Prut
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pe site-ul www.hidro.ro la rubrica "prognoza medie durata" din buletinul hidrologic se deduce ca va scadea Prutul.
Eu nu prea stiu sa interpretez datele din tabelul ala. de ex: 13 sept. debit de 94 mc/sec. ; 14 sept. debit de 50 mc/ sec ; 15 sept. debit de 19 mc/sec.
poate nu inteleg eu.... sau poate stie cineva sa interpreteze acele date?
Eu nu prea stiu sa interpretez datele din tabelul ala. de ex: 13 sept. debit de 94 mc/sec. ; 14 sept. debit de 50 mc/ sec ; 15 sept. debit de 19 mc/sec.
Ehh.. prognoza aia arata cam ciudat.. Ar fi bine sa fie asa, dar nu prea sunt sanse, daca tine apa la iesirea din baraj la un debit asa de ridicat.aZu scrie:pe site-ul www.hidro.ro la rubrica "prognoza medie durata" din buletinul hidrologic se deduce ca va scadea Prutul.
Vezi aici: http://www.apeprut.ro/buletin.htm ... Debitul de ieri la Prut era de 146.. Daca ar inchide barajul si l-ar lasa la un debit de vreo 70 m3/s, abia atunci ar ajunge debitul la Ungheni de 83m3/s
-
- senior
Prut
A fost cineva in ultima saptamina la Prut? As vrea sa merg simbata(daca nu o sa ninga!) si m-ar interesa daca se mai si prinde cite ceva.Ma gindesc sa merg pe baraj, insa ultima data, pe baraj(acum 2 luni) vintul puternic nu m-a lasat nici macar sa lansez voblerele la mai mult de 10 m. Multam.
Probabil te referi la barajul de la Stanca,din pacate noi cei din Iasi nu te putem ajuta f mult,ptr ca ajungem mai rar pe acolo,iar ce,cum si cand prindem noi in zona noastra difera f mult de ce e acolo,datorita faptului ca aici e apa mult mai tulbure dacat la Costesti.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Oaleley !
Da' ce scazu Prutu vericule!
69,7 mc/sec la iesirea din baraj. de la 132 mc/sec e destul de mare reducerea debitului.
e clar. weekendul urmator stau acas.
Dupa cum arata prognoza pe www.hidro.ro , se pare ca in zona iasi se va stabiliza cota dupa 24 sept .
Da' ce scazu Prutu vericule!
69,7 mc/sec la iesirea din baraj. de la 132 mc/sec e destul de mare reducerea debitului.
Dupa cum arata prognoza pe www.hidro.ro , se pare ca in zona iasi se va stabiliza cota dupa 24 sept .
aZu scrie: 69,7 mc/sec la iesirea din baraj. de la 132 mc/sec e destul de mare reducerea debitului.

Pai cum sa stai acasa? Acum e vreme de pescuit pe Prut..
In 2 zile deja prin zona Iasului este stabil Prutul...
deci buletinul de pe apeprut nu e updatat.Paul scrie:aZu scrie: 69,7 mc/sec la iesirea din baraj. de la 132 mc/sec e destul de mare reducerea debitului.
![]()
Pai cum sa stai acasa? Acum e vreme de pescuit pe Prut..
In 2 zile deja prin zona Iasului este stabil Prutul...

din cate stiu e si mai limpede acum...so, go for it!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team