Asa este dar vibreaza UL si voblerele parca sunt nelinistite...nu ma mai pot odihni din cauza zarvei lor.ANDREI RIGA scrie:Mai avem de asteptat...
pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
-
- veteran
plimba-le prin cada !deltaic scrie:Asa este dar vibreaza UL si voblerele parca sunt nelinistite...nu ma mai pot odihni din cauza zarvei lor.ANDREI RIGA scrie:Mai avem de asteptat...

-
- veteran
Cada de la Mim Team?S-a terminat tirgul,nu mai amagi oamenii http://www.rapitori.ro/forum/posting.ph ... 7&p=354915#ANDREI RIGA scrie:plimba-le prin cada !deltaic scrie:Asa este dar vibreaza UL si voblerele parca sunt nelinistite...nu ma mai pot odihni din cauza zarvei lor.ANDREI RIGA scrie:Mai avem de asteptat...
-
- veteran
Vestea buna este ca nu mai rezista gheata pe Lacul Morii decit pina in week-end,deci cada nu mai are cautare decit 2-3 zile.
-
- utilizator constant
s'ale mele chitzaie... nu mai avem liniste in casa.deltaic scrie:Asa este dar vibreaza UL si voblerele parca sunt nelinistite...nu ma mai pot odihni din cauza zarvei lor.ANDREI RIGA scrie:Mai avem de asteptat...
primul vobler cioplit de mine aseara cred ca e posedat!

The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.
-
- veteran
Trimite-l la mine ,ca stiu eu o slujba buna de scos demonii din vobler si pestele din apa.gsteph1968 scrie:s'ale mele chitzaie... nu mai avem liniste in casa.deltaic scrie:Asa este dar vibreaza UL si voblerele parca sunt nelinistite...nu ma mai pot odihni din cauza zarvei lor.ANDREI RIGA scrie:Mai avem de asteptat...
primul vobler cioplit de mine aseara cred ca e posedat!

eu am rezolvat probleme voblerelor mai elegant. stau si ma asteapta cuminti prin copacii de la Bulbucata.asa am scapat de nerabdarea lor de a iesi le garla 

V-am spus ca am intalnit la Calugareni niste tipi care mergeau pe malul dinspre sat si adunau voblere din copaci? Si ca, mai demult, la baboieru, la luica, se vindeau voblere second hand? Asta e, dragostea cere sacrificii...
RX6 & Daiwa SS owner!
Azi Neajlovul inca tulbure, usor crescut. Zero atacuri. Pe la sfarsitul saptamanii poate va fi mai limpede, in rest defrisarea continua....
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=14920
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=14920
RX6 & Daiwa SS owner!
In ce zona ai fost ? Despre ce defrisare este vorba?