Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
corradi scrie:acuma am ajuns de pe neajlov ... am stat de luni dimineata pana acuma .... cu corturile . neau rupt tantari aveti mare grija luati-va dupa voi spraiuri anti tantari sa ve dati ca va nenorocesc ...eu cu tot cu creme , sparaiuri sunt ciupit bine ... despre neajlov ce sa va zic apa tulbure nu am luat nimic la vobler . lingurita etc .... in schimb ceilalti prieteni ai mei au dat o parte la undita cu viermusi si sau distrat cu niste sabioare
ps : langa nesjlov unde am dat eu .... erau 3 ochiuri mari de apa de la balastiere cred .... am dat acolo la undita cu viermusi si numai rosioara dar foarte mica ... cu lanseta nimic dupa atatea ore de aruncat :d
acolo prindeam carasa marisor acu 2 ani ... la lanseta la rama ...corradi scrie:acuma am ajuns de pe neajlov ... am stat de luni dimineata pana acuma .... cu corturile . neau rupt tantari aveti mare grija luati-va dupa voi spraiuri anti tantari sa ve dati ca va nenorocesc ...eu cu tot cu creme , sparaiuri sunt ciupit bine ... despre neajlov ce sa va zic apa tulbure nu am luat nimic la vobler . lingurita etc .... in schimb ceilalti prieteni ai mei au dat o parte la undita cu viermusi si sau distrat cu niste sabioare
ps : langa nesjlov unde am dat eu .... erau 3 ochiuri mari de apa de la balastiere cred .... am dat acolo la undita cu viermusi si numai rosioara dar foarte mica ... cu lanseta nimic dupa atatea ore de aruncat :d
gsteph1968 scrie:am fost si eu de 1 mai... mai mult ca sa imi scot parintii din casa...
intre iepuresti si singureni.
la primul loc au venit niste vaci sa se adape. dupa ce m-au ciuruit tantarii si urzicile. si am calcat intr-un...![]()
la al doilea club RV era la post (~15 rulote), liniste si curat. cand am descins eu sa lansez pe sub crengi in malul de vis-a-vis, hop si doi copilasi, un baietel si o fetita care au turuit continuu, pana la urma spre deliciul meu si al sotiei mele,
despre pestisori, adevarati sau artificiali, scoici vii sau nu, si altele de genul "da' de ce nu prindeti?"... sper sa ii revedem, chiar mi-ar face placere!
la ultimul loc (pod prabusit intre iepuresti si singureni) a fost bine, taica-meu a prins un... ceva de 10 grame (el avand de 10000 ori mai mult), sabioara? la viermus. stat cam 1 ora. activitate la suprafata si carduri de clenuti mai spre umbra. pana cand au venit mai multe convoaie de masini, cu "surle si trambite" (aka claxoane)... cautau spatiu vital la umbra si pe malul apei (iar buza padurii dinspre singureni/cranguri era o perdea de fum).
concluzia e: la neajlov se merge la pescuit singur sau cu max. 1 buc. coechipier de spinning, fara accese de binefacere, iar daca e in weekend pe cat posibil in zile de sambata.