Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Aug 2012, 12:44

A murit si spiningul in Alba, asa se pare, sau canicula e devina!?:)
Pe unde sunteti dragi albaiulieni, singurul topic fara crestere in ultimul timp!
Poate la toamna, 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 26 Aug 2012, 16:42

Prezent.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 26 Aug 2012, 18:12

Eu chiar ieri am spinningarit prin judetul Alba.. doar ti-am spus. Capturile au disparut..

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Aug 2012, 21:10

Am crezut ca nu mai aud nimic de tine Zamfi!
Ati auzit de minuni, fiti atenti!:
Eram prin apa, astazi pe la 18:30, ghiozdan, sapca, ochelari, deoparte a ghiozdanului cutia cu minuni legata cu un accesoriu anume, de cealalata parte,legat sacul cu un clean (singurul) cu un nod dublu rasucit, eram in curent mare, pana la fund tatonam niste salci pletoase :D, la un moment dat , pe o insulita vine un var, de pa linga Drambar, el la pluta eu mergeam la vale...la un momenta dat, paaa saculet.
Ma uit mai bine, intradevar pa....am zis sa fie sanataos, maine oi vorbi cu omu , sa-mi trimita altul, desi tineam le el .
Am luat-o la vale, catre partea stanga a Muresului, sa dau si pe acolo, si ma opresc sa insist, de unde a scapat sacul, si pana unde m-am oprit ulterior, sa fie cateva sute de metri, lansez de cateva ori, si la un moment dat, agat ceva...de saculet aveam un snur gros din nailon, impletit, portocaliul, sa iasa in evidenta sacul negru...agat snurul!!!!
Cand trag mai tare, , va portocaliul apoi sacul, si pestele tot acolo, desi gura lui nu a fost innodata!
Putem sa-i zicem minune!?! :respekt:
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 27 Aug 2012, 06:35

Asta-i o idee minunata, daca tot nu trage am putea sa aruncam noi cate un sac o haina vreun pampers ceva si care il prinde primul .. :D
In alta ordine de idei eu am mari sperante ca cu schimbarea asta a vremii poate se schimba si apetitul pestilor, nu mai fac oamenii baie, se gata cu gratarele.. avem unde pescuii.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 27 Aug 2012, 13:36

...ioane mai citeste odata!
pestele exista :lol:
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 27 Aug 2012, 13:50

MARIUS POPA scrie:Am crezut ca nu mai aud nimic de tine Zamfi!
Ai vrea tu asa-i? :lol: Nu scapi ,sunt cu ochiul pe tine... :P
Problema e ca noi doi pescuim la pesti diferiti asa ca nu te pot incurca cu cleanul ...

Ps:oricum putin cu spinningul pe aici prin Alba :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 27 Aug 2012, 17:30

Nu, dar stai in umbra si ma enerveaza, adica vezi tot, dar nu-ti deconspiri starea :evil:
Pai dece sa ma laud ca pescuiesc la toate stilurile, chiar si la TON..., ca altii!?/mai bine 1-2-3 stiluri acolo, si bine !
Nu?!
Iti spune ceva zona Tartaria?Ai ajuns pe acolo?
Bate avatul in draci la Alba :respekt:
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 28 Aug 2012, 11:07

Prin Tartaria ,daca nu gresesc, treceam cu trenul cand eram mic :lol: In sensul ca veneam de la Hunedoara la Aiud,la bunici. Nu am pescuit chiar pe acolo .In schimb daca vrei informatii despre zona Turdas -Simeria-Deva-Gurasada-Zam ...nu ezita! :lol:

Legat de avati ...e interesant desi recunosc ca prefer pestii cu dintii in gura nu faringieni sau mai stiu eu :lol:
Nu, dar stai in umbra si ma enerveaza, adica vezi tot, dar nu-ti deconspiri starea
Pai ce tu ai stat in soare pe canicula asta? :shock: :P

Sa-mi desconspir starea? In ce sens? Sa postez aici poze cu pesti ,locuri de pescuit sau alte chestii? Hmmm...Ar fi o idee dar nu cred ca e bine ca se strica ...bazarul! :lol:

In rest ...Fir intins!

Ps: tot "multi" am ramas pe aici ...O fi lumea (in)la umbra! :wink:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 28 Aug 2012, 21:01

... mai Zamfi, nu sa expui , poze, locuri, aia poti si pe privat :),sa mai bagi cate o completare, o bagare de seama...stai in umbra si analizezi, citesti, una alta, hot mare esti tu!;)
Foarte exaltant au batut albiciosii azi, in frenezie, mai ales cand au muscarit si obletii ,, pe la 7:30, exact cand au inceput sa iasa musculitele alea negre , domne,un spectacol, nu asa! Pacat ca doar vreo 4 am reusit sa pacalesc, cu firavul Ul, ca eu cautam cleanul , dar nu era acasa...
Cand bat cativa, si esti acolo, e imposibil sa nu pacalesti, indiferent ca ai ceva special de avat, sau chiar, clasicele totative...!
Trebe sa analizezi, si sa fi pe faza, arunci dupa pleosc...sau innainte...sau dupa :)Zamfi stie, numa nu zice :).
Pai as fi curios, sa caut cleanul pe acolo, astia de la "electrica" nu au ajuns cu media pe acolo :wallbash: ??
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns