Pescuit (Spinning) Jud. Alba

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
maverurobi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de maverurobi » 05 Mar 2011, 21:55

man ma betejesc cand aud( d-ale cuerntului),acum mai fac o pluta ,.da numa scobari mici pe ampoi.ca sa mai astampar
stii cum zic

Radu_T
veteran
veteran

Mesaj de Radu_T » 05 Mar 2011, 21:58

Une pe ampoi....in ampoi1? ...la varsare nu mai mereje? ce au astia de nu mai papa la varsare?

maverurobi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de maverurobi » 05 Mar 2011, 22:46

da ma numai scobari cam 2,3 de caciula, merge numai de la amiaza, la piine si viermi ce am vazut

Radu_V
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Radu_V » 05 Mar 2011, 23:14

Dc nu mai papa la varsare ... pai ce, tu nu stii?? :lol: e sarata ma :twisted:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 07 Mar 2011, 19:02

cev anoutati cu permisele?
stiti ce taxe prevad:AJVPS-UL si SCOBARUL?
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 07 Mar 2011, 22:20

APSScobarul este programata joi 10.03.2011 la sediul ANPA din Bucuresti pentru a-si ridica AUTORIZATIILE pentru zonele care le-a primit spre administare.
Permisele de pescuit sunt deja in Cluj la inspectorul ANPA d-l Balas,dar nu le elibereaza numai la asociatiile care dovedesc ca au intrat in posesia AUTORIZATILOR pentru zonele de pescuit.
Asa ca de vineri sau cel mai sigur luni 14.03.2011 va invitam la sediul asociatiei sa va luati permise de pescuit.
Va anuntam ca in conformitate cu ORDONANTA 15/28.01.2011 si in urma participarii la repartizarea zonelor de pescuit care a avut loc in Timisoara la sediul Filialei Ardeal a ANPA din 14.02 2011 in judetul nostru au primit AUTORIZATII pentru zone de pescuit numai APSSCBARUL si AJVPSAlba.
Ca sa fiu mai explicit numai aceste doua asociatii au dreptul sa primeasca si sa distribuie in judet permise de pescuit.
APSSCOBARUL are urmatoarele tarife : salariati-55 lei, elevi/studenti-25 lei,pensionari-10 lei in care este inclusa si valoarea permisului ANPA.
Tarifele practicate de asociatia noastra pe zonele primite in administrare sunt : 5 lei pe saptamana, 10 lei pe luna, 20 lei pe an.
Cu permisele de pescuit eliberate pentru membrii asociatiei noasrtre se poate pescui in toate apele din judet si tara prin reciprocitate conform ART.9 din REGULAMENT, Anexa 3 ,ORDONANTA 15/28.01.2011.si conform prevederilorART.23 alin(4) din OG nr. 23/2008, cu modificarile si completarile ulterioare.
Cu stima :!: Fir intins :!:
TRANSPARENTA

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 07 Mar 2011, 23:01

ce intelegem cu :"Tarifele practicate de asociatia noastra pe zonele primite in administrare sunt : 5 lei pe saptamana, 10 lei pe luna, 20 lei pe an. "\?
Daca imi fac permis prin asociatie (vedem noi care )...ce valoare mai au tarifele mentionate mai sus?sau in ce conditii se percep acele tarife?
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 07 Mar 2011, 23:47

Sa-ti spun drept aceste tarife sunt o mareeeeeeeeeee porcarie :!:
Daca esti membru la ori care asociatie (care are o AUTORIZATIE pt o zona) prin reciprocitate poti pescui fara sa platesti nici un tarif.
Se pot percepe tarife de la pescarii care au luat permis direct de la ANPA, sau de la oricare asociatie fara sa devina membrul acelei asociatii.
Dar eu pun intrebarea :?: daca eu sau un angajat al asociatiei mergem pe zona administrata si incercam sa luam tariful de la un pescar non asociat ce rezultat am avea daca nu am fii insotiti de un organ cu drept de control :?:
Iar ca sa incasam 5 lei trebuie sa mergem cu Politia sau Jandarmeria dupa noi :oops:
Am trecut in anuntul de mai sus si tarifele fiindca am vazut ca oamenii erau foarte curiosi cat sunt acestea, dar sa fiti convinsi ca toate asociatiile au trecut tarifele minime ca sa obtina punctaj maxim si fiindca si-au dat seama ca nu pot obtine bani din tarife.
Cu Stima :!: Fir intins :!:
TRANSPARENTA

apsscobarul
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apsscobarul » 12 Mar 2011, 10:14

Am primit permisele de pescuit asa ca invitam pe cei care au platit pentru 2011 sa vina sa-si ridice permisele, iar pentru cei interesati sa-si achizitioneze permis pentu 2011 va invitam la sediul asociatiei fiindca avem permise si putem sa vi le eliberam pe loc.
TRANSPARENTA

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Mar 2011, 16:56

apsscobarul scrie:Am primit permisele de pescuit asa ca invitam pe cei care au platit pentru 2011 sa vina sa-si ridice permisele, iar pentru cei interesati sa-si achizitioneze permis pentu 2011 va invitam la sediul asociatiei fiindca avem permise si putem sa vi le eliberam pe loc.

Cand ati primit permisele de pescuit sportiv ???????

Scrie răspuns