Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
mai zemfi, taci din gura cu avatul tau...stt, nu mai zi la nimeni, ca te cauta astia ca dai in prohibitie la altceva decat la dintoasa, vb in soapta.
azi a batut toata ziua vantul la alba, duminica dupa o zi esuata la stiuca, am dat o tura la fosta balastiera de la Mova, apa crescuta, rece, plin de obleti in apa, inca patata apa, in scadere, cred ca dupa ploaia de ieri, a ramas constant Muresul.
avem speranta ca se va limpezi.

azi a batut toata ziua vantul la alba, duminica dupa o zi esuata la stiuca, am dat o tura la fosta balastiera de la Mova, apa crescuta, rece, plin de obleti in apa, inca patata apa, in scadere, cred ca dupa ploaia de ieri, a ramas constant Muresul.
avem speranta ca se va limpezi.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
Mai domn inginer...Balta e balta si barajul e baraj!MARIUS POPA scrie:haprian, cum se ajunge mai exact la barajul de la petresti?
e mai mare ca balta de la Lancram, sa-mi fac idee?

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
mai domn inginer banuiesc ca e mai mare, dar ca si suprafata de umblat ma refeream, am zis Lancram ca stiu in cat timp i dau un ocol,no:):).zamfi scrie:Mai domn inginer...Balta e balta si barajul e baraj!MARIUS POPA scrie:haprian, cum se ajunge mai exact la barajul de la petresti?
e mai mare ca balta de la Lancram, sa-mi fac idee?Barajul e simtitor mai mare ca si Lancram . Mergi din Petresti catre Capalna -Tau-Oasa. Este primul baraj dintre ele .In partea de sus a barajului o sa (mai) gasesti stiuca ,dar fara barca e mai greu.In restul barajului s-ar putea sa-ti faca scandal paznicul ca nu ai voie ,bla,bla,bla
Sa nu uiti oscilantele acasa
se pare ca nici tu nu ai de lucru

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
- haprian ionel
- veteran
Marius intra google eart si vezi mai bine si unde ii si cum sa ajungi
cat despre paznici cu cu mine nu au avut nimic nici o data si au trecut de multe ori pe langa mine dar nu a zis nimeni nimic. locuri de stiuca nu sunt prea multe ,vreo 2-3 la drum (in coada)si in cealalta parte nu prea stiu...
Ps .. saptamana trecuta am auzit ca sa prins stiuca de 8 kg la baraj

- MARIUS POPA
- veteran
nu mai da informatii deastea pretioase , cu kilograme,..., ca se aude ,stthaprian ionel scrie:Marius intra google eart si vezi mai bine si unde ii si cum sa ajungicat despre paznici cu cu mine nu au avut nimic nici o data si au trecut de multe ori pe langa mine dar nu a zis nimeni nimic. locuri de stiuca nu sunt prea multe ,vreo 2-3 la drum (in coada)si in cealalta parte nu prea stiu...

Fii pescar nu talhar.