Prut

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 20 Iul 2004, 21:02

Incearca la clean un Mepps Elix nr 1.Lingura(cupru) direct pe ax si ca lest are o ceramica portocalie care-i place foarte mult.Cred ca-i aminteste de vreun fruct. :lol: Pentru mine e cea mai prinzatoare naluca pentru clean.
Toate cele bune!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 21 Iul 2004, 10:56

weekendul asta pe mures am prins bine clean pe o oscilanta de 2.5-3 cm, ingusta, argintie la origine si mazgalita cu marker negru. am prins si pe vobler si rotativa (tot d-aia cu corp portocaliu), dar mai slab. cel mai bine dadea in oscilanta, aveam insa cam multe rateuri, cred ca da din lateral in ea. pana acum rar mi s-a intamplat sa prind clean pe oscilanta. o sa mai incerc mai des de acum incolo.

a mai prins careva dintre voi la oscilanta?

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 21 Iul 2004, 11:09

Sigur, am prins clean la oscilanta. Dar eu am avut incredere in oscilante si cred ca asta-i cauza. Prinzi intotdeauna cu nalucile in care ai incredere pentru ca le folosesti mai mult.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 21 Iul 2004, 11:22

ai dreptate, tudor. pana acum cateva luni si eu priveam cu suspiciune oscilantele. probabil cea mai buna naluca e aia in are ai incredere. :)

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 21 Iul 2004, 11:37

Eu am prins cel mai bine clean la vobler. Pe rau, modelul Salmo Tiny(image) culoare BT (black tiger) iar pe lac, Salmo Hornet, mai multe culori
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 21 Iul 2004, 11:40

Daca nu stiti cum arata Salmo Tiny, folositi link-ul urmator:

http://www.spinning.pl/product_info.php ... ts_id=1130
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 11 Oct 2004, 13:15

O imagine cu Prutul este in avatarul lui Ioan S. Chiar o imagine destul de draguta.
Sper ca nu m-am inselat, Ioan.... :)

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 17 Feb 2005, 11:30

Din ce am aflat mai devreme putin, Prutul este , inca, pod de gheata... asa ca... iese din planuri pescuitul pentru week-end-ul asta.
Niste cunostinte s-au dus la Bran, sambata trecuta, la copca, bineinteles si au prins niste bibanei...
Cam atat!
Se pare ca mai e de asteptat pana la dezgetul Prutului.
Oare printre sloiuri de gheata merge sa dai la vobler? :roll:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 17 Feb 2005, 15:32

Privind pe net la cotele apelor Prutului vad ca a crescut vreo 15 - 20 cm. Si mai vad ca difernta intre ce iese de la Stinca si ce ajunge la Ungheni e cam mare.

S-ar putea sa nu fie bine, chiar daca n-ar fi tulbure este prea multa apa provenita din topirea ghetii si a zapezii (stiut fiind ca aceasta este nefavorabila prin lipsa de oxigen).
Cit despre gheata, daca nu se raceste vremea, in maxim o saptamina scapam de ea.
Din ce stiu eu, anul trecut s-a prins mreana (la vetrica) la vremea cind curgeau sloiurile pe Prut. Cu nalucile cred ca e mai greu intr-o atare situatie.

Deci, fiti pregatiti, caci nu se stie, simbata urmatoare poate organizam ceva.

Scrie răspuns