Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba
Buna ziua la toată lumea..cineva ne recomanda pe acest forum voblerele rapala....se poate si un link sa știm ce sa achiztionam noi cei la începutul acestui sport,multumesc mult!
- MARIUS POPA
- veteran
....si cine recomanda, dece nu te duci la respectivul, ca-i mai simplu, decat sa apari asa brusc intr-un topic, care are alte discutii?!
Acest sport este destul de vast, in primul rand la ce specie de peste vrei sa dai cu aceste rapale, ca sa stie lumea ce sa-ti recomande, ca fi atent cate rapale sunt:
http://www.totalfishing.ro/voblere-vobl ... 28_97.html
toate rapale, si daca intri pe fiecare, is mult mai multe
.
Cu siguranta o sa gasesti de toate pe acest site, trebe doar sa ai rabdare sa cauti
Te inteleg, vad ca ai o postare si esti foarte nou pe aici...
Succes,
Acest sport este destul de vast, in primul rand la ce specie de peste vrei sa dai cu aceste rapale, ca sa stie lumea ce sa-ti recomande, ca fi atent cate rapale sunt:
http://www.totalfishing.ro/voblere-vobl ... 28_97.html
toate rapale, si daca intri pe fiecare, is mult mai multe

Cu siguranta o sa gasesti de toate pe acest site, trebe doar sa ai rabdare sa cauti

Te inteleg, vad ca ai o postare si esti foarte nou pe aici...
Succes,

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- haprian ionel
- veteran
Spune-ne la ce specie de rapitor pescuiesti si unde.. adica pe rau sau balta etc si vb dupa.
Domnu Marius Popa ma interesa ceva de știuca bun si ceva de salau,multumesc mult si o sa încerc sa ma documentez cât de mult!!
- MARIUS POPA
- veteran
Cu siguranta o sa gasesti lucruri interesante daca o sa cauti
, esti din Alba sau intamplator ai ajuns pe acest topic?

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator constant
salutare,astazi am fost la munte(horea),hmmm, mare ariesul,viteza,valuri,,,,si la un moment dat hop un pescar la pluta,ca si culoare este fain(limpede),cam asta astazi
robert

Sant din alba domnul Marius Popa si întâmplător tot Popa ma cheamă si am reușit in urma cu o săptămâna sa si pescuiesc pe balta de la radesti,prima data...primul peste...începutul e mai greu!!!
- MARIUS POPA
- veteran
Om fi neamuri si nu stiu
Robert , sus la munte ajunge greu ordinul de lege, si is mai decalati, oare pe aia i controleaza cineva?!

Robert , sus la munte ajunge greu ordinul de lege, si is mai decalati, oare pe aia i controleaza cineva?!

Fii pescar nu talhar.
Salutare! Daca esti pescarul care mi-ai adresat cateva intrebari pe balta ai tot respectul meu! Atat tu cat si prietena sau sotia ta!Ab77ppp scrie:Sant din alba domnul Marius Popa si întâmplător tot Popa ma cheamă si am reușit in urma cu o săptămâna sa si pescuiesc pe balta de la radesti,prima data...primul peste...începutul e mai greu!!!
Nu baga in seama micile "intepaturi" ale lui Marius ca uneori este un pic mai agresiv...

In alta ordine de idei ,aici sau pe privat ai tot sprijinul meu daca mi-l soliciti! Asa cum ti-am spus si pe balta ...e greu sa-ti spuna cineva exact ce sa cumperi...Insa tu ,spre deosebire de altii

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
...
Iar faptul ca "indraznesti" sa te informezi ,asa cum poti , pentru a intelege aceasta latura a pescuitului care este spinningul ,denota o traire interioara deosebita...Atentie ,cum ti-am zis si pe balta ,spinningul este extrem de periculos!
Cu cat il practici si inteleg
mai mult cu atat te va starni mai tare! Si ,la final ,daca o sa vrei sa fii onest cu tine insuti ,o sa realizezi ca in ziua cand ai prins prima stiuca posibil sa fi stiut mult mai mult decat o sa stii peste o vreme
Asta poate fi o gluma ,dar poate fi si o realitate
Si tot asa ,s-ar putea sa constati ca la ora cand ai prins prima stiuca probabil stiai mai mult decat altii care freaca netul si cam atat!
O seara buna iti doresc. .Oricum mai buna decat cea care o am eu ...
Iar faptul ca "indraznesti" sa te informezi ,asa cum poti , pentru a intelege aceasta latura a pescuitului care este spinningul ,denota o traire interioara deosebita...Atentie ,cum ti-am zis si pe balta ,spinningul este extrem de periculos!

Si tot asa ,s-ar putea sa constati ca la ora cand ai prins prima stiuca probabil stiai mai mult decat altii care freaca netul si cam atat!
O seara buna iti doresc. .Oricum mai buna decat cea care o am eu ...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.