pai o rotativa de 10gr nu e chiar asa de mica, si vb de faptul ca opune o rezitenta destul de mare (energie reactiva), destul de mare, eu zic ca este o rotativa medie catre mare..zic..!haprian ionel scrie:Din proprie experienta ;pana acum ama avut o gramada de cazuri in care am prins stiuca mica la naluca mare dar nu am prins inca o stiuca mare la o naluca mica si cand zic naluca mica ma refer la rotative de pana in 10 grame, mici ! A prins cineva stiuca (sau nu neaparat) mare folosiind o naluca mica ? Toata lumea zice ca nu influenteaza marimea naluci :marimea stiuci care intra !! si totusi?
fata de o oscilanta de 20gr care nu prea o simti in bat (depinde si de model) in general.
am prins marlite la rotativa mare si mica, am luat stiuca de 4kg la rotativa frunza de salcie rosie, de 4 gr parca cu ceva timp in urma,
deci eu zic ca daca are chef se arunca si la mica, stiuca mare, si la aia mica, la cat de nebuna este, insa astea batrane cred ca isi conserva energia pentru o tabla mare, fata de una mica.