Prut

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adrien
junior
junior

prut

Mesaj de Adrien » 15 Ian 2007, 18:42

Multumesc pentru sfaturi. Mai astept si altele. :)

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 15 Ian 2007, 18:43

alooooooooo! da nu auziti!duceti-va cu baltile voastre unde vreti!lasati topicul in pace!ce faceti voi e "sacrilegiu" :D :D

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 15 Ian 2007, 19:21

jonah..daca te rog frumos sa-mi zici in ce zona te duci la prut imi zici?...macar un pm..nu zic la nimeni:)
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 15 Ian 2007, 21:05

mai Ionut pt ca si eu sint nascut si crescut in Birlad,zona Stadion,o sa iti spun zonele:intre Stinca si Gorban.am zone f mari pe care le bat deci nu pot sa specific un loc anume.bineinteles ca am zone preferate dar pe alea nu pot sa ti le spun.trimite-mi mp cu adresa ta de mess si mai vb acolo

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 15 Ian 2007, 21:48

ms mult...in sfarsit un pescar care ma intelege..eu cand intreb zona...nu vreau sa mi sa zica ..dute la al x-ule copac ..dupa cotu x...vreau asa in mare...ca imi place sa merg sa caut eu locurile:)...astept sa vb pe mess :)

sper ca ai primit pm

barlad rulzzzzzz:)
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Adrien
junior
junior

Re: re

Mesaj de Adrien » 17 Ian 2007, 20:24

[quote="ionutz_gr"]ms mult...in sfarsit un pescar care ma intelege..eu cand intreb zona...nu vreau sa mi sa zica ..dute la al x-ule copac ..dupa cotu x...[/color]

EU VREAU!!! De ce nu? Ajuta si vei fi ajutat. :D Eu n-am mai fost deloc pa Prut, n-am nici o idee in lagatura cu apa asta... O informatie cu caracter larg, general, nu ma ajuta foarte mut.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 17 Ian 2007, 20:50

ce sa spunem!!!du-te tata si bate malurile pina iti vine rau ca asa am inceput si eu!cum adica vrei mura in gura?chiar mi se pare ca ai tupeu !am prieteni care nu indraznesc sa ceara asa ceva dar tu nu ai scrupule.sau ,pardon nu ai bun simt pe cind ei da :cry: :cry:

Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 17 Ian 2007, 21:02

Chiar asa, putin bun simt domnilor , ca doar am facut autostrada pe malul Prutului si acum vreti locuri??La plimbare :D

Adrien
junior
junior

Mesaj de Adrien » 17 Ian 2007, 21:03

jonah scrie:ce sa spunem!!!du-te tata si bate malurile pina iti vine rau ca asa am inceput si eu!cum adica vrei mura in gura?chiar mi se pare ca ai tupeu !am prieteni care nu indraznesc sa ceara asa ceva dar tu nu ai scrupule.sau ,pardon nu ai bun simt pe cind ei da :cry: :cry:
Nu te-am abordat direct si nu te-am intrebat nimic personal. Poti raspunde sau nu, dar fi decent. Daca prietenii tai nu "indraznesc" sa te intrebe ceva, asta cred ca e problema ta, dom' doctor. De altfel am aruncat o privire pe mesajele tale... emfaza si agresivitate.

Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 17 Ian 2007, 21:03

Si sper sa nu ne intalnim :lol:

Scrie răspuns