Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 20 Iun 2011, 21:43

RaPpSodIq scrie:Nu a mai iesit nimeni? Eu am fost ieri pe Sebes in amonte de Oarda si am luat-o prin apa pana la 3 poduri la arini. Superba zona plina de meal si neumblata. Am gasit cateva bulboane cu apa ce imi trecea peste cap.
Cat despre pesti am luat 6 cleni si colegul cu care am fost 4. El a avut 2 bucati peste 500 gr. Ai mei au fost ceva mai mititei. Oricum atacuri la fiecare radacina.....intr-un cuvant superb. As vrea sa incerc si mai sus inspre Lancram, aseara nu am mai avut timpc a deja se intunecase. Sebesul era cristal dar din pacate se deverseaza in el niste melasa sau borhot...presupun ca de la fabrica de bere....se vedea in apa.
Cam atat, la urmatoarea ieshire imi iau si aparatu sa pun niste poze, oricum am ramas impresionat de zona si de mealurile spalate in tot felul de forme si cu cofte in care bagam mana pana la umar si nu dadeam de capat.
Vad ca esti cam absent pe aici, desi din 2005 te-ai inscris! :)
Crezi tu ca zona aia e neumblata, o stiu ca-n palma, frumos dar de mizerii ce zici, ca stau pe crengi ca rufele la uscat!?
Ai trecut de teava?

Zamfi,
Ce vrei sa sti de balta?Deja stationarii si-au pus betele ca la magazin, tre sa te impiedici de ei, si daca ar fi numa 2-3 bete/persoana nu ar fi bai....iarba ca naiba, tre sa sti zona , sa prinzi un gropan curat!
Se mai prinde, un caras, o rosioara, un somotel cica, crapii tre asteptati, is mari, nu multi, dar is!:twisted:
Taureni e praf, se vad palcurile de iarba din drum, vorbisem cu un domn , care era de azi noapte, si nimic...
Ariesul satisface dinnou pescarul, azi de la 1 pina la 8 seara, una una am dat in clenii, nu mari, maxim 25cm, dar constanti. :D
...
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Iun 2011, 07:11

Merci Marius. Am auzit de ceva salau luat pe Lancram . De aia intrebam... :lol:
Las'ca asteptam sa vina iarna si merem la copca pe Lancram :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 21 Iun 2011, 10:39

Am trecut si de teava ieri, dar nu am putut merge prea mult ca era stana langa rau si erau niste canioci de iti era mai mare dragu sa intri ca te perforau. Sebesu a fost ieri putin rosiatic....dar limpede. Era foarte rece comparativ cu alaltaieri. Deabia am reusit sa pacalesc un clenutz la un Cozma de 2 juma dupa ce m-am chinuit vreo 2 ore pe la picioare sa il echilibrez ca is varza. Se dau peste cap si au o bataie de iti vine sa le arunci. Oricum nu mai is ce au fost odata. Mi-a spus cineva sa incerc pe ampoi in amonte de Sard....cika ar fi niste bulboane foarte frumoase, sau pe Sebes in Lancram. Daca nu o sa imi placa trec la iubirea mea de demult.......valea Galzii :lol:
spinning la scobar

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 21 Iun 2011, 10:49

Am trecut si de teava ieri, dar nu am putut merge prea mult ca era stana langa rau si erau niste canioci de iti era mai mare dragu sa intri ca te perforau. Sebesu a fost ieri putin rosiatic....dar limpede. Era foarte rece comparativ cu alaltaieri. Deabia am reusit sa pacalesc un clenutz la un Cozma de 2 juma dupa ce m-am chinuit vreo 2 ore pe la picioare sa il echilibrez ca is varza. Se dau peste cap si au o bataie de iti vine sa le arunci. Oricum nu mai is ce au fost odata. Mi-a spus cineva sa incerc pe ampoi in amonte de Sard....cika ar fi niste bulboane foarte frumoase, sau pe Sebes in Lancram. Daca nu o sa imi placa trec la iubirea mea de demult.......valea Galzii :lol:
spinning la scobar

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 21 Iun 2011, 13:43

Alin Zamfi scrie:Merci Marius. Am auzit de ceva salau luat pe Lancram . De aia intrebam... :lol:
Cica ar fi si salau...cica, nu am vazut, numa povesti! :wink:
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Iun 2011, 13:57

@RaPpSodIq

Iti eram dator : merg beton betele! Merci! Si am luat de doua cifre cu ele ... :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Iun 2011, 13:57

MARIUS POPA scrie:
Alin Zamfi scrie:Merci Marius. Am auzit de ceva salau luat pe Lancram . De aia intrebam... :lol:
Cica ar fi si salau...cica, nu am vazut, numa povesti! :wink:
Este! :wink:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 21 Iun 2011, 14:10

Dar tu nu cunosti zona, asa ca tot la mine tre sa apelezi! :D
Imagine
Fii pescar nu talhar.

RaPpSodIq
senior
senior

Mesaj de RaPpSodIq » 21 Iun 2011, 15:07

Ma bucur ca iti plac. Ti-am spus eu ca lucreaza bine. Pfoooai ce dor mi de ele. Nu le vinzi? :lol:

Zamfi de balta de la Badeni nu stii nimic? Stiuca sau crap se mai prinde pe acolo?
spinning la scobar

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 21 Iun 2011, 16:24

Amonte de Sard?? cine ti-a zis ca ar fi/merge cleanu pe acolo... :twisted: .... duminica am facut si eu o iesire pe ampoi ...si ca sa nu fiu secretos pe la Metes...am prins bine ...nu am luat mai mare de 500gr. ...si spre uimirea mea am fost si controlat de "autoritati" ...bine ca am stiut ce sa zic ...ca nu am permis vizat :D ... am luat impreuna cu amicu cu care merg de regula in jur de 30 de buc. ...nu a mers prea bine ...la un moment dat a inceput sa vina tulburel...ploua sus la munte probabil...una peste alta super fain :)

Scrie răspuns