Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba

Mesaj de Zamfi » 06 Apr 2013, 16:41

Colegu ...din pacate in judetul Alba e cam foame :(
Si ,in unii dintre doctori , e foame de cand au gatat facultatea! :twisted:

Cosmine asa ar trebui ca in cateva zile sa se limpezeasca balta ,dar nu stiu ce sa zic de Mures .Daca mai creste nu se va limpezii .De lucrat nu mai lucreaza la maluri asa ca ...Insa si bratul mort de la Ludus cica e tulbure (multumesc Razvan!) si acolo este doar din infiltratiile care trec pe sub diguri . Baietii de la Cluj au venit de undeva mai sus de Iernut si spuneau ca pe acolo e tot un Mures campul :?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Apr 2013, 16:43

SVF scrie:
Zamfi scrie:Colegu ...doctorii sunt si ei oameni Si s-o fi dedulcit omul la o icra de stiuca :twisted: ar
Paza este dar e greu cu romanul ...Plus ca oamenii din paza au prea mult bun simt ...Desi s-ar putea sa se fi terminat ! Sa inceapa control la bagaj in momentul plecarii de pe balta ,la masina ...Lucru deranjant ,dar trebuie sa platim lipsa de respect :twisted:

Nu trebuie o luna ...Asta in cazul in care Muresul nu face vreo prostie mai mare! Dar nu cred. Oricum oamenii sunt acum cu excavatorul la purtator :lol: dupa ce azi noapte au tras de la ora 2 pana azi dimineata...Daca lucrurile merg normal cam in 10-14 zile balta e ok! Pana atunci vin si crapii (miercuri) ,poate incepe sa manance si stiuca...Azi am dat totusi pe apa tulbure :lol: ,impreuna cu trei colegi de la Cluj .Am avut eu o juma'de atac si un coleg iar ceva atac/atacuri ... Nu cred ca de stiuca .Mai posibil de avat(ei) .
Mai povestim. :respekt:
Tare mi-i teama ca intr-o zi vin sa testez ceva streamere pe acolo.Numa'sa nu mi-i le vantur in jurul gatului si sa ma filmeze careva sa ajung pe la stiri... :lol: :lol:
Au testat baietii de la Cluj duminica trecuta ...Loc ai suficient ,da zic sa mai lasi un pic sa se incalzeasca apa :wink:

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 06 Apr 2013, 17:00

Zamfi scrie:Colegu ...din pacate in judetul Alba e cam foame :(
Si ,in unii dintre doctori , e foame de cand au gatat facultatea! :twisted:

Cosmine asa ar trebui ca in cateva zile sa se limpezeasca balta ,dar nu stiu ce sa zic de Mures .Daca mai creste nu se va limpezii .De lucrat nu mai lucreaza la maluri asa ca ...Insa si bratul mort de la Ludus cica e tulbure (multumesc Razvan!) si acolo este doar din infiltratiile care trec pe sub diguri . Baietii de la Cluj au venit de undeva mai sus de Iernut si spuneau ca pe acolo e tot un Mures campul :?
Muresu e tot mai mare, a urcat fata de aseara inca vreo jumate de metru. Bratul mort e tulbure de la apa ce trece prin canalele de sub dig, o sa dureze ceva sa se limpezeasca... In zona Iernutului si mai sus e rau cu Muresul pentru ca nu este dig de protectie, aici la noi e mai bine. Totusi mai are mult sa ajunga pana la cel mai inalt nivel pe care l-am vazut, in urma cu vreo 10 ani, mai avea cativa metri si trecea peste dig...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Apr 2013, 17:48

Corect ,mai are mult pana sa blocheze soseaua europeana Aiud-Alba :shock: Ca acum cativa ani ...La noi e mai nasol ca vine si Ariesul.

Maine ,ca ultima zi de "libi" mergem sa dam la ...somn( cu naluci)! :shock: Si ce daca el nu stie acest lucru :lol:

stradic
veteran
veteran

Mesaj de stradic » 07 Apr 2013, 11:47

Din pacate vremea nu arata prea bine nici in urmatoarea perioada :evil: :evil:

http://meteo.ournet.ro/vremea/ro/Radesti/3936394
rapala the best vobler in the world

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 07 Apr 2013, 14:45

pai din moment ce zice fara precipitatii eu zic ca e de bine :))
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

maverurobi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de maverurobi » 07 Apr 2013, 22:29

salutare,azi ultima zi de pesciut,ceva de necrezut :shock: plin de pescari la pluta pe raul sebes,de la vasare pana la mova,nu aveai unde parca.pesti(scobari,morunasi,cleni,mrenute),am dat si eu un pic la pluta ,na...la ce sa dai, scobari sant frumosi cu icre.Ne vedem pe la radesti.... :respekt:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 07 Apr 2013, 22:41

Sa inteleg ca Muresul nu e mare?/Ai zis de la varsare pana la Mova...?
Deci s-a mai prins!?
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

dorofteius
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dorofteius » 07 Apr 2013, 22:56

E plin continuu in gura de varsare a sebesului. Se formeaza un soi de balta, muresul fiind mare.
Am fost eu in zona sibot - vlaicu.
Dezastru de umflat si tulbure. Nu merita nici macar sa incerci, nici la stationar nici la spin. In gura de varsare a sebesului am inteles de la altii, care sunt acolo zi de zi, ca se misca , scobar si clean... Cel mai mare scobar de 1.8 kg.
C&R este utopic pt 90 % din pescarii de acolo :wallbash: .

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 08 Apr 2013, 07:51

Eu cunosc zona f bine , dar probabil ai gresit tu in exprimare!
Poate in gura de varsare, nu pana la Mova, ca deja Muresul e puhoi acolo...!:)
Acolo mai este actvitate, si in primavare trecuta s-a luat clean fain in amonte de varsare (pe Sebes), cine cunoaste, sa-i vedem de acuma, ca se instaureaza prohibitia...
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns