Prut

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ioan S.
veteran
veteran

Re: Ungheni 1078-1079

Mesaj de Ioan S. » 14 Mar 2005, 12:31

angler scrie: Ceva pescari si de stationar si de spinning (cred ca si "o echipa" de pe rapitori.ro :) ).
.................................................................
Toata lumea asteapta "sa inceapa mreana" (perioada scurta in care se hraneste intens si se prinde bine :twisted: ).
.................................................................
Unii :roll: asteapta si sa se limpezeasca pentru ceva artificiale :) . Poate duminica viitoare... :D
Nici echipa de spinning nu a avut mai mult succes.
Din 4 pescari, unul a vazut un clenisor subdimensionat.

Si ne punem sperante la fel de mari in duminica urmatoare. :wink:

lipoveanu

Mesaj de lipoveanu » 14 Mar 2005, 14:49

anul asta..mort-copt...trec shi pe aici....care esti din buc shi vrei sa mergi....???? noi suntem 3...

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 15 Mar 2005, 08:49

Ioan S. scrie:Nici echipa de spinning nu a avut mai mult succes.
Din 4 pescari, unul a vazut un clenisor subdimensionat.

Si ne punem sperante la fel de mari in duminica urmatoare. :wink:
He he... era avat :)
Oricum , cum vorbeam si cu Ioan, Prutul era mai tulbure si mult mai crescut fata de asta iarna... Sa speram ca pana sambata se mai incalzeste vremea si ies pestisorii pe la suprafata...

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 15 Mar 2005, 10:29

Paul scrie: He he... era avat :)
Tu stii cel mai bine !

Dar ce a fost ... a fost !
Citeste cu atentie citatul de mai jos si spune-mi si mie daca ... iti suna cunoscut ? (Eventual ... si alte idei ...)
angler scrie: Toata lumea asteapta "sa inceapa mreana" (perioada scurta in care se hraneste intens si se prinde bine ).

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 15 Mar 2005, 10:33

Ioan S. scrie:Citeste cu atentie citatul de mai jos si spune-mi si mie daca ... iti suna cunoscut ? (Eventual ... si alte idei ...)
angler scrie: Toata lumea asteapta "sa inceapa mreana" (perioada scurta in care se hraneste intens si se prinde bine ).
Pai ce sa zic.... daca mai poti merge sambata, sa iei si "scula" imi iau o lanseta sau doua pentru stationar. Mergem direct la locul cu pricina, ne aprovizionam si apoi "dam" in mreana daca altceva nu merge :)

Ioan S.
veteran
veteran

Re: Bosia

Mesaj de Ioan S. » 15 Mar 2005, 10:42

Paul scrie: Mergem direct la locul cu pricina, ne aprovizionam si apoi "dam" in mreana daca altceva nu merge :)
Mergem, scoatem momeala, si dam dupa mreana, daca nu merge cautam platica mare, locul e bun si de un salau la viu (poate si la vobler - eu asa ceva inca n-am incercat - insa scrie pe aici pe forum ceva despre pescarii unguri ...)

Detaliile le vom discuta ... joi :D

angler
junior
junior

Mesaj de angler » 15 Mar 2005, 12:37

Ioan S. a scris:
Citeste cu atentie citatul de mai jos si spune-mi si mie daca ... iti suna cunoscut ? (Eventual ... si alte idei ...)
angler a scris:
Toata lumea asteapta "sa inceapa mreana" (perioada scurta in care se hraneste intens si se prinde bine ).
Mah, ideile bune se platesc... :D . Bineinteles nu cele de pe forum :D .

Dupa iesirea de duminica, eu am ramas cu imaginea unui mal vecin forfotind de "pescari" si cu imaginea localnicilor (cautand bulboanele libere (de pescari la stationar :wink: ) ca sa dea la o "grebla" (japca!).
Pe bulboana mare din amonte de pod erau dimineata doua masini cu pescari, sositi probabil cu noaptea in cap (pe la 9,00 au plecat...).

Concluzia mea: la Ungheni e prea mare agitatia... Si nici nu ainceput mreana... :)
...si pescuitul va va face liberi!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 15 Mar 2005, 12:45

angler scrie:Dupa iesirea de duminica, eu am ramas cu imaginea unui mal vecin forfotind de "pescari" si cu imaginea localnicilor (cautand bulboanele libere (de pescari la stationar :wink: ) ca sa dea la o "grebla" (japca!).
Angler... pe la 12 erai inca la bulboana si ai plecat pe la 12 si ceva cand au ajuns doi pescari acolo? Ma refer la bulboana de la Ungheni, unde sunt facute si pozele...
Daca erai tu acela, eu si Nick am ajuns pe la ora aceea la bulboana la Ungheni.
Toate cele bune!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 15 Mar 2005, 12:47

Aaa... uitasem... Unul dintre noi a intrebat daca ati prins ceva si ati raspuns: "Doua ocheane" Nu? :)

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 15 Mar 2005, 12:57

angler scrie: Mah, ideile bune se platesc... :D . Bineinteles nu cele de pe forum :D .
.........................................
Pe bulboana mare din amonte de pod erau dimineata doua masini cu pescari, sositi probabil cu noaptea in cap (pe la 9,00 au plecat...).

Concluzia mea: la Ungheni e prea mare agitatia... Si nici nu ainceput mreana... :)
Scuze, eu discutam cu cei care am fost. Pentru ca am avut lopata la mine. Si ii tot bat la cap cu sezonul de mreana mare. :twisted:
Oricum iti multumesc pentru sustinere. :evil:
Si dupa "datoriile" pe care le am fata de fratele tau, uite ca se intimpla sa-ti ramin si tie dator. :D

Iar cei ce au venit dis-de-dimineata "la santier" cred ca au vrut sa prinda locul. (Stii ca acolo numai doi incap sa dea in gropan). Si nici sub malul celalalt nu incap prea multi sa dea.

Poate ca ar trebui cautate locuri si prin alte parti. Insa despre asta nu discutam nici pe privat (si in nici un caz pe forum).

:idea: :?: Apari cumva joi la intilnire ? :?:

Fir intins !

Scrie răspuns