Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 07 Ian 2012, 14:44

Servus Zamfi, La multi ani!!! si tie :bere: :respekt:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 07 Ian 2012, 15:15

Zamfi scrie:
MARIUS POPA scrie:Nu cumva ai fost la Lancram Zemfi?:D
Bravo, ai zis ca nu mai postezi poze!! 8)
Nu am fost la Lancram .Asa e ai dreptate cu pozele da' nu m-am putut abtine din cauza unor urari de aseara :twisted:
Insa e mult mai bine sa nu postezi ca scapi de astia de alde Tica! :lol: :lol: :lol: Basca altii care te injura pe ascuns ,ca la Tica te astepti sa ti-o zica in face ! :P
Servus Tica si La multi ani! :bere:
Si totusi...locatia :?: :!: :!: Nu da alta dar vine "al'micu",Rapsodul, acasa ...si sa nu se plictiseasca :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Ian 2012, 15:21

Undeva in Irlanda...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 07 Ian 2012, 16:34

Bine ma....tineti numa pentru voi...las ca stiu eu unde sa ma duc sa prind scobari din aia puposi. Ii las pe altii sa se chinuie pe ampoi. SCOBARUL IARNA SE PRINDE PE MURES!!! . Aia de pe ampoi nu is scobari....is obleti IMPINSI. :lol: Niciodata nu am prins peste juma de kil scobar pe Ampoi. inca o saptamana de chin si is pe ei. Normal ca Popa nu prinde pt ca nu stie la ce sa dea. Pe ampoi merge mai nou numa cu maduva de sarma ghimpata. Tratam peste o saptamana, pe poze nu povesti :lol: . Bv Zamfi, impins, impins dar ii lucesc ochii.
spinning la scobar

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 07 Ian 2012, 16:37

Poate iti dau o intalnire Raps 8) , ce zici cand vi!
Vrei?!
Sa-ti arat cum se prinde la sarma ghimpata :wink:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Ian 2012, 16:49

@rapsodiq
Pentru scobar, daca ai timp, iti recomand (si) Tarnava in afara de Mures .
15 kg de scobar intr-o zi cum iti suna ? A braconaj nu? :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 07 Ian 2012, 23:54

@Marius Popa ..doar nu te-ai maniat. :lol: Iesim la un cafei cand vin, promit si stam de vorba, poate facem o scobareala dar unde se prind puposi.

@Zamfi unde pe Tarnava la Craciunel? Pai si pe tarnava tot cutitari sunt. Aia mari stau cuminti in Mures si ma asteapta. Numa tre sa imi cumpar bolo inainte. Si nu gasesc..... :shock: Daca aveti ceva ponturi de bolo de 6m la vreo 500-600 scrieti-mi pls pe prv. (scuze de offtopik).

Si apropos aia de pe tarnava la ce mananca cel mai bine? La maduva de tripla? Iar sa ma duc sa imi dau in cap cu tot poporu. Ei nu inteleg ca ii poti agata si cu carlig normal chiar daca o picat arpacasu din el :lol: Prinzi 1, ratezi 2 dar asa ii frumos pescuitu. Unora le place sa plimbe ancora si sa ii zgarie pe ochi. Oare de ce is asa flamanzi si dau toti cu triple? Nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi iara la pod la Vintz. Cel putin aia pe tarnava anu trecut dadeau la tripla frumos la cursa da astia la vintz harponeaza in mod barbar. Greu sa ne desteptam si noi.
Aici cand am vrut sa imi fac permis si sa platesc inscrierea intr-un club, m-au intrebat ce stil practic si cand am zis spinning direct...nota 4 stai jos. PE portiunea asta de rau se da doar la fly. Asa ca tre sa ma car pe la munte prin lacuri, dar astept primavara sa se deschida sezonul. Pana atunci sparg scobaru cand vin acasa :lol: .
spinning la scobar

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 08 Ian 2012, 13:52

Rapso...nu ai avut vreme sa te uiti pe acolo de ce te-am rugat??
astazi vindea unu in parcare la niste vecini mreana ....e clar la ce a luat-o.

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 08 Ian 2012, 16:02

Radu_T scrie:Rapso...nu ai avut vreme sa te uiti pe acolo de ce te-am rugat??
astazi vindea unu in parcare la niste vecini mreana ....e clar la ce a luat-o.
Nu am avut timp ca am fost foarte aglomerat cu munca in perioada sarbatorilor si nu am avut mai mult de o zi libera pe saptamana ca sa pot merge intr-un oras mai mare...dar sa stii ca nu te-am uitat. Aici unde lucrez nu am gasit nimic, ii un orasel mic si nu au decat scule de fly. In 16 am concediu si doar in 18 vin acasa, o sa stau 2 zile in Northampton si sper sa gasesc acolo ca sunt 2 magazine mari cu scule de pescuit. Lasa-mi un nr de telefon si daca gasesc te sun si iti spun ce si cum. :wink:
spinning la scobar

MARIUS POPA
veteran
veteran

Re: Pescuit (Spinning) Jud. Alba

Mesaj de MARIUS POPA » 22 Iun 2012, 18:12

va salut,
aveti idee cum se prezinta Ariesul (in zona Hadareni), as vrea sa fac o iesire, si as dori sa stiu daca e lacrima sau nu :)?
multumesc
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns