Daca sunt atat de mici incat sunt doar ceva mai mari ca icra cred ca e cam dificil, dar odata ce sunt cat degetul mic se poate face diferenta fara nici un fel de problema.haprian ionel scrie:Ieri un pescar dadea la albituri (pe o balta privata) si imi spune ca a prins o gramada de salaudar mie mi se parea ca sunt bibani toata ziua ! Cum se face diferenta intre ei cind sunt mici?
Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
- MARIUS POPA
- veteran
De exemplu salaul si cand este cat degetul, tot are "canini", are cate o "pereche" de coa.., adica dinti
pe maxilar si pe manidbula , care se pot verifica usor...bibanul nu....Asta pana cand nu ti se formeaza ochii sa faci diferenta deja in aer...cand le faci "landing"-ul 
"Posta" nu exista pentru un incepator..nu uitati asta.
Nu v-i s-a intamlat nici odata sa ramaneti stupefiati incercand sa aratati la cineva doua specii asemanatoare si sa aratati (cu degetul chiar) diferentele ...si respectivul sa nu vada nici asa, nici o diferetnta? Mie da..nu odata.

"Posta" nu exista pentru un incepator..nu uitati asta.
Nu v-i s-a intamlat nici odata sa ramaneti stupefiati incercand sa aratati la cineva doua specii asemanatoare si sa aratati (cu degetul chiar) diferentele ...si respectivul sa nu vada nici asa, nici o diferetnta? Mie da..nu odata.
- haprian ionel
- veteran