Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 11 Iun 2010, 22:04

haprian ionel scrie:Din proprie experienta ;pana acum ama avut o gramada de cazuri in care am prins stiuca mica la naluca mare dar nu am prins inca o stiuca mare la o naluca mica si cand zic naluca mica ma refer la rotative de pana in 10 grame, mici ! A prins cineva stiuca (sau nu neaparat) mare folosiind o naluca mica ? Toata lumea zice ca nu influenteaza marimea naluci :marimea stiuci care intra !! si totusi?
pai o rotativa de 10gr nu e chiar asa de mica, si vb de faptul ca opune o rezitenta destul de mare (energie reactiva), destul de mare, eu zic ca este o rotativa medie catre mare..zic..!
fata de o oscilanta de 20gr care nu prea o simti in bat (depinde si de model) in general.
am prins marlite la rotativa mare si mica, am luat stiuca de 4kg la rotativa frunza de salcie rosie, de 4 gr parca cu ceva timp in urma,
deci eu zic ca daca are chef se arunca si la mica, stiuca mare, si la aia mica, la cat de nebuna este, insa astea batrane cred ca isi conserva energia pentru o tabla mare, fata de una mica. :)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 12 Iun 2010, 10:45

intrebare 1: care mai e situatia pe Mures? eventual o prognoza pe saptamana viitoare, ca vreau sa-mi iau cateva zile de concediu si sa bat Muresul.
intrebare 2: asta tine de stationar. imi vin niste neamuri si ar vrea sa mergem intr-o zi la pescuit. cineva mi-a indica balta de la Gabud, de care eu nu stiu nimic. are cineva, ceva informatii?
Multumesc anticipat.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 12 Iun 2010, 10:47

Eu personal, de obicei folosesc rotative de 3, 4, 5 grame foarte rar cand dau cu naluca mare si nici nu am prea prins la nalucile astea stiuca mai mare de 1,5 kg si ma gandeam ca poate de acum sa mai incerc si altceva ca de exemplu linguri mari ca dimensiune nu neaparat de o anumita greutate sa vedem poate intra batrina doamna!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 13 Iun 2010, 16:52

fisherman scrie:intrebare 1: care mai e situatia pe Mures? eventual o prognoza pe saptamana viitoare, ca vreau sa-mi iau cateva zile de concediu si sa bat Muresul.
intrebare 2: asta tine de stationar. imi vin niste neamuri si ar vrea sa mergem intr-o zi la pescuit. cineva mi-a indica balta de la Gabud, de care eu nu stiu nimic. are cineva, ceva informatii?
Multumesc anticipat.
Salut.Azi am fost la Mures la baie ... :lol: Se poate da la artificiale,apa destul de calda ,in scadere si cica nu se prea prinde. Dar asta nu o pot confirma ca eu nu am incercat.

Daca discutam de balta situata mai sus de Ocna Mures ,este o balta cu plata , C&R si plina de crap. De fapt sunt doua proprietati private acolo ,iar pe cealalta se pot retine pestii pana la 4 kg (ca dimensiune sau cantitate) .Baltile sunt mici.Tarif de 30 lei/zi pe una si 20 lei/zi pentru C&R . Tot ce iti spun stiu din povestile amicilor deoarece eu nu am fost pe acolo deoarece nu prea am fost interesat ...Desi cica pe aia cu retinere de peste este si somn...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 13 Iun 2010, 17:13

Muresul e numai bun de baie ! ca de prins ..... nimic :lol: Astazi de dimineata la ora 6 am fost pe malul Muresului ,sarea avatu de draci avea dar din pacate nu sarea si in ac ! nu am prins nimic si o declar o zi de pescuit esuata plecand de acolo scarbit de enormitatea de gunoaie, o gramada de "colorati" care au venit la baie cu tot clanul si o rotativa agatata plus o montura pentru mreana la care m-am chinuit foarte mult pana am facuto :(

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 14 Iun 2010, 09:45

mersi de informatii, zamfi!
ionele, pe unde ai pescuit de se scaldau "bronetii" ca sa stiu sa evit zona?
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

sorin tot
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sorin tot » 14 Iun 2010, 10:05

haprian ionel scrie:Muresul e numai bun de baie ! ca de prins ..... nimic :lol: Astazi de dimineata la ora 6 am fost pe malul Muresului ,sarea avatu de draci avea dar din pacate nu sarea si in ac !
insista, daca sare e pe jumatate prins:

http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=11443

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 14 Iun 2010, 10:41

mistocar avatu, cat a avut? 8)
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

sorin tot
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sorin tot » 14 Iun 2010, 11:29

pana-n 3,5 8)

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 14 Iun 2010, 12:51

sa-l stapanesti sanatos :D ,
pe Muresul nostru frumos?
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns