pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
E prima tura acolo, sper sa vad bibi si poate marle
RX6 & Daiwa SS owner!
eu ma mai duc pe tineretului, se mai prind marle ... dar rar
de sabar ziceam ca e bun pt ca e mai scurt, vine din campie, nu are bazinul mare, de aceea sper ca o fi bun ...
de sabar ziceam ca e bun pt ca e mai scurt, vine din campie, nu are bazinul mare, de aceea sper ca o fi bun ...
offtopic: in Carol 50 ron taxa (si) la rapitor, skipped. In Tineretului nici macar un atac, 20 ron taxa la rapitor (care?)
RX6 & Daiwa SS owner!
fost ieri pe neajlov, am dat 10 minute, in rest gratarul foarte bun.
apa mare, debit mare, caldura mare, peste lipsa mare
cand se termina prohibitia, o sa prindem
apa mare, debit mare, caldura mare, peste lipsa mare

cand se termina prohibitia, o sa prindem
Duminca trecuta in tineretului au iesit doua marlite putin sub kil si vreo 3 rateuri dar saptamana trecuta a fost si una la 2,3 kg alaturi de trei mai mici, deci desi nu sunt prea mari sau foarte dese, uneori iese ceva distractie.
Confirm, am luat si eu o marla duminica pe Tineretului. Ma uit insa cu jind la Balta din Carol dar pretul imi pare prohibitiv pt pescarul de rapitori...
RX6 & Daiwa SS owner!
la ce a sarit marla ? la linguri sau la twistere ?fanelul scrie:Confirm, am luat si eu o marla duminica pe Tineretului. Ma uit insa cu jind la Balta din Carol dar pretul imi pare prohibitiv pt pescarul de rapitori...
-
- senior
In Carol daca platesc cei 50 lei pescuiesc probabil cu pestisor viu, macar stiu sigur ca prind ceva.
nu vreti totusi sa reveniti la subiectul din titlul postului ? De cateva mesaje ati dat-o in diverse despre Tineretului si Carol. Nu stiu sa curga Neajlovul pe acolo 

Ca sa revenim... Cum este Neajlovul? Ma mananca de o iesire rapida cu noaptea-n cap dupa o delta fara capturi notabile...
RX6 & Daiwa SS owner!