Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 11 Iun 2011, 14:10

Apa tu ai sperante mari, doamne ajuta!
Cica vine urat si cu mizerii, aseara era lacrima, dar anticipasem asta deja :D ,
inseamna ca voi aveti locuri de pandit la suprafata! si cu ce vrei sa-l ademenesti mai exact?
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 11 Iun 2011, 14:52

Cu voblere de suprafata .Poate,poate ... :lol:

Oricum parca m-am saturat sa tot las voblere pe apa curata! Saptamana asta am "scuturat" bine de tot trusa de voblere (ma rog ,ce a mai ramas din ea :P ) . Cu astea de suprafata nu este risc decat daca-ti da "tren" .Daca nu, ramai cu voblerul macar :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 12 Iun 2011, 12:18

Alin Zamfi scrie:
MARIUS POPA scrie:Luati-va adio de la Mures in viitorul apropiat, eventual la stationar! :(
De ce Marius? Eu deseara merg sa prind valul de tulbureala (atentie la Aiud acum se tulbura! La voi este Tarnava care l-a tulburat deja...). Dupa care ,astept sa treaca primul val (asta cu sticle,cioate ,etc) si apoi sper ca pe apa tulbure ,dar relativ stabila , va merge somnul la suprafata ...Recunosc ,este o speranta ... :wink:
Asta ne-a determinat sa nu mai iesim la "piatra",Aline.Vom profita si noi de viitura de pe Jiu si bagam un somn astaseara.
Te anunt ce si cum...fire zbuciumate:).
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Iun 2011, 12:33

Mahhh,dar ce tot vorbiti voi pe ascuns asa? :lol: Secretosilor :lol:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 12 Iun 2011, 15:07

Tre inteleasa lumea, nu se pot spune ponturile si locurile :D
La noi adiooo vreo 1-2 saptamani, inca vine mare si urat, cu mizerii, peturi la greu, semn ca nu s-a stabilizat...Nu stiu la altii, dar cine vrea sa-l vada, la noi in Alba, nu are decat sa faca e excapada...cu bicicleta, nu cu altceva! :wink:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 13 Iun 2011, 20:32

elias scrie:Mahhh,dar ce tot vorbiti voi pe ascuns asa? :lol: Secretosilor :lol:
Hai mai Ilie draga ca doar nu putem avea secrete fata de tine :lol:

Da, Muresul este tulbure ,nu este prea crescut la Aiud si culmea este ca Ariesul e ok! :lol: :shock: Deci e doar din Mures valul ... :shock:

Marius ,asa cum iti spuneam ,sambata seara am fost pana in gura Tarnavei care era dezastru! Muresul era insa curat! :P Drept pentru care am plecat la Decea unde era deja murdar.Somnii au iesit foarte slab .

Ilie , a batut, totusi, un somn (normal,pe malul opus :P ) de a trezit cainii de la o stana pe malul apei si au inceput aia sa latre :lol: :lol: :lol:

@Ilie
Ps:strict secret! :lol:
E vorba ca urmatoarea intalnire se tine pe ...piatra!!!!! :lol: :lol: :lol:
Dupa ce vine sefu din concediu.Zic sa merem cu o zi inainte sa prindem loc! :P

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Iun 2011, 20:56

Ahhh,la Decea... :? Asta-mi trezeste amintiri din copilarie,ma gandesc la Gura Velii- Inoc dar si ceva mai jos,sau chiar in sus in drept cu gara la Unirea...mhhh,ce vremuri.
Da Aline,am vorbit azi cu sefu',asa ramane.Acum caut sa vad ce naluci sa-mi procur, sa nu ne facem de minune,ca inca o zapada nu mai pot comanda si pana la urma tot va trebui sa pescuim cot la cot cu meseriasii :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Iun 2011, 07:51

Acum caut sa vad ce naluci sa-mi procur, sa nu ne facem de minune,
:shock: :lol: :lol: :lol:

Hai mai omule ce naiba... De minune nu ne facem decat daca ne bem mintile si nu e cazul! :P In rest ...pai noi de aia merem sa invatam ceva ...nu sa ne dezvaluim secretele! :lol: Oricum eu ti-am zis ca nu mai (prea) bag bani in pescuit ... Mai ales in asta de pierd voblere si nu prind nimic! :lol: :lol: :lol: Si oricum se pare ca la apa aia nici nu prea stii ce naluci sa iei ...Ma refer la voblere. Ca la plastice cica e treaba clara:5-7 cm si 5-20 g .
Si mai Ilie ...cumparam la fata locului de la Adi ca nu cred ca exista vobler pe care nu-l are baiatul asta. :wink:

Ps: dar daca totusi ...stii ceva top secret legat de naluci ...comanda si pentru mine :P

O zi buna sa ai!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 14 Iun 2011, 13:20

Ilie nu-ti fa probleme de naluci
:lol: ...ai mai multe decat poti folosi...irosesti banii aiurea...
Eu am invatat multe de la voi ,chiar daca nu am pescuit prea mult impreuna....deci interesul este si al nostru.
:wink:
@Aline..nu-mi mai zice sefu' :lol: ,crede lumea forumista ca cine stie ce politai pe la "economic"sunt :lol:
Sa fiti sanatosi!...
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 14 Iun 2011, 13:57

Aline..nu-mi mai zice sefu'
Am inteles sefu'! :lol: Pardon ! Scuze! Adevarul e ca Ilie te-a botezat si mie mi-a placut cum suna :lol: Tot adevarat este ca si Adi era intr-o vreme sefu'!Amu a mai trecut apa pe Olt si a ramas "doar" Adi. Ca prieten!Foarte important ...

Ps: Ilie ...apropo de chestia cu "ne facem de minune" : mai frate, noi ca noi , da' daca nu prind meseriasii ? :lol: :lol: :lol:

Hai mai Claudiu ca glumeam ce naiba ! Ai observat ca a disparut apelativul ala ...

Pss: Ilie ...De Sancrai mai iti aduci aminte? Tot sambata seara ,pe apa in murdarire , un amic norocos (?) a luat unul de 27 kile... Fata de 4 kile cat au prins unii ... :lol:

Sa fiti iubiti!

Scrie răspuns