pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
leowb
veteran
veteran

Re: pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta

Mesaj de leowb » 30 Apr 2012, 17:32

Salut ,ati fost careva azi ?Sa spuneti si mie daca mai era apa tulbure,am fost duminica si era tulburica :cry: :respekt:

corradi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de corradi » 01 Mai 2012, 16:27

acuma am ajuns de pe neajlov ... am stat de luni dimineata pana acuma .... cu corturile . neau rupt tantari aveti mare grija luati-va dupa voi spraiuri anti tantari sa ve dati ca va nenorocesc ...eu cu tot cu creme , sparaiuri sunt ciupit bine ... despre neajlov ce sa va zic apa tulbure nu am luat nimic la vobler . lingurita etc .... in schimb ceilalti prieteni ai mei au dat o parte la undita cu viermusi si sau distrat cu niste sabioare :D

ps : langa nesjlov unde am dat eu .... erau 3 ochiuri mari de apa de la balastiere cred .... am dat acolo la undita cu viermusi si numai rosioara dar foarte mica ... cu lanseta nimic dupa atatea ore de aruncat :d

corradi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de corradi » 01 Mai 2012, 16:30

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 01 Mai 2012, 22:03

Am fost si eu o fuga dupa-amiaza cu sotia. Zero atacuri, 19376471648132768753 de tantari. :fluch Musca ai dracu prin pantaloni de nici nu zici ca exista! :headbash:
Apa tulburica. Am fost impresionat ca nu am gasit manelari..

corradi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de corradi » 01 Mai 2012, 22:05

corradi scrie:acuma am ajuns de pe neajlov ... am stat de luni dimineata pana acuma .... cu corturile . neau rupt tantari aveti mare grija luati-va dupa voi spraiuri anti tantari sa ve dati ca va nenorocesc ...eu cu tot cu creme , sparaiuri sunt ciupit bine ... despre neajlov ce sa va zic apa tulbure nu am luat nimic la vobler . lingurita etc .... in schimb ceilalti prieteni ai mei au dat o parte la undita cu viermusi si sau distrat cu niste sabioare :D

ps : langa nesjlov unde am dat eu .... erau 3 ochiuri mari de apa de la balastiere cred .... am dat acolo la undita cu viermusi si numai rosioara dar foarte mica ... cu lanseta nimic dupa atatea ore de aruncat :d

scuzati-mi gramatica :d dar l-am scris pe fuga

bbbogdann
junior
junior

Mesaj de bbbogdann » 02 Mai 2012, 08:30

corradi scrie:acuma am ajuns de pe neajlov ... am stat de luni dimineata pana acuma .... cu corturile . neau rupt tantari aveti mare grija luati-va dupa voi spraiuri anti tantari sa ve dati ca va nenorocesc ...eu cu tot cu creme , sparaiuri sunt ciupit bine ... despre neajlov ce sa va zic apa tulbure nu am luat nimic la vobler . lingurita etc .... in schimb ceilalti prieteni ai mei au dat o parte la undita cu viermusi si sau distrat cu niste sabioare :D

acolo prindeam carasa marisor acu 2 ani ... la lanseta la rama ...

am fost si eu pe la iepuresti ieri, am palma dreapta tumefiata de la muscaturi de tantari ... cativa clenuti mici, in rest, nimic.
fac pauza pe zona aia pana prin iunie, pana atunci o sa merg la stiuca pe la calugareni, desi e braconata la greu.
totusi, sper ca 1-2 marle pe partida sa iasa ...
fir intins la toti !

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 02 Mai 2012, 22:08

am fost si eu de 1 mai... mai mult ca sa imi scot parintii din casa...
intre iepuresti si singureni.

la primul loc au venit niste vaci sa se adape. dupa ce m-au ciuruit tantarii si urzicile. si am calcat intr-un... :censored:

la al doilea club RV era la post (~15 rulote), liniste si curat. cand am descins eu sa lansez pe sub crengi in malul de vis-a-vis, hop si doi copilasi, un baietel si o fetita care au turuit continuu, pana la urma spre deliciul meu si al sotiei mele :D ,
despre pestisori, adevarati sau artificiali, scoici vii sau nu, si altele de genul "da' de ce nu prindeti?"... sper sa ii revedem, chiar mi-ar face placere!

la ultimul loc (pod prabusit intre iepuresti si singureni) a fost bine, taica-meu a prins un... ceva de 10 grame (el avand de 10000 ori mai mult). cam 1 ora. activitate la suprafata si carduri de clenuti mai spre umbra. pana cand au venit mai multe convoaie de masini, cu "surle si trambite" (aka claxoane)... cautau spatiu vital la umbra si pe malul apei (iar buza padurii dinspre singureni/cranguri era o perdea de fum).

concluzia e: la neajlov se merge la pescuit singur sau cu max. 1 buc. coechipier de spinning, fara accese de binefacere, iar daca e in weekend pe cat posibil in zile de sambata. :wallbash:
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 02 Mai 2012, 22:10

gsteph1968 scrie:am fost si eu de 1 mai... mai mult ca sa imi scot parintii din casa...
intre iepuresti si singureni.

la primul loc au venit niste vaci sa se adape. dupa ce m-au ciuruit tantarii si urzicile. si am calcat intr-un... :censored:

la al doilea club RV era la post (~15 rulote), liniste si curat. cand am descins eu sa lansez pe sub crengi in malul de vis-a-vis, hop si doi copilasi, un baietel si o fetita care au turuit continuu, pana la urma spre deliciul meu si al sotiei mele :D ,
despre pestisori, adevarati sau artificiali, scoici vii sau nu, si altele de genul "da' de ce nu prindeti?"... sper sa ii revedem, chiar mi-ar face placere!

la ultimul loc (pod prabusit intre iepuresti si singureni) a fost bine, taica-meu a prins un... ceva de 10 grame (el avand de 10000 ori mai mult), sabioara? la viermus. stat cam 1 ora. activitate la suprafata si carduri de clenuti mai spre umbra. pana cand au venit mai multe convoaie de masini, cu "surle si trambite" (aka claxoane)... cautau spatiu vital la umbra si pe malul apei (iar buza padurii dinspre singureni/cranguri era o perdea de fum).

concluzia e: la neajlov se merge la pescuit singur sau cu max. 1 buc. coechipier de spinning, fara accese de binefacere, iar daca e in weekend pe cat posibil in zile de sambata. :wallbash:
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.

gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gsteph1968 » 03 Mai 2012, 21:20

:oops: imi cer scuze pt. autocitare. intentia mea a fost sa fac o corectura, nu sa acumulez posturi...

Scrie răspuns