pescuitul la spining pe neajlov!!! schimb de experienta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Clenii tot apatici! Apa mica, cristal si receeeee!
Oleaca de tone mapping...

Uploaded with ImageShack.us
sau alb-negru

Eu pentru anul asta :

Sunt curios daca cei doi baieti cu care m-am intalnit au luat ceva pe la Calugareni? Daca da, ziceti ceva!
Oleaca de tone mapping...

sau alb-negru

Eu pentru anul asta :

Sunt curios daca cei doi baieti cu care m-am intalnit au luat ceva pe la Calugareni? Daca da, ziceti ceva!
RX6 & Daiwa SS owner!
-
- veteran
-
- veteran
nici gand. eu am fost emigrat o perioada si nu mai vreau, in ciuda multor plusuri.Ionut the carp scrie:sa ne punem problema emigrarii?
eu am observat o chestie. niciodata nu se discuta despre locurile unde se prinde frecvent peste. ma refer la locurile salbatice.
daca noi am dat gherla, altii de exemplu au prins. asta iti spun sigur de la sursa si fara cioace.

-
- veteran
ranga scrie: nici gand. eu am fost emigrat o perioada si nu mai vreau, in ciuda multor plusuri.
eu am observat o chestie. niciodata nu se discuta despre locurile unde se prinde frecvent peste. ma refer la locurile salbatice.
daca noi am dat gherla, altii de exemplu au prins. asta iti spun sigur de la sursa si fara cioace.daca ei nu ne spun...cautam noi. de ce sa plecam?
pai ca sa prind... adica sa gasesc un loc bun... tre sa pierd cel putin 2 weekend-uri... da nene... iti dau 50lei, dau drumu la peste... da macar sa-i vaz si eo coada... gasim p-aci?

pai hoinaritul asta face si el parte din farmecul pescuitului.Ionut the carp scrie: pai ca sa prind... adica sa gasesc un loc bun... tre sa pierd cel putin 2 weekend-uri... da nene... iti dau 50lei, dau drumu la peste... da macar sa-i vaz si eo coada... gasim p-aci?

daca vreau sa prind la sigur, merg la un lighean privat.
pentru mine acum e anotimpul perfect. intru in stuf, in iarba, in ragalii fara frica serpilor si etc.

cand mai scap de acasa, te anunt, poate ne rupem amandoi ciubotele pe malurile Neajlovului.