Toate cele bune!
Prut
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
weekendul asta pe mures am prins bine clean pe o oscilanta de 2.5-3 cm, ingusta, argintie la origine si mazgalita cu marker negru. am prins si pe vobler si rotativa (tot d-aia cu corp portocaliu), dar mai slab. cel mai bine dadea in oscilanta, aveam insa cam multe rateuri, cred ca da din lateral in ea. pana acum rar mi s-a intamplat sa prind clean pe oscilanta. o sa mai incerc mai des de acum incolo.
a mai prins careva dintre voi la oscilanta?
a mai prins careva dintre voi la oscilanta?
Daca nu stiti cum arata Salmo Tiny, folositi link-ul urmator:
http://www.spinning.pl/product_info.php ... ts_id=1130
http://www.spinning.pl/product_info.php ... ts_id=1130
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Din ce am aflat mai devreme putin, Prutul este , inca, pod de gheata... asa ca... iese din planuri pescuitul pentru week-end-ul asta.
Niste cunostinte s-au dus la Bran, sambata trecuta, la copca, bineinteles si au prins niste bibanei...
Cam atat!
Se pare ca mai e de asteptat pana la dezgetul Prutului.
Oare printre sloiuri de gheata merge sa dai la vobler?
Niste cunostinte s-au dus la Bran, sambata trecuta, la copca, bineinteles si au prins niste bibanei...
Cam atat!
Se pare ca mai e de asteptat pana la dezgetul Prutului.
Oare printre sloiuri de gheata merge sa dai la vobler?
Privind pe net la cotele apelor Prutului vad ca a crescut vreo 15 - 20 cm. Si mai vad ca difernta intre ce iese de la Stinca si ce ajunge la Ungheni e cam mare.
S-ar putea sa nu fie bine, chiar daca n-ar fi tulbure este prea multa apa provenita din topirea ghetii si a zapezii (stiut fiind ca aceasta este nefavorabila prin lipsa de oxigen).
Cit despre gheata, daca nu se raceste vremea, in maxim o saptamina scapam de ea.
Din ce stiu eu, anul trecut s-a prins mreana (la vetrica) la vremea cind curgeau sloiurile pe Prut. Cu nalucile cred ca e mai greu intr-o atare situatie.
Deci, fiti pregatiti, caci nu se stie, simbata urmatoare poate organizam ceva.
S-ar putea sa nu fie bine, chiar daca n-ar fi tulbure este prea multa apa provenita din topirea ghetii si a zapezii (stiut fiind ca aceasta este nefavorabila prin lipsa de oxigen).
Cit despre gheata, daca nu se raceste vremea, in maxim o saptamina scapam de ea.
Din ce stiu eu, anul trecut s-a prins mreana (la vetrica) la vremea cind curgeau sloiurile pe Prut. Cu nalucile cred ca e mai greu intr-o atare situatie.
Deci, fiti pregatiti, caci nu se stie, simbata urmatoare poate organizam ceva.