol: :lol:

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 01 Mar 2007, 14:30

hmmm as vrea sa fiu si eu in situatia asta IN FIECARE ZI :D :D din nefericire tre sa ma duc si la servici :cry:
..... adica sa fiu pe mal ..nu conteaza in ce conditii..in picioare ,pe scaun...

marcel gheorghita
senior
senior

Prut

Mesaj de marcel gheorghita » 12 Mar 2007, 16:17

Ceva noutati de pe frontul de est?

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 12 Mar 2007, 17:58

"inamicu" sta ascuns...nu l-am vazut
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 12 Mar 2007, 19:07

angler scrie:La partida de la Bosia am vazut si o faza tare: 2 tipi (25-30 de ani) practicau "spinning de pe scaunel"...
Cum adica?
Mergeau cativa metri pe mal, se opreau unde li se parea locul potrivit (si pe mal si in apa), se asezau pe scaunele si lansau (gratios, cum altfel?) la punct fix (in malul celalalt), recuperau incet (inceet-inceeet, desigur)... asta de 60-70 ori, fara rezultat (asta e, nu e bun locu'), dupa care o luau de la capat...
Lostrita scrie: Ha ha ha nu am mai ras cu o asa o pofta de multa vreme In situatia asta as vrea sa fiu si eu,da peste vreo 100 de ani
Am ris si eu la o faza de asta. Tipul statea pe scaunel, lansa in acelasi loc si prindea ... da prindea nene cum n-am vazut niciodata ... si asta spre disperarea celor care ar fi vrut sa-i ia locul. (Disperare adusa la culme ... ca omul pescuia zi-lumina si asta 2 zile din 3 ... ca a treia era la serviciu ... asta vreme de vreo luna pina s-a golit locul.)

Numai ca eu n-am ris de cel care pescuia stind pe scaunel ... :oops:

Scrie răspuns