Pregatiti lansetele si plutele ...lansare la apa sambata ora 00.01
Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran

sa fim mai exacti, azi 00:00, si la 00:01 sa fie primul bat deja in competitie!
,
cine a observat malul stang al ampoiului, in zona unde a fost defrisat malul (intre poduri), a ros o bucat faina de mal apa, e posibil acolloo sa mai roada, si sa treaca pe pasunea orasului un pic, poate copacii erau prea sttresanti, de iau taiat, de parca nu au si ei rolul lor binecunoscut!
cine a observat malul stang al ampoiului, in zona unde a fost defrisat malul (intre poduri), a ros o bucat faina de mal apa, e posibil acolloo sa mai roada, si sa treaca pe pasunea orasului un pic, poate copacii erau prea sttresanti, de iau taiat, de parca nu au si ei rolul lor binecunoscut!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran

muresul este in scadere, pe sfarsitul saptamanii eu zic ca se poate incepe la spin.
la mova se facea baie astazi
, la ce caldura a fost.
la mova se facea baie astazi

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- haprian ionel
- veteran

Din proprie experienta ;pana acum ama avut o gramada de cazuri in care am prins stiuca mica la naluca mare dar nu am prins inca o stiuca mare la o naluca mica si cand zic naluca mica ma refer la rotative de pana in 10 grame, mici ! A prins cineva stiuca (sau nu neaparat) mare folosiind o naluca mica ? Toata lumea zice ca nu influenteaza marimea naluci :marimea stiuci care intra !! si totusi?
- haprian ionel
- veteran

Cam toate subiectele de discutie sunt cam arhi-discutate pe net pe diferite forumuri si cate o data iti mai vine in cap cate o intrebare de genul celei de mai sus pe care ai citito de "n" ori si tot nu ai inteles sau nu ai ajuns la un rezultat concret si atunci te gandesti sa-i intrebi si pe "prieteni" de pe acest forum sa vezi concret: ei au prins sau nu ? ca mie unul nu mi sa intimplat ! cam asta ii rostul intrebarii de mai sus !