Prut

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Re: re

Mesaj de Leba » 17 Ian 2007, 21:11

ok, sa vedem.
prutul e un rau frumos, mare si care tine pesti si pestoi. eu am gasit doar pesti pana acum. mai sper.
defectele majore ale prutului sunt 2 la numar:
1. pestii nu sar singuri in carlig si activitatea lor esentiala are loc pe malul celalalt intr-o proportie covarsitoare, sa zicem 98%.
2. malul celalalt este inaccesibil datorita ivanilor care traiesc acolo si mult iubitei si stimatei politii de frontiera, pe care o salut cu aceasta ocazie.
cel mai fain pe prut este ca e permis pescuitul industrial (comercial) asa ca atunci cand mergi pe apa si gasesti un nr. de magadai tragand de niste plase inseamna ca ei tocmai si-au facut srl pt. pogrom de pesti si procedeaza in consecinta.
din speciile cele mai intalnite pe prut as mentiona aici aspius aspius, esox lucius, leuciscus cephalus, sander lucioperca la rapitori iar la pasnici cui ii pasa..?

continui cu episodul II cand mai vad ineptii asaaa, maricele!
cu speranta ca am ajutat si voi fi ajutat,
al vostru,
leba.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 17 Ian 2007, 21:24

Bv Mr Leba !!! Patria iti va fi recunoscatoare :D

Adrien
junior
junior

prut

Mesaj de Adrien » 17 Ian 2007, 21:33

Mersi Leba, esti tare amabil. O sa tin cont de sfaturile tale. Ce zic sfaturi? De adevaratele taine intr-ale Prutului pe care cu atata bunatate mi le-ai dezvaluit. Daca vrei sa fi ajutat trebuie doar sa ceri ajutor... :D

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 17 Ian 2007, 21:41

da aici ai dreptate.emfaza nu cred ca e cazul,chiar ma pufneste risul ,dar agresivitate din plin pt ca m-am saturat pina in git !de ce m-am saturat?sau ce anume m-a adus in starea asta o sa iti spun mai tirziu.pina atunci iti doresc fir intins si cam atit!atit meriti!

Adrien
junior
junior

prut

Mesaj de Adrien » 17 Ian 2007, 21:45

Ok jonah, mersi. Si tie la fel. :)

Leba
veteran
veteran

Re: re

Mesaj de Leba » 17 Ian 2007, 21:46

Adrien scrie:
ionutz_gr scrie:ms mult...in sfarsit un pescar care ma intelege..eu cand intreb zona...nu vreau sa mi sa zica ..dute la al x-ule copac ..dupa cotu x...[/color]

EU VREAU!!! De ce nu? Ajuta si vei fi ajutat. :D Eu n-am mai fost deloc pa Prut, n-am nici o idee in lagatura cu apa asta... O informatie cu caracter larg, general, nu ma ajuta foarte mut.
vezi, Adrien..daca cereai o informatie cu o nota specifica nu era nici un deranj. de exemplu: ce voblere, table haleste cleanul in cursul mediu al prutului, pe unde dam noi? pe unde sta el acum in ianuarie? sau: a depus stiuca sau inca mai haleste? sau salaul pune botul viguros sau timid? ...samd
dar tu ai zis ca "o informatie cu caracter larg, general nu te ajuta".

pe mine de ex. daca merg spre campulung si cineva (poate chiar d.ta) imi spune: "bah, nu da pe moldova sub poduri ca nu prinzi decat pungi" am sa tin cont de chestia asta.
cu alte cuvinte, sunt sigur ca ai inteles ce am vrut sa spun, chiar daca sunt dupa 2 sprituri.
daca intrebi ceva pe un forum, fa-o cat se poate de la obiect si vei primi si raspuns.
sper ca nu te-ai suparat,
sa traim.
East Spinning Team

Adrien
junior
junior

prut

Mesaj de Adrien » 17 Ian 2007, 22:06

Sigur ca nu m-am suparat. De fapt am un tonus bun si o atitudine relaxata, vesela. Pacat ca pe forum nu se vede asta prea clar. Altii par cam icordati. Si sa sti ca cei 9 pesti ramasi pe Moldova sunt masati sub poduri! Glumesc. :D

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 17 Ian 2007, 22:14

da de ce sa se supere?noi moldovenii sintem cumva suparaciosi?no way!

gene3004
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gene3004 » 18 Ian 2007, 09:13

toate pana la loc.....acu vreun an si eu intrebam de locuri..... acuma stiu ca degeaba intrebe de locuri.... nici eu nu le-as spune pe ale mele:prea greu le-am gasit! orice alt sfat da oricand si cu placere!
Pescarii stiu de ce!

Leba
veteran
veteran

Re: prut

Mesaj de Leba » 18 Ian 2007, 09:26

Adrien scrie:Sigur ca nu m-am suparat. De fapt am un tonus bun si o atitudine relaxata, vesela. Pacat ca pe forum nu se vede asta prea clar. Altii par cam icordati. Si sa sti ca cei 9 pesti ramasi pe Moldova sunt masati sub poduri! Glumesc. :D

sper ca te-am inveselit eu cu Prut, episodul I, "Phantom menace".
am promis sa revin.

ahaa, deci pe Moldova mai sunt pesti! buun, cand trec pe-acolo ii sparg pe sub poduri la musca 8)
East Spinning Team

Scrie răspuns